Η οργανωμένη κατασκευή της νοσηρότητας

Δευτέρα 30 Γενάρη>> Ένα video κάνει κύκλους γύρω απ’ τον πλανήτη, ξανά και ξανά, με την ταχύτητα του φωτός, εδώ και 4 μέρες. Η κρυφά βιντεοσκοπημένη ομολογία ενός μεγαλοστελέχους / «συνεργάτη» της pfizer τινάζει απ’ τα θεμέλια του το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα (κι όχι μόνο, κατά την ταπεινή μας άποψη, την συγκεκριμένη φαρμακομαφία) αποδεικνύοντας εκείνο που κι από εδώ, και απ’ τα ‘κόκκινα μαντήλια’, και απ’ το cyborg ξέρετε πως υποστηρίζουμε εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια. Ότι, δηλαδή, η υγιειονομική τρομοεκστρατεία και η δια της βίας επιβολή της γενετικής μηχανικής ήταν / είναι η πρώτη πράξη του στρατηγικού στόχου του συμπλέγματος. Της οργανωμένης κατασκευής της διαρκούς μαζικής νοσηρότητας – για λογαριασμό της πολιτικής οικονομίας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης...

Θεωρούμε πολύ πιθανό ότι το video αυτό θα το έχετε δει, ή θα το δείτε σύντομα. Εν τω μεταξύ έχει ξεκινήσει η εκστρατεία αποδόμησης ή/και συσκότισης του τι ακριβώς παραδέχεται / ομολογεί το συγκεκριμένο άτομο. Και απ’ την ίδια την φαρμακομαφία, και από διάφορους εγκάθετους αλλά και από «σχολιαστές» παντελώς άσχετους με τις τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες και με τις εφαρμογές που ήδη γίνονται. Εδώ τ’ αφεντικά έχουν αρκετό αέρα στα πανιά τους: κάτι η άγνοια, κάτι η αδιαφορία, κάτι το πληροφορικό overdose, κάτι ο τριμπαλισμός, κάτι η εξουσία κρατών και δημαγωγών, το ζήτημα μπορεί να ξεχαστεί. Ακόμα και η πιο καθαρή αλήθεια μπορεί να μετατραπεί σε “εξωτικό φρούτο” αν δεν αποκατασταθεί η σχέση της με πιο πεζές πλευρές της πραγματικότητας.

Μείνετε συντονισμένοι: το θέμα είναι απ’ τα πιο σοβαρά. Συγκεντρώνουμε τα στοιχεία και επιστρέφουμε την ερχόμενη βδομάδα.

Comments are closed.