Bring back the good old days!

Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη>> Η μάνα φύση μας έφτιαξε κατάλληλα προετοιμασμένους και για κρύο και για ζέστη! Επίσης μας έφτιαξε με μηδενική «ενεργειακή επιβάρυνση» του πλανήτη, δηλαδή ένα εκατομμύριο φορές πιο «πράσινους» ακόμα κι απ’ τους πιο φανατικούς υπουργούς, βουλευτές, δημαγωγούς, επιχειρηματίες και λοιπούς πολέμιους της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής»!

Τι τον θέλαμε τον «πολιτισμό», την τεχνολογία… και το ηλεκτρικό ρεύμα; Εεεεεε; Καλά δεν ήταν τότε που είχαμε την full body τρίχα μας; Να, για παράδειγμα, ο Homo Erectus. Μια χαρά μοντελάκι δεν ήταν; Ανθεκτικό, carbon free, κοινωνικό, ολιγαρκές, fit (χωρίς γυμναστήρια…) αντικαταναλωτικό, κινητικό… Φανταστείτε ότι πήγε απ’ την αφρική στην ασία με τα πόδια – τι πιο οικολογικό;

Δυστυχώς περασμένα μεγαλεία!… Ή μήπως υπάρχει ακόμα κάποια ελπίδα; Μα φυσικά υπάρχει: η τεχνολογία!!! Αν έχουν την καλοσύνη οι φαρμακομαφίες (φυσικά και την έχουν…) μπορούν να φτιάξουν μια mRNA πλατφόρμα που να χακάρει τα κύτταρά μας για να ξαναφυτρώσει το παλιό, καλό τρίχωμά μας; (Για την σωτηρία του πλανήτη ρε γαμώτο!)

Κορμί φλοκάτη! Όχι;

(Όχι, η ασταμάτητη μηχανή δεν το γύρισε στον πριμιτιβισμό! Άλλοι είναι που για καθαρά πειθαρχικούς λόγους θέλουν η μετάβαση στην 4η βιομηχανική επανάσταση να γίνει μέσα από σπήλαια, και μάλιστα Πλατωνικά…)

Comments are closed.