Αποτελεσματικά και ασφαλή;

Δευτέρα 1 Μάη>> Δυόμισυ χρόνια μετά την αφετηρία των καταναγκαστικών, μαζικών πλατφορμιασμών με τα κατορθώματα της γενετικής μηχανικής (mRNA πλατφόρμες…) ο ΕΟΦ θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει λίγες, πολύ λίγες «απώλειες», στις 24 του περασμένου Απρίλη. Από κάποιες απόψεις πράγματι ήταν η κατάλληλη στιγμή: ο πλατφορμιασμός έχει σχεδόν σταματήσει, άρα δεν θα επηρρεαστεί∙ προεκλογική περίοδος (με ότι σημαίνει αυτό…)∙ τα κοινωνικά προβλήματα είναι πολλά και διαφορετικά.

Αλλά κι απ’ τους 63 (!!!) θανάτους / δολοφονίες που αποδόθηκαν στις πλατφόρμες με «κίτρινες κάρτες», ο ΕΟΦ κουκούλωσε τους 61 με μια ομίχλη αβεβαιότητας – έτσι ώστε (σύμφωνα με τον εθνικό καθεστωτικό εποπτικό μηχανισμό) το ελλαδιστάν κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ αντοχής στη γενετική μηχανική: Δύο (2) και μόνο δύο θάνατοι μπορούν να χρεωθούν στο σφαγείο των φαρμακομαφιών και των συνεργατών τους μετά από 2,5 χρόνια!

Ξέρουμε βέβαια την αλήθεια, και εμπειρικά και (έμμεσα) μέσα από τα στοιχεία άλλου επίσημου οργανισμού. Οι θάνατοι / δολοφονίες απ’ τις πλατφόρμες είναι πολλές, πάρα πολλές εκατοντάδες, και τα σακατέματα χιλιάδες! Αλλά εδώ ακολουθείται η ανάποδη τακτική από εκείνη της «κοινής δεξαμενής». Σε ότι είχε σχέση με τους «θανάτους απ’ την covid-19» χρεωνόταν στον τσαχπίνη οποιοσδήποτε θάνατος από οποιαδήποτε αιτία, ακόμα και 3 μήνες μετά το «θετικό τεστ»: οργανωμένη τρομοκρατία! Αντίθετα, με την τακτική της «απόλυτης αθωώτητας», και οι «κίτρινες κάρτες» ήταν / είναι πρακτικά σχεδόν απαγορευμένες, και οι «ιατρικές διαγνώσεις αιτίων θανάτου» ήταν «οτινάναι», και οι ελάχιστοι θάνατοι που κατάφεραν να συσχετιστούν  …χμμμ… «δεν είναι πιθανό…», «δεν είναι δυνατό…», «το ψάχνουμε ακόμα…»: εντάξει μωρέ, δεν τρέχει τίποτα!!

Οι στατιστικές θανάτου της ελστατ δείχνουν δραματικά διαφορετική κατάσταση. To 2020 ήταν η χρονιά που όλα τα πλάκωνε η φοβέρα και που (θα) πεθαίναμε όλοι… Το 2021 ήταν η χρονιά «της σωτηρίας και της απελευθέρωσης»… Αλλά το 2021 πέθαναν στο ελλαδιστάν 13.500 άτομα παραπάνω απ’ ότι το 2020∙ κάτι που αν συνέβαινε σε «κανονικές εποχές» θα ήταν αιτία για μεγάλο και γενικό συναγερμό («από τι πεθαίνουν»;)∙ αλλά το 2021 ήταν κοινό (και άρρητο…) μυστικό η αιτία, αν όχι η μοναδική σίγουρα η κυριότερη. Δείτε την κόκκινη γραμμή (θάνατοι 2021) σε σχέση με την μπλε (μέσος όρος 2015 – 2020) και την κίτρινη (απομονωμένη η κατάσταση το 2020):

Το 2022 η κατάσταση ήταν το ίδιο καταστροφική. Με ανεβασμένο τον μέσο όρο (αυτή τη φορά 2016 – 2021) λόγω της προσθήκης του φονικού 2021 (μπλε γραμμή), οι θάνατοι το 2022 ήταν ακόμα περισσότεροι τους περισσότερους μήνες, και σε καμία περίπτωση λιγότεροι (σε σχέση με τον μέσο όρο – κόκκινη γραμμή). Τους πρώτους 3 μήνες μάλιστα ήταν περισσότεροι ακόμα και απ’ το 2021…

Για να κουκουλωθεί αυτή η πραγματικότητα (την οποία ξέρουν εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν επιζήσει και οι οικείοι τους…) εφευρέθηκε ως γνωστόν η … «long covid-19»: επέκταση και πανωσήκωμα στην «κοινή δεξαμενή»! Εν τέλει σερβίρεται και γίνεται σιωπηρά αποδεκτό αυτό το εγκληματικά και κυνικά σουρρεαλιστικό: υπάρχει μια αρρώστια-που-σκοτώνει-και-σακατεύει-ακόμα-και-πολλούς-μήνες-μετά-την-μόλυνση, η «long covid-19», η χειρότερη εδώ και έναν αιώνα, αλλά … τι να κάνουμε βρε αδερφέ; Έτσι είναι η ζωή… Οι φαρμακομαφίες δεν μπορούν να μας σώσουν άλλο! (Αλλά ούτε το φυσικό ανοσοποιητικό μας…)

Comments are closed.