Αποτελεσματικά και ασφαλή (ή όταν οι «ειδικοί» συνεχίζουν να κουκουλώνουν τους φόνους)

Δευτέρα 27 Φλεβάρη>> Δεν θα τελειώσει όμως έτσι αυτό το έγκλημα – σίγουρα όχι για εμάς, κι ευχόμαστε να είναι χιλιάδες εκείνοι κι εκείνες που έχουν ακόμα καρδιά. Ορκιστήκαμε ότι δεν θα ξεχάσουμε τίποτα, κι αυτό είναι εχθρικό με τις παθητικές αναμνήσεις και τις ενεργητικές απωθήσεις όλων όσων ήταν λαλίστατοι το 2020, το 2021 και το 2022, και τώρα το ρίχνουν στην κλάψα ή στο «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Όχι!

Έχουν καταστραφεί και συνεχίζουν να καταστρέφονται χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια ζωές. Τα ηρεμιστικά που ήδη θέριζαν πριν το 2020 έχουν γίνει τώρα κάτι σαν «αναπνοή»∙ οι πρωτοκοσμικοί πληθυσμοί ζουν όσο ζουν (αν αυτό λέγεται «ζωή»…) σε διαρκή ψυχοσυναισθηματική καταστολή∙ ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της δημαγωγίας είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν carpet bombings με οτιδήποτε συντηρεί την συγκινησιακή πανούκλα και την καθήλωση των ενηλίκων σε νηπιακά αντανακλαστικά∙ κι όλα αυτά όχι επί ματαίω. Αλλά για να προχωρήσει βίαια η καπιταλιστική αναδιάρθρωση μόνο με πτώματα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δεν είμαστε οι «σωτήρες του κόσμου», αυτό είναι απόλυτα βέβαιο! Δεν είμαστε όμως ούτε οι επιλήσμονες και τα συγχωροχάρτια. Εκείνο που ξεκίνησε το 2020 ήταν μια βασική μεν αλλά ΜΟΝΟ μία απ’ τις διαστάσεις της αναδιάρθρωσης∙ τις διαστάσεις την κατασκευής «καταστάσεων έκτακτης ανάγκης»∙ τις διαστάσεις της επιβολής του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος (: 4η βιομηχανική επανάσταση).

Δεν θα τελειώσει λοιπόν η απόδοση των ευθυνών, πολιτικών και ποινικών, για το έγκλημα της επιβολής της γενετικής μηχανικής με φτηνούς ελιγμούς του είδους «έλα μωρέ, πόσους έχουμε ρίξει στην κοινή δεξαμενή; 36.000; ε, σβήσε τις 20.000 να ανέβουμε στην διεθνή κατάταξη…» όπως έκαναν κάποια στιγμή στην αγγλία και στην ισπανία όταν τους έπιασαν στα πράσα να βάζουν στην «κοινή δεξαμενή» θανάτους από τροχαία… Δεν θα τελειώσει η απόδοση ευθυνών αφήνοντας στην ησυχία της την συνέχεια του εγκλήματος, τον λεγόμενο «long covid», που εφευρέθηκε για να δημιουργηθεί μια καινούργια «κοινή δεξαμενή» για τις καταστροφικές παρενέργειες των πλατφορμιασμών!

Στην καθεστωτική «καθημερινή» μπορούσε κάποιος να διαβάσει στις 26 Γενάρη του 2023 κάτω απ’ τον πονόψυχο τίτλο «μια βραδυφλεγής βόμβα για την δημόσια υγεία», με την υπογραφή ενός απ’ αυτούς τους προφεσόρους που έσπρωξαν όσο περισσότερο μπορούσαν την φονική εκστρατεία, μεταξύ άλλων κι αυτά:

Περίπου δέκα στους εκατό ανθρώπους που νόσησαν με COVID-19, δηλαδή τουλάχιστον 66 εκατομύρια σε όλο τον κόσμο με βάση της «επίσημες» και μόνο νοσήσεις, έχουν εμφανίσει ή συνεχίζουν να εμφανίζουν συμπτωματολογία που εμπίπτει στο σύνδρομο long COVID. Όπως προκύπτει από διάφορες πρόσφατες διεθνείς μελέτες, διακόσια και πλέον συμπτώματα και επιπλοκές έχουν καταγραφεί: καρδιαγγειακές (μυοκαρδίτιδα, καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμίες, περικαρδίτιδα), αγγειακές (προμβοεμβολικά επεισόδια), νεφρικές (χρόνια νεφροπάθεια), ενδοκρινικές (εμφάνιση ή επιδείνωση σακχαρώσους διαβήτη, υποθυρεοειδισμός), γαστρεντερικές (μεταβολή του μικροβιώματος του εντέρου), ουρογεννητικές (ακράτεια, σεξουαλική δυσλειτουργία), ρευματολογικές (εμφάνιση αυτοάνοσων νοσημάτων, αρθρίτιδα και και ινομυαλγία), δερματολογικές (αλωπεκία, τριχόπτωση περίπου το 20% των ασθενών) και, φυσικά, νευροψυχιατρικές (καταβολή, νυαλγίες, διαταραχές μνήμης, όσφρησης, γεύσης και ύπνου, κατάθλιψη). Συχνή είναι επίσης η αναζωπύρωση διαφόρων ιών, όπως ο ιός της ανεμοβολογιάς, ο οποίος με την επαναδραστηριοποίησή του προκαλεί τον έρπητα ζωστήρα….

Κρατηθείτε να μην ξεράσετε με την «επιστημονική αρτιότητα»:


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.