Αναμνήσεις απ’ το μέλλον

Δευτέρα 25 Απρίλη>> ….Το άρθρο 8 του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) ορίζει τα βιολογικά πειράματα ως εγκλήματα πολέμου. Οι ΗΠΑ, ωστόσο, δεν είναι συμβαλλόμενο κράτος στη συνθήκη και δεν είναι υποχρεωμένες να λογοδοτήσουν. Η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών του 1972 για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων παραβιάζεται ατιμώρητα, καθώς ο αμερικανικός στρατός παράγει τακτικά θανατηφόρους ιούς, βακτήρια και τοξίνες, εκθέτοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε επικίνδυνα παθογόνα και στις συχνά ανίατες ασθένειες που προκαλούν. Το Πεντάγωνο λειτουργεί εργαστήρια βιολογικού πολέμου σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα εργαστήρια αυτά χρηματοδοτούνται από την DTRA (Defense Threat Reduction Agency: Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών) μέσω του CBEP (Cooperative Biological Engagement Program: Πρόγραμμα Συνεργατικής Βιολογικής Δέσμευσης) με 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια και βρίσκονται σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπως η Γεωργία και η Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή, στη Νοτιοανατολική Ασία και στην Αφρική. Ξεχωρίζει η τοποθεσία των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου στα σύνορα της Ρωσίας και της Κίνας, αλλά και στη βόρεια περίμετρο της Αφρικής.

… Εκτός από τη Γεωργία, η Ουκρανία, μια άλλη πρώην σοβιετική δημοκρατία που συνορεύει με τη Ρωσία, φιλοξενεί επίσης αμερικανικά εργαστήρια για πειράματα βιοπολέμου. Η DTRA έχει χρηματοδοτήσει έντεκα βιολογικά εργαστήρια στη χώρα, τα οποία το Κίεβο δεν ελέγχει. Το 2005 έγινε συμφωνία μεταξύ του Πενταγώνου και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας, η οποία απαγορεύει στην κυβέρνηση του Κιέβου «να δημοσιοποιεί ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με το αμερικανικό πρόγραμμα και η Ουκρανία υποχρεούται να μεταφέρει στο αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (DoD) επικίνδυνα παθογόνα για βιολογική έρευνα. Στο Πεντάγωνο έχει παραχωρηθεί πρόσβαση σε ορισμένα κρατικά απόρρητα της Ουκρανίας σε σχέση με τα προγράμματα στο πλαίσιο της συμφωνίας τους».  Ένα από τα εργαστήρια του Πενταγώνου βρίσκεται στο Χάρκοβο, όπου τον Ιανουάριο του 2016 τουλάχιστον 20 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν από λοίμωξη από ιό που μοιάζει με γρίπη μέσα σε δύο ημέρες και άλλοι 200 νοσηλεύτηκαν, αλλά το Κίεβο δεν ανέφερε το περιστατικό αυτό. Τον Μάρτιο του 2016, σε όλη την Ουκρανία, αναφέρθηκαν 364 θάνατοι, οι περισσότεροι από τους οποίους προκλήθηκαν από τη γρίπη των χοίρων (Η1Ν1), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές του Ντονέτσκ που ηγούνται της αυτονομιστικής εξέγερσης εκεί, οφειλόταν σε διαρροή από το βιολογικό εργαστήριο των ΗΠΑ στο Χάρκοβο. Μια ύποπτη εξάπλωση της λοίμωξης από ηπατίτιδα Α στη νοτιοανατολική Ουκρανία, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αμερικανικά εργαστήρια, καθώς και κρούσματα χολέρας, αναφέρθηκε ότι προκλήθηκαν από μολυσμένο πόσιμο νερό.

Αυτό είναι ένα μικρό, ενδεικτικό απόσπασμα από μια κρίσιμη και χρήσιμη ανάλυση που δημοσιοποίησε τον Απρίλη του 2020 ένας ολλανδός γερο-κομμουνιστής, ενεργός αντιφασίστας στα 75 του, σε σχέση με την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία… (Υπάρχει ολόκληρη στο τρέχον τεύχος του cyborg, νο 23). Κανείς δεν ασχολήθηκε τότε με τον Kees van der Pijl για να τον χαρακτηρίσει «ψεκασμένο», ούτε τώρα θα ασχοληθεί για να τον υποδείξει σαν «πράκτορα του Putin»… Οι έντιμοι και πραγματικοί κομμουνιστές θεωρούνται στις μέρες μας «αμελητέα ποσότητα». Γραφικοί… (Δεν είναι τέτοιοι, ξέρουν! Καταλαβαίνουν! Αναλύουν! Γραφική (virtual) είναι η καπιταλιστική περίοδος στη δύση! Γραφικοί είναι οι εύπιστοι υποτελείς….)

Ο van der Pijl (όπως είχε δίκιο και τον Απρίλη του 2020 και τον Απρίλη του 2021) έχει δίκιο και τώρα! Το Joνυσταλεάν αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έχει «βιολογικά εργαστήρια» στην ουκρανική επικράτεια (το ομολόγησε μεσ’ απ’ τα δόντια η γνωστή ‘fack EU’ Nuland…), προσπαθώντας να αντιστρέψει την πραγματικότητα: (και γι’ αυτό) θα φταίει ο Putin και οι ρώσοι…

Είναι «ειρηνικά» και για «το καλό της επιστήμης και της παγκόσμιας υγείας» τα biolabs που έχει σπείρει η Ουάσιγκτον σε διάφορα επιλεγμένα μέρη του πλανήτη; Έχουν δίκιο οι δημαγωγοί, ντόπιοι και μη, που κάνουν τα κουνέλια; Είναι σκέτοι συκοφάντες η Μόσχα και το Πεκίνο; Γίνεται παγκόσμιος πόλεμος; Το χακάρισμα του human DNA με κατάλληλα διαμορφωμένους ιούς ή άλλα μέσα είναι άλμα στην υγεία; Αιχμαλωτίστηκαν τα ανθρώπινα κύτταρα (των δυτικών υποτελών) μέσω της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας; Γίνεται πόλεμος εναντίον μας; Παγκόσμιος πόλεμος;

Τι πόλεμος;

Comments are closed.