Αποτελεσματικά και ασφαλή; 2

Δευτέρα 5 Δεκέμβρη>> Ως εδώ έχουμε το εξής: οι (κρατικοί, δημόσιοι, πείτε τους όπως θέλετε) ελεγκτικοί μηχανισμοί της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας φαρμάκων, εμβολίων, «εμβολίων» κλπ, κάνοντας χρήση της κοινωνικής ανάμνησης ότι κάποτε (πολύ «κάποτε»…) ήταν εντεταλμένοι να προστατεύουν την δημόσια υγεία, όντες όμως πλέον εδώ και χρόνια εξαρτήματα της βιομηχανίας (της βιομηχανίας νοσηρότητας λέμε…) εγκρίνουν κατασκευές (που κανονικά θα έπρεπε να οδηγήσουν τους κατασκευαστές και τους εμπόρους τους σε βαθιά μπουντρούμια, ισόβια) δίνοντάς τους την ευκαιρία να πουλήσουν και να ξεπουλήσουν. «Έγκριση» – ως εδώ περί αυτού πρόκειται. «Έγκριση», όπως για παράδειγμα η πρόσφατη (στα μέσα του 2021) έγκριση του Aduhelm – φωτογραφίες πάνω και κάτω.

Όμως στην περίπτωση της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας και των mRNA πλατφορμών γενετικής μηχανικής, δεν υπήρξε απλά «έγκριση», δεν υπήρξε απλά το «εγώ δεν κοιτάω, εσείς επιχειρηματίες της βιομηχανίας της υγείας κάντε ό,τι θέλετε και πείτε ό,τι θέλετε, θα το προσυπογράψω» απ’ την μεριά των διάφορων FDA. Έγινε κάτι ανώτερης τάξης: εκβιασμοί, επιβολή, βία, απαγορεύσεις, καταναγκασμοί, τιμωρίες, ελεεινολογίες – για κάτι στο οποίο οι «ελεγκτές» είχαν ανοίξει απλά την πόρτα, αδιαφορώντας (ακόμα κι όταν έγινε σχετική καταγγελία έγκαιρα, τον Σεπτέμβρη του 2020, ΠΡΙΝ την έγκριση!), κουκουλώνοντας παραπλανητικά δεδομένα και αδιαφορία για τις παρανέργειες. Μ’ άλλα λόγια η «έγκριση» δεν ήταν μόνο «έγκριση». Ήταν επιπλέον βίαιο σπρώξιμο εκατομμυρίων αιχμαλώτων «στο δρόμο της σωτηρίας» εν γνώσει του ότι ήταν γκρεμός. Αν η «έγκριση», χωρίς καμία αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, είναι από μόνη της μαζικό έγκλημα, το να αξιοποιηθεί αυτή η «έγκριση» για την επιβολή τι είναι; Πώς λέγεται; Οι ναζί (γιατροί και μη) των «πειραμάτων» στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα συγχαίρουν ο ένας τον άλλο στους τάφους τους: να, επιτέλους, οι άξιοι διαδοχοί τους!

Το ότι συνεργάστηκαν πολλοί και διάφοροι σ’ αυτό το σπρώξιμο, ότι οι συνένοχοι είναι πολλοί, αυτό είναι βέβαιο. Η κοινοτοπία του κακού!!! Όμως αν κληθούν όλοι αυτοί να απολογηθούν για την συνέργειά τους θα ντύσουν την αθωότητά τους μ’ αυτό το επιχείρημα: αφού είχε εγκριθεί σαν αποτελεσματικό και ασφαλές απ’ τους αρμόδιους! Σωστό (και νόθο! Πολλοί απ’ αυτούς τους «εμείς δεν ξέραμε» συνένοχους ήταν πληρωμένοι εγκάθετοι!!!). Συνεπώς η έγκριση-που-πρόκειται-να-γίνει-βία (και εκτελεστικό απόσπασμα για πολλές χιλιάδες αιχμαλώτων) είναι ένας άλλη τάξης έγκλημα.

Ξανά: για τους ignorants που παγιδεύτηκαν και εσωτερίκευσαν τις προσταγές (καθόσον οι Εαυτοί-Κεφάλαια μετά από 30-40 χρόνια νεοφιλελευθερισμού δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο απ’ το να εσωτερικεύουν τις καπιταλιστικές προσταγές) αυτό το διπλό, πρώτης και δεύτερης τάξης έγκλημα, είναι τόσο σοκαριστικό ώστε θα μπορούσαν ακόμα και να το αμφισβητήσουν (γινόμενοι έτσι συνήγοροι των ίδιων των δολοφόνων τους…): Αποκλείεται! Δεν είναι να δυνατόν να έγινε έτσι! Δεν το πιστεύω!…  Απ’ την αντίθετη μεριά για την εργατική, αντικαπιταλιστική κριτική όχι μόνο «αυτό είναι δυνατό», όχι μόνο αυτό είναι η καπιταλιστική κανονικότητα 4.0∙ επιπλέον είναι καινούργιο μεν ως προς την μορφή του (: γενετική μηχανική) αλλά παλιό και σταθερό ως προς την λειτουργικότητά του. Λειτουργικότητα που την έμαθαν πολύ καλά πάνω στο πετσί τους οι πληβείοι στην αφρική και στην ασία, απ’ τα «ιατρικά / φαρμακευτικά πειράματα» των ίδιων ακριβώς δυτικών, πρωτοκοσμικών φαρμακομαφιών και των ίδιων ακριβώς κρατικών «ελεγκτικών» βραχιόνων τους.

Μέχρι που η βιομηχανική παραγωγή νοσηρότητας επέστρεψε στην έδρα της, στους τόπους καταγωγής της: στις πρωτοκοσμικές καπιταλιστικές μητροπόλεις…

Comments are closed.