Οξεία ξαφνικο-φαρυγγο-αμυγδαλίτιδα…

Δευτέρα 12 Δεκέμβρη>> Πως τα καταφέρνει ένα κοινότοπο και παμπάλαιο μικρόβιο, με το οποίο συζούμε ομαλά, ο «στρεπτόκοκκος Α», να γίνει δημόσιος κίνδυνος; Το να εξοπλιστεί με δοκιμασμένες τρομοPR είναι βέβαια απαραίτητο… Το σημαντικότερο όπλο του ωστόσο είναι αυτό: το να έχουν ξεχαρβαλώσει (οι «ειδικοί» της βιομηχανίας υγείας 4.0 και οι λακέδες τους) το ανθρώπινο φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα!!! Στη δύση κυρίως.

Και πως αυτοί οι φιλάνθρωποι «ειδικοί» και οι κολαούζοι τους κατάφεραν αυτό το ξεχαρβάλωμα; Με τρεις τρόπους: με μαζικές κατ’ οίκον φυλακίσεις (για δυο βδομαδούλες μωρέ, ίσα να ισοπεδωθεί η καμπύλη… ε, άντε κι άλλες δύο… οι επόμενες δύο θα είναι κρίσιμες…), με τρομοκρατικές αλλά και παθογόνες μασκοφορίες, και (φυσικά) με πλατφορμιασμούς.

Τι ήταν όλοι εκείνοι κι εκείνες οι σχεδόν 1.000.000 έντιμοι γιατροί και νοσοκομειακοί απ’ όλο τον πλανήτη που υπέγραψαν την Διακήρυξη του Great Barrington απ’ τον Οκτώβρη του 2020 και μετά; Τι ήταν αυτοί που δήλωναν καθαρά τότε ότι … Οι ισχύουσες πολιτικές lockdown έχουν αποσταθεροποιητικές συνέπειες, άμεσες και μακροπρόθεσμες, στη δημόσια υγεία… Το να συνεχίσουν να ισχύουν αυτά τα μέτρα μέχρι να υπάρξει εμβόλιο θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές, και οι πιο αδύναμοι θα κτυπηθούν δυσανάλογα… Η covid-19 είναι λιγότερο επικίνδυνη από άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανόμενης της γρίπης… Τι ήταν όλοι αυτοί; Ήταν ψεεεε-κααααα-σμεεεεέ-νοιοιοι!!! Το είπε ο θρασύτατος Johnny Bananas (τον θυμάστε;). «Διανοούμενος» πλασιέ είναι βέβαια ο άνθρωπος, αλλά έχει τα κονέ του, κι «ο λόγος του συμβόλαιο» (με την βιομηχανία της υγείας 4.0 φυσικά)…

Τι ήταν εκείνος που νωρίς νωρίς, την άνοιξη του 2021, φώναξε και ξαναφώναξε Σταματείστε αμέσως αυτούς τους εμβολιασμούς, θα προκαλέσετε μεγάλη καταστροφή, θα διαλύσετε το φυσικό ανοσοποιητικό!!! Ήταν ψεεε-καααα-σμεεεεεέ-νοοος! Κι αν ο ίδιος έλεγε έγκαιρα, με μια δόση απελπισίας, ότι συνηθισμένες ιώσεις και μολύνσεις που αντιμετωπίζονταν εύκολα απ’ το φυσικό ανοσοποιητικό, τώρα που αυτό έχει ξαχαρβαλωθεί θα θεριέψουν αφού δεν θα έχουν το φυσικό τους εμπόδιο… τι ήταν τότε; «’Ελα μωρέ, μαλακίες…» (Δόξα στο τιτίβισμα και στα ναυάγια που βρίσκουν εκεί λιμάνια!)

Τι ήταν εκείνοι που φώναξαν και ξαναφώναξαν … Φροντείστε όσους έχουν άλλες ασθένειες και είναι ευάλωτοι και αφήστε τους υπόλοιπους να ζήσουν κανονικά… τι ήταν; Ή «ανώμαλοι» κρυόκωλοι σουηδοί (!!!) ή (κυρίως) «νεοφιλελεύθεροι-που-δεν-νοιάζονται-για-την ζωή-των-ανθρώπων»! Το επιβεβαίωσαν σε κάθε μηντιακή ρούγα, σε κάθε αντι-social γειτονιά… Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια…

Τώρα οι ίδιοι ακριβώς οπαδοί και θιασώτες της καπιταλιστικής θανατοπολιτικής, βγάζουν «λαγούς απ’ το καπέλο» και λένε: πω πω, φταίει ο τάδε ή δείνα ιός… Ή λένε: κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα έχεις… Ή λένε: κλασσική περίπτωση “long covid”…

Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι εκείνοι που οργάνωσαν, μεθόδευσαν, επέβαλαν την μαζική νοσηρότητα ως «νέα κανονικότητα». Ναι, οι εχθροί της ζωής είναι αθώοι. Ναι, οι πιο φανατικοί, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση οπαδοί τους (ω παράξενη ομορφιά της smart βλακείας!) είναι αθώοι.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Όμως να το θυμάστε: ο σωστά στοχευμένος κοινωνικός, εργατικός θυμός (και όχι ο φόβος, η σιωπή και η αυτοενοχοποίηση) είναι θεραπευτικός!!!

Comments are closed.