Μια μικρή δόση Ο

Δευτέρα 3 Γενάρη>> Εκείνο που κάπως γενικόλογα το είδος μας αποκαλεί «φύση», στην ολότητά του, δεν έχει συναισθήματα. Η «φύση» καθ’ αυτή δεν μπορεί να είναι εκδικητική. Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ο είναι η εκδίκηση της φύσης απέναντι στις φαρμακομαφίες! Κάποιοι, επιστήμονες και «ειδικοί», το λένε διαφορετικά: η Ο είναι το εμβόλιο που δεν κατάφεραν να φτιάξουν οι φαρμακοβιομηχανίες (είπε ένας διευθυντής καρδιολογίας απ’ τις ηπα) εννοώντας ότι αυτή η εξαιρετικά ήπια εκδοχή που παρακάμπτει τα «κατασκευασμένα αντισώματα» των πλατφορμών δίνοντας προτεραιότητα, ξανά, στο έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα του είδους μας επιτρέπει την δημιουργία όχι μόνο της ατομικής ανοσίας αλλά και της ανοσίας πλήθους. Οι φαρμακομαφιόζοι και οι γενετιστές λακέδες τους, απέναντι σ’ αυτό το ζητούμενο, το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι θάνατος (απ’ τις παρανέργειες), σακατέματα, δυστυχία – και overdose!

Αλλά στα μέρη μας συμβαίνει το ανάποδο: η Ο θεωρείται «απόδειξη κινδύνου»!!! Φαίνεται πως η προπαγάνδα έχει ποτίσει τόσο πολύ τα μυαλά ώστε η Ο (και η ευκολία με την οποία «καταμετρείται» απ’ τα τεστ…) μέσω της δημαγωγίας, προκαλεί έναν χωρίς προηγούμενο μαζικό πανικό! Το «κρουσματόμετρο» έχει πάρει ψευτοφωτιά, αλλά οι υποτελείς νομίζουν ότι καίγεται το σύμπαν! Περιμένουν υπομονετικά σε ουρές, πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά (για τα υποτιθέμενα «αξιόπιστα μοριακά»), τεστάρονται κάθε τρεις και λίγο με τα φτηνά self test μόλις συναχωθούν ή μόλις ανταλλάξουν ένα βλέμμα με κάποιον «θετικό», κυνηγάνε την ουρά τους… Έχει πάθει ανήκεστη ηθική, διανοητική και συναισθηματική βλάβη αυτό το τμήμα του πληθυσμού; Δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τους φόβους με τους οποίους έχουν ποτιστεί; Δεν ξέρουμε.

Ξέρουμε όμως ότι τέλειωσε μαζί με την προηγούμενη χρονιά η …. «αξιοπιστία» των PCR!!! Των «μοριακών». Τα θρυλικά αμερικανικά cdc είχαν εκδώσει απ’ το περασμένο καλοκαίρι «έκτακτη προειδοποίηση» ότι τα συγκεκριμένα τεστ ΔΕΝ μπορούν να ξεχωρίσουν τα ίχνη του τσαχπίνη απ’ τα ίχνη των ιών γρίπης! Καλώντας τα (αμερικανικά) διαγνωστικά εργαστήρια να χρησιμοποιούν απ’ τις αρχές του 2022 άλλες διαγνωστικές μεθόδους (των οποίων τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και την πραγματική αξιοπιστία δεν γνωρίζουμε ακόμα). Με δυο λόγια, αναδρομικά, μετά από 1,5 χρόνο, τα cdc παραδέχτηκαν πως τα «αποτελέσματα θετικότητας» στον τσαχπίνη που έβγαιναν (και στα μέρη μας εξακολουθούν να βγαίνουν) με την μέθοδο που «πούλησε» εκείνο το κάθαρμα, ο Drosten, ήταν εντελώς ψεύτικα!!! Άγνωστο τι μέρος των ρινικών και των φαρυγγικών «δειγμάτων» είχαν όχι τον τσαχπίνη αλλά κάποιον απ’ τους ιούς της γρίπης!!! Σίγουρα καθόλου μικρό! Σίγουρα η γρίπη δεν εξαφανίστηκε ποτέ όπως έλεγαν οι δημαγωγοί. Απλά βαφτιζόταν «Sars-Cov-2», επειδή «έτσι έλεγε το τεστ»… Δηλαδή η σκόπιμα λαθεμένη χρήση του… Δηλαδή οι μεθοδεύσεις του συμπλέγματος…

Δεν θα παρασυρθούμε να πούμε που θα έπρεπε να βάλουν τα «κρουσματόμετρα» όλοι οι λακέδες του συμπλέγματος αλλά και όλοι οι ανόητοι που αρνήθηκαν στους εαυτούς τους και στο κοινωνικό σύνολο τον κόπο να ψάξουν και να μάθουν τι ακριβώς είναι τα PCR και ποια είναι η σωστή χρήση τους… Όχι, δεν θα παρασυρθούμε – δεν θα παρασυρθούμε – δεν θα παρασυρθούμε! Κι αυτό επειδή τα ψέματα, οι φόβοι, οι στερήσεις (ατομικές και μαζικές «καραντίνες»…), η αγωνία δεκάδων εκατομμυρίων πρωτοκοσμικών, η ψυχοσυναισθηματική πίεση, η επιδείνωση της υγείας εξαιτίας της αυθυποβολής «ωωωω, έχω covid!», έχουν ποτίσει τόσο τους ίδιους / τις ίδιες όσο και την πλειοψηφική αντίληψη περί υγείας, αρρώστιας, θεραπείας…

Προσθέστε σ’ αυτά τα τερατώδη και καθόλου τυχαία ψέματα περί «θετικότητας» τον τρόπο που τα κρουσματόμετρα νομιμοποίησαν την κοινή δεξαμενή θανάτων που έχουν αποδοθεί στον τσαχπίνη….

Σκλαβιά: αυτή είναι η κατάσταση∙ και ήταν φανερή απ’ την αρχή…

Comments are closed.