Στα σκουπίδια! (1)

Πέμπτη 2 Ιούνη>> Ο εντόπιος φύλακας άγγελος της υγείας μας και η αγέλη του, ορέγονται μια «τέταρτη δόση» πλατφορμιασμού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Θα πρέπει να τους συμβούλεψε επ’ αυτού ο κτηνίατρος ceo, στο πρόσφατο σύντομο πέρασμά του απ’ τα μέρη μας… Μια τόση δα δοσούλα (που προφανώς θα γίνει καταναγκαστική) – πώς κάνετε έτσι;

Υπάρχει ένα προβληματάκι βλέπετε. Το ομολογεί ένας ceo της φαρμακομαφίας moderna. Ένας απλός ceo; Όχι δα. Ο γάλλος Stephane Bancel που είναι στεναχωρημένος στο πιο κάτω video είναι ένας 50άρης δισεκατομυριούχος επιχειρηματίας, που ξεκίνησε σαν πλασιέ της φαρμακομαφίας Eli Lilly και ανέβηκε (όπως ο κτηνιάτρος ceo της pfizer…) καταφέρνοντας με την αξία του να έχει το 8% των μετοχών της moderna… Και τα λοιπά και τα λοιπά.

Εξομολογείται λοιπόν. Όχι στον παπά του…. Στο παρακμιακό πλέον «παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ» του Davos… Κι αν είναι-για-πέταμα τόσα εκατομμύρια δόσεις πλατφορμών γενετικής μηχανικής της moderna αφού ο κόσμος έχει χαμπαριάσει και δεν γουστάρει, πόσες δόσεις απ’ τα 4 δισεκατομύρια που έχει φτιάξει να έχει-για-πέταμα η άλλη φαρμακομαφία, το δίδυμο pfizer/biontech; Μισό; Ένα δισεκατομύριο; Παραπάνω;

Μόνο ευχάριστη είναι αυτή η αλλού σιωπηλή και αλλού ηχηρή απόρριψη!!! «…Οι άνθρωποι δεν τα θέλουν… Στις ηπα οι άνθρωποι δεν τα θέλουν… Σ’ όλο τον κόσμο πολλοί άνθρωποι δεν τα θέλουν…»! Ενστικτώδικα, εμπειρικά, εκατοντάδες εκατομμύρια αιχμάλωτοι σ’ αυτόν τον πλανήτη έχουν καταλάβει πόσο φονικές / καταστροφικές είναι οι πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης των κυττάρων!!

Τώρα τα αφεντικά του συμπλέγματος ψάχνουν να βρουν μπράτσα υπνωτισμένων, πρόθυμων, “μαχητών της κοινωνικής ευθύνης” σύμφωνα με τις κρατικές προσταγές… Για μια «4η δόση», ή/και για μια «νέα version», ή/και για μια «mRNA πλατφόρμα κατά της γρίπης»… Και θα τα βρουν….

(Ευχαριστούμε τον Στ. για την υπόδειξη και τον Β. για τον υποτιτλισμό).

Comments are closed.