Ο μιλιταρισμός του «νέου πνεύματος» του καπιταλισμού

Πέμπτη 5 Μάη>> Δεν έχει όμως σημασία (για εμάς) μόνο το τι λένε τ’ αφεντικά∙ ούτε μόνο το τι και πως επιβάλουν. Σημασία έχει – ειδικά για την αναδιάρθρωση της κυρίαρχης ιδέας για το τι (πρέπει να) είναι ανθρώπινη κοινωνία – το τι γίνεται αποδεκτό και, ακόμα χειρότερα, το τι εσωτερικεύεται απ’ τους υποτελείς, εκφραζόμενο σαν μια (νέα) αλήθεια, σαν μια καινούργια κοινωνική κανονικότητα. Κι έχει αυτό σημασία επειδή για μια σύντομη περίοδο ιστορικού χρόνου ζούμε ακριβώς στο κατώφλι, στην μετάβαση: συνυπάρχουν ΚΑΙ τα σοκολατάκια ΚΑΙ οι πλατφόρμες. Συνυπάρχουν προς στιγμήν ΚΑΙ η απόσυρση όλων των παρτίδων από σοκολάτες μόνο με την πιθανότητα κάποιος να πάθει γαστρεντερίτιδα εξαιτίας τους ΚΑΙ η κοινωνική αποδοχή ότι το σφαγείο των «παρενεργειών» απ’ τις mRNA πλατφόρμες είναι το αποδεκτό τίμημα της «επιστημονικής προόδου» (και της εκτοξευμένης κερδοφορίας των φαρμακομαφιών) – αλλά “έτσι θα ζήσουμε”…

«Σφαγείο»; Ακριβώς! Δείτε τον παρακάτω πίνακα: διαχρονικά (από το 1990 και μετά) οι θάνατοι εξαιτίας εμβολισμών – και πλατφορμιασμών – όπως έχουν καταγραφεί απ’ το σύστημα καταγραφής εμβολιαστικών παρενεργειών vaers των ηπα:

Δείτε κι αυτό: μία μόνο φονική παρενέργεια / δηλητήριαση, η μυοκαρδίτιδα, συγκριτικά ανάμεσα στα (παλιά) αντιγριπικά εμβόλια και στις mRNA πλατφόρμες, ανά ηλικία (υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες είδη παρενεργειών ακόμα):

Τα πιο πάνω στοιχεία και πολύ περισσότερα είναι γνωστά σε γενικές γραμμές ή, σε κάθε περίπτωση, εύκολα προσβάσιμα, ακόμα κι αν οι μηχανές της κυρίαρχης παραπληροφόρησης τα κουκουλώνουν. Κοινότοπη είναι όμως (και στα μέρη μας αλλά όχι μόνο εδώ) η στάση του σηκώματος των ώμων απ’ την μεριά όσων (όχι δημαγωγών, όχι πολιτικών βιτρινών, όχι πληρωμένων ή εθελοντών εγκάθετων… αλλά) απλών υπηκόων επιμένουν ότι η pfizer/biontech, η moderna και οι υπόλοιπες φαρμακομαφίες της γενετικής «σώζουν ζωές»! Και ότι αυτά είναι καλοδεχούμενη πρόοδος!

Ποια μεταστροφή / διαστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη στα μυαλά τόσων εκατομυρίων υποτελών; Πώς εξηγείται το ότι (προς στιγμήν…) οι ίδιοι άνθρωποι ταυτόχρονα σταματούν να αγοράζουν ένα τρόφιμο εξαιτίας της πιθανότητας να δηλητηριαστούν ΚΑΙ αποδέχονται μια δηλητηριώδη, εγκληματική τεχνολογία μέσα στο κορμί τους (και εκείνο των παιδιών τους); Γιατί οι πλατφορμιασμένοι υποτελείς (η πλειοψηφία έως μεγάλη πλειοψηφία των δυτικών κοινωνιών) δεν έχουν εξεγερθεί άγρια εναντίον όσων τους κορόιδεψαν, τους απείλησαν και τους εξέθεσαν σκόπιμα σε θανάσιμους κινδύνους – όπως θα έκαναν σαν απλοί «καταναλωτές» παλαιού τύπου; Θεωρείται ο “φόβος του θανάτου” απ’ τον τσαχπίνη επαρκής εξήγηση; Και με τον θάνατο τουλάχιστον 70.000 ανθρώπων (ως τώρα) στον δυτικό καπιταλιστικό κόσμο από ένα βιομηχανικό προϊόν που πουλήθηκε σαν ελιξήριο της αθανασίας τι γίνεται; Με εκατομμύρια σακατεμένους αναμεσά μας δεν υπάρχει φόβος;


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.