«Αποτελεσματικά και ασφαλή»

Δευτέρα 30 Γενάρη>> Μετά την γαλλία (Christian Velot, Δευτέρα 9 Γενάρη), την ιαπωνία (Masanori Fukushima, Δευτέρα 16 Γενάρη), την ισπανία (Joan-Ramon Laporte, Δευτέρα 23 Γενάρη) πάμε στην αγγλία. Εις διπλούν. Το «θωρηκτό» της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας και της βίαιης μαζικής επιβολής της εγκληματικής γενετικής των mRNA πλατφορμών, με πλήρωμα χιλιάδες καλοθελητές συνενόχους και πληρωμένους (με διάφορους τρόπους) εγκάθετους, βουλιάζει – αλλά αφήνει πίσω του θάνατο, πόνο, πένθος, φόβο. Το να ξέρουμε και το να μαθαίνουμε εξακολουθεί να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. ‘Oπως ήταν απ’ την αρχή.

Όμως τώρα με διπλό τρόπο. Πρώτον, επειδή είναι αδιανόητο να εγκαταλείπονται αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες «παράπλευρες απώλειες» κυνικά και απάνθρωπα, «σα να μην έγινε τίποτα». Και δεύτερον, επειδή η σιωπή για το έγκλημα εξασφαλίζει ότι θα συνεχιστεί με πάμπολλες μορφές∙ κι αυτό ακριβώς μεθοδεύουν, ετοιμάζονται να κάνουν σ’ όλο τον δυτικό καπιταλιστικό κόσμο τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και οι λακέδες τους.

Ο ινδικής καταγωγής Aseem Malhorta, καρδιολόγος, μέλος του NHS, είναι ένας απ’ τους πιο γνωστούς γιατρούς στην ειδικότητά του στη βρετανία. Το 2016 αναγνωρίστηκε σαν ένας ανάμεσα στους 500 πιο επιδραστικούς ειδικούς (άσχετα από ειδικότητα) εκεί, ενώ θεωρείται πρωτοπόρος μειονοτικός (απ’ τις κοινότητες μεταναστευτικής καταγωγής) για τις δράσεις του υπέρ της δημόσιας υγείας.

Στην αφετηρία της υγιειονομικής τρομοκεκστρατείας ήταν «υπέρ» – υπέρ και των πλατφορμιασμών… Μέχρι που πέθανε ο υγιής πατέρας του, «ξαφνικά», μετά από μια δόση… Τότε ο Malhorta άρχισε να ψάχνει. Και φυσικά βρήκε, γινόμενος κι αυτός «ψέκα» (το υποτιτλισμένο video είναι δουλειά της ομάδας της ertopen, απ’ όπου προβλήθηκε αρχικά):

Ο Bob Gill είναι γιατρός στο NHS (εθνικό σύστημα υγείας της βρετανίας) και απ’ τους πιο γνωστούς δημόσια εχθρούς της ιδιωτικοποίησής του. Το 2022 δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Great NHS Heist» (Η Μεγάλη Ληστεία του NHS) που προβλήθηκε εκτεταμένα (ιντερνετικά). Υποθέτουμε ότι οι αριστεροί caradinieroi/pfizeroi θα τον χειροκροτούσαν γι’ αυτό, όμως τελικά κανείς δεν είναι τέλειος. Ακόμα και ο Bob Gill μπορεί να αποδειχθεί «ψέκα» όταν λέει πρόσφατα τέτοια πράγματα (κάτι που σημαίνει «ευτυχώς που η αριστερά του κράτους, του παρακράτους και του κεφάλαιου στα μέρη μας έχει απαλλαγεί από τέτοιους ‘λικβινταριστές’ και κρατάει ακμαίους τους γνωστούς ‘στρατηγούς’ της…»):

[Υποτιτλισμένο, πατάτε cc]

 

Comments are closed.