Στα σκουπίδια! (2)

Πέμπτη 2 Ιούνη>> Και που να ήξεραν αυτοί οι τελευταίοι!

Όπως θυμούνται οι σταθεροί αναγνώστες της ασταμάτητης μηχανής, ήδη απ’ το 2020 είχαμε μεταφέρει τις σοβαρές ανησυχίες ανοσολόγων για τις πιθανότητες να προκαλούν οι «γενετικές θεραπείες» (δηλαδή οι πλατφόρμες) αυτοάνοσα νοσήματα σε όσους / όσες πλατφορμιάζονται. Οι ανησυχίες δεν ήταν ούτε αυθαίρετες ούτε ανεδαφικές – το αντίθετο! Ο ίδιος ο μηχανισμός δράσης αυτών των τεχνολογιών, δηλαδή η μαζική αποικιοποίηση / χακάρισμα των ανθρώπινων κυττάρων, είναι «αντιγραφή» της αυτοάνοσης αντίδρασης των οργανισμών: το ανοσοποιητικό στρέφεται κατά του ίδιου του σώματος θεωρώντας το εχθρικό! Αν και οι λεγόμενοι «επιστήμονες» έχουν μεσάνυχτα για την αιτία που (γενικά) μπορεί να προκαλέσει τέτοια «αυτοκτονική δράση» του νο 1 συστήματος προστασίας του σώματος (: του ανοσοποιητικού), οι βιοτεχνολόγοι και οι γενετιστές έχουν βρει τρόπο να την αντιγράφουν και να την χρησιμοποιούν! Αυτή είναι η κεντρική ιδέα των δήθεν θεραπευτικών πλατφορμών γενετικής μηχανικής, κυρίως των mRNA αλλά ως ένα βαθμό και των vector DNA: να στρέψουν το ανοσοποιητικό εναντίον των ίδιων των κυττάρων του σώματος!!!

Διάφοροι πονηρούληδες τσατσορούφιανοι υποστήριξαν ότι (δήθεν) αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη φυσική μόλυνση από έναν ιό: ο ιός μπαίνει μέσα σε κάποια κύτταρα, εκεί πολλαπλασιάζεται, τα κύτταρα μετατρέπονται σε παθολογικά, και το ανοσοποιητικό τα καταστρέφει… Αλλά αυτό είναι ημιμάθεια και ψέμα. Για διάφορους λόγους – ας δείξουμε δύο σοβαρούς που μπορούν να εξηγηθούν με απλές κουβέντες.

Πρώτον, όταν ιός μπει, απλά μπει σ’ ένα σώμα (ας πούμε μέσω της αναπνευστικής οδού) γίνεται αμέσως αντιληπτός απ’ το ανοσοποιητικό, σαν «ξένο σώμα»! Συνεπώς το ανοσοποιητικό μαθαίνει εξ’ αρχής την ύπαρξη ξένου σώματος, και αρχίζει την δράση του έγκαιρα. Αντίθετα, στις mRNA πλατφόρμες, χρησιμοποιείται μια τεχνική τυφλώματος του ανοσοποιητικού: τα «νανολιπίδια», εκατομμύρια τέτοια σε κάθε δόση «εμβολίου», οι «πλατφόρμες» δηλαδή που μεταφέρουν το τεχνητό mRNA, είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να «κρύβονται» απ’ το ανοσοποιητικό, να το αποπροσανατολίζουν, μέχρι να επιτεθούν στα κύτταρα. Είναι το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που κάνουν τα κανονικά εμβόλια, αδρανοποιημένου ή νεκρού ιού (ή τεχνητής απομίμησης της πρωτεϊνης του): στα κανονικά εμβόλια δεν προσβάλλονται τα κύτταρα, αλλά η παρουσία «ξένου σώματος» (που δεν έχει μολύνει…) είναι αρκετή α) για να αναγνωριστεί απ’ το ανοσοποιητικό και β) να παραχθούν τα κατάλληλα αντισώματα.

Οι γενετιστές κάνουν το αντίθετο! Και το κάνουν συνειδητά και σκόπιμα!


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.