Θα ζεις όπως θέλουμε ηλίθιε! (για το καλό σου…) 1

Πέμπτη 7 Απρίλη>> Βρισκόμαστε τώρα στη χρονική / ιστορική στιγμή / συγκυρία όπου τα πιο πάνω (και όλα όσα επιβλήθηκαν στη διάρκεια των δύο προηγούμενων χρόνων) θεωρούνται κατακτημένα τόσο για τα αφεντικά του συμπλέγματος όσο και τις πολιτικές βιτρίνες, τους ενσωματωμένους «ειδικούς» και, φυσικά, απ’ τους caradinieroi/pfizeroi μάζα.

Τώρα τα αφεντικά του δυτικού βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος θεωρούν (όχι εντελώς άδικα πρέπει να παραδεχτούμε) ότι η «φαρδιά λεωφόρος της καπιταλιστικής ανάπτυξης» μέσω της απόλυτης και διαρκούς αποικιοποίησης των σωμάτων έχει ανοίξει. Και καθώς έχουν ξεθαρρέψει οργιάζουν ως προς τους σχεδιασμούς τους για τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια. Θεωρούν ότι έχουν επιβάλει την τεχνική, ιδεολογική, ηθική κατοχή τους αν όχι στο σύνολο οπωσδήποτε στο μεγαλύτερο μέρος των αδρανοποιημένων πρωτοκοσμικών κοινωνιών, θεωρούν ότι είναι οι κατακτητές, οι conquistadoresκαι σαν conquistadores θα συμπεριφερθούν. Οι «από κάτω»; Είτε πειθαρχημένοι είτε απείθαρχοι είμαστε (θεωρούν) οι terra nullius, η χέρσα γη, η «ακατέργαστη» οργανική πρώτη ύλη αυτής της καινούργιας καπιταλιστικής άγριας συσσώρευσης.

Τρία πολύ πρόσφατα ενδεικτικά ντοκουμέντα αυτής της ανανεωμένης καπιταλιστικής επιθετικότητας που εκτυλίσσεται πίσω απ’ τις πλάτες σας / μας, και θα εμφανίζεται μπροστά μας με διάφορες μορφές επιβολής και βίας τους επόμενους μήνες και χρόνια – αν δεν οργανωθούμε έγκαιρα. (Περισσότερα ντοκουμέντα προσεχώς).

Στις 21 Μάρτη του 2022 ο «πολύς» αμερικανικός fda (αγορασμένος ήδη απ’ τις φαρμακομαφίες), έστειλε ένα «εσωτερικό έγγραφο» προς τις αμερικανικές βιομηχανίες γενετικής μηχανικής, το οποίο υπογράφουν επίσης το υπουργείο υγείας των ηπα και το «κέντρο βιολογικής έρευνας και εξέλιξης» (τμήμα του fda). Είναι ένα έγγραφο εσωτερικού διαλόγου ανάμεσα σε μια κρατική υπηρεσία και στο βιοτεχνολογικό κεφάλαιο, με θέμα την ανάπτυξη των προϊόντων ανθρώπινης γενετικής θεραπείας που περιλαμβάνουν κοπτοραπτική τροποποίησης του ανθρώπινου dna. («Human Gene Therapy Prosucts Incorporating Human Genome Editing»). Μ’ άλλα λόγια το ζήτημα αφορά τις μεταλλάξεις των ανθρώπινων κυττάρων – πάντα “για καλό σκοπό”… Εε;;;

Τι είναι η «γενετική κοπτοραπτική»; Είναι η εντελώς αμφιλεγόμενη και επικίνδυνη (ακόμα και μεταξύ των βιοτεχνολόγων!) κοπή και συρραφή στο dna (το ανθρώπινο, αλλά και οποιουδήποτε άλλου είδους) «λάθος» και «σωστών» γονιδίων∙ με τα δεύτερα να είναι συχνά συνθετικά. Το έγγραφο, σαν κουβεντούλα μεταξύ συνενόχων, δεν έχει λόγο να κρύψει περί τίνος πρόκειται. Στη σημείωση της πρώτης σελίδας ξεκαθαρίζεται:

Η γενετική θεραπεία στους ανθρώπους επιδιώκει να διαμορφώσει (: modify) ή να χειραγωγήσει (: manipulate) την έκφραση ενός γονιδίου ή να τροποποιήσει τις βιολογικές ιδιότητες ζωντανών κυττάρων για θεραπευτική χρήση. Ο FDA θεωρεί γενικά ότι στα προϊόντα γενετικής θεραπείας για ανθρώπους περιλαμβάνονται όλα τα προϊόντα που μεσολαβούν την δράση τους μέσω της μετεγγραφής ή της μετάφρασης του εισαγόμενου γενετικού υλικού, ή μέσω της εξειδικευμένης αλλαγής των (ανθρώπινων) γενετικών ακολουθιών. Μερικά παράδειγμα προϊόντων γενετικής θεραπείας περιλαμβάνουν τα νουκλεϊνικά οξέα, τους γενετικά μεταλλαγμένους μικρο-οργανισμούς (π.χ. ιούς, βακτήρια, μύκητες), τους εξειδικευμένα επεξεργασμένους πυρήνες που χρησιμοποιούνται για την ανθρώπινη γονιδιωματική διόρθωση, και τα εκτός εργαστηρίων γενετικά τροποποιημένα κύτταρα. Τα προϊόντα γενετικής θεραπείας εμπίπτουν στον ορισμό του «βιολογικού προϊόντος» σύμφωνα με το άρθρο 351(i) του νόμου για τις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας…

Η τωρινή «επίσημη συζήτηση» περί μεταλλαγμένων ανθρώπινων κυττάρων (και, κατά συνέπεια, ανθρώπινων οργανισμών…) δεν είναι η αρχή αυτής της εξέλιξης. Είναι η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της, αφού έχουν προηγηθεί πολύχρονα πειράματα, έρευνες – μέχρι την βίαιη επιβολή των mRNA πλατφορμών σ’ ένα τμήμα του είδους μας. Εκείνα που πρέπει τώρα να ρυθμιστούν ΔΕΝ είναι καθόλου οι τεχνικές / τεχνολογικές λεπτομέρειες, αλλά ζητήματα εμπορίου, πνευματικών ιδιοκτησιών, κλπ.

Όσο για το πως οι mRNA πλατφόρμες που επιβλήθηκαν σαν «εμβόλια» επεμβαίνουν στο DNA «μπλοκάροντας» την δυνατότητά του να αυτο-επισκευάζεται; Μπορεί να μοιάζει τρομακτικό, αλλά είναι πια επιστημονικά αποδεδειγμένο∙ θα μιλήσουμε γι’ αυτό και άλλα κάποια στιγμή στο μέλλον… Θέλουμε να πούμε: η μαζική “πειραματική” χειραγώγηση του ανθρώπινου DNA έχει ξεκινήσει ήδη, με δούρειο ίππο την αλλοτρίωση άλλων τμημάτων των ανθρώπινων κυττάρων.

Comments are closed.