Αυτός ο πόλεμος ήταν απ’ την αρχή εναντίον μας. Κι έτσι θα συνεχίσει…

Δευτέρα 14 Μάρτη>> Κυκλοφορεί και δείχνει τις πατημασιές στη λάσπη των 2 τελευταίων χρόνων: κρυμμένες σε κοινή θέα – σημειώσεις για την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία, την αιχμαλωσία των σωμάτων, και την βιοπολιτική στον καπιταλιστικό 21ο αιώνα (Μάρτιος 2020 – Νοέμβριος 2021)

Έκδοση σε χαρτί των Sarajevo.pdf που την διετία ’20-’21 ήταν μέρος της πολεμικής εργατικής κριτικής μας κατά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και των κάθε είδους υποστηρικτών του. Τριακόσιες+ σελίδες γραμμένες κατευθείαν απ’ το μέτωπο, γεμάτες ασυναρτησίες (: «ψέκα»…), βυζαντινούς ύμνους και αμανέδες (: «χριστιανοταλιμπάν»…), κολακείες στο ψόφιο κουνάβι (: «τραμπιστές»…), καλούπια (: «μπετόβλακες»…), αστυνομικά σενάρια (: «συνωμοσιολόγοι»), παραμύθια (: «διασπορείς ψευδών ειδήσεων»…) και κάθε τι κολασμένο και απαγορευμένο κατά του κράτους και του κεφάλαιου, όπως αποφάνθηκαν οι πάντα έγκυροι, όμορφοι και έξυπνοι caradinieroi / pfizerοι.

Έκδοση αυστηρά ακατάλληλη για γνωσιολογικά και πολιτικά ανήλικους!! Διατίθεται στα καλά φαρμακεία σε κεντρικά βιβλιοπωλεία της Αθήνας. (Κεντρική διάθεση: Βιβλιοπωλείο των Συναδέλφων).

Comments are closed.