Έχουν βγει για κυνήγι!

Δευτέρα 23 Μάη>> Η ευκολία, η άνεση, με την οποία διάφορα καλολαδωμένα γρανάζια της δυτικής «επιστημονικής κοινότητας», προφέσορες, ειδικοί, δημαγωγοί, παρατρεχάμενοι αλλά και ζάμπλουτοι βγάζουν «πανδημικές απειλές» απ’ τα τσεπάκια τους είναι μια ακόμα απόδειξη (αν χρειαζόταν κάποια…) του ότι το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα και τα αφεντικά του βρίσκονται στο ιστορικό σημείο «ή τώρα ή ποτέ!» απ’ την άποψη της οριστικής θεμελίωσης των πραξικοπημάτων τους.

(Όταν γράφουμε «βγάζουν απ’ τα τσεπάκια τους» δεν εννοούμε υποχρεωτικά ότι κατασκευάζουν – αν κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε ή πρέπει να αποκλείσουμε. Θα χρειαστούν όμως ισχυρές αποδείξεις για να το υποστηρίξουμε. Προς το παρόν εκείνο που εννοούμε είναι ότι έχουν αποκτήσει και αξιοποιούν έναν δημαγωγικό μονόλογο για το τι είναι τι, οπότε πουλάνε σαν “απειλή” και σαν “φροντίδα” υγείας ό,τι γουστάρουν. Κυριολεκτικά.)

Κι αυτό ακριβώς στη συγκυρία που είναι ανοικτά υπόλογοι για τα γενετικά βιο-πολεμικά πειράματά τους στην ουκρανική (και όχι μόνο επικράτεια), σε βάρος των ντόπιων πληθυσμών. Η Μόσχα δεν αστειεύεται καθόλου με τις καταγγελίες που κάνει σε δόσεις: έχει πια συγκεκριμένα στοιχεία (Διαβάστε για το θέμα το ερχόμενο σύντομα cyborg νο 24).

Από τεχνολογική άποψη οι «ειδικοί των αφεντικών» έχουν επίσης ξεφύγει. Το “gene drive” είναι αυτή τη στιγμή μια απ’ τις αιχμές της απαλλοτρίωσης κάθε μορφής ζωής απ’ τα αφεντικά του συμπλέγματος. Υπάρχει αναλυτική αναφορά γι’ αυτήν την αιχμή στο cyborg νο 23. Περιληπτικά πρόκειται για τεχνολογία κληρονομήσιμων μεταλλάξεων ζωντανών οργανισμών, που, ανάλογα με το είδος και την έκταση της αρχικής «γενετικής παρέμβασης», ύστερα από 2 ή 3 γενιές κυριαρχούν (οι μεταλλαγμένοι) εξαφανίζοντας τους υπόλοιπους….

Διεθνώς γίνεται αυτόν τον καιρό μεγάλη σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα: τα αφεντικά του συμπλέγματος και οι κάθε είδους λακέδες τους προσπαθούν με κάθε βρώμικο μέσο (δωροδοκίες, ψευδολογίες, εκβιασμούς, απειλές) να επιβάλουν μια «διεθνή απόφαση» που θα νομιμοποιεί την τεχνολογία «gene drive», έτσι ώστε να λυθούν τα χέρια τους.

Ενώ στον δυτικό καπιταλιστικό κόσμο αυτή η σύγκρουση γίνεται κυρίως μεταξύ ειδικών (και οι υποτελείς παραμένουν, όπως πρέπει, ignorants, «στον κόσμο τους»), οι αντιστάσεις αναδύονται εκεί που οι πληβείοι ξέρουν καλά, και δεν είναι υπνωτισμένοι. Στον «τρίτο κόσμο» τα αφεντικά του συμπλέγματος δεν περιμένουν καμία έγκριση για να προχωρήσουν: εξαγοράζουν κάποιους αξιωματούχους, και πυροβολούν κατά βούληση.

Δείτε το παρακάτω 14λεπτο video (ευχαριστούμε τον Ντ. για την υπόδειξη και τον Β. για τον υποτιτλισμό). Αφορά την μπουρκίνα φάσο, στην αφρική (αγαπημένη χωματερή βιοτεχνολογικών πειραμάτων για το δυτικό, ιμπεριαλιστικό σύμπλεγμα), όπου γίνεται εκστρατεία για να «περάσει» η πρώτη παγκόσμια δοκιμή κουνουπιών gene drive πίσω απ’ τις πλάτες του κόσμου, ως δήθεν προσπάθεια για την καταπολέμηση της ελονοσίας… (για τους ελληνικούς υπότιτλους πατάτε cc)

Comments are closed.