ADE

Δευτέρα 13 Δεκέμβρη>> Στην 9η σελίδα της έκθεσής της, σ’ έναν μικρό πίνακα και σε μια φράση που μπορεί να περάσει απαρατήρητη, η φαρμακομαφία γράφει: Εν δυνάμει σημαντικοί κίνδυνοι: Eνισχυμένη Ασθένεια Λόγω Εμβολίων (VAED), συμπεριλαμβανόμενης της Ενισχυμένης Εξαιτίας των Εμβολίων Αναπνευστικής Ασθένειας (VAERD). Έχετε ακούσει κάτι σχετικά; Ενημερώθηκε ποτέ κανένας απ’ αυτούς τους εύπιστους ή απλά φοβισμένους αιχμάλωτους που δίνουν μπράτσο ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αρρωστήσει πιο σοβαρά εξαιτίας του πλατφορμιασμού του; Όχι, αυτό είναι απόλυτο μυστικό!! Αν μαθαινόταν, τότε όλο το παραμύθι (στα μέρη μας) ότι «το εμβόλιο προστατεύει από σοβαρή νόσηση» θα κατέρρεε ακαριαία πάνω στα κεφάλια των άθλιων «ειδικών» και λοιπών λακέδων που υπόσχονται, σαν φιλότιμοι παπαγάλοι, τα ακριβώς αντίθετα….

Τι είναι αυτές οι VAED και VAERD; Είναι διαφορετικά ονόματα για την πασίγνωστη (μεταξύ των σχετικών «ειδικών») ADE. Την Antibody Dependent Enhancement, για την οποία έχουμε κάνει ήδη αναφορά (21 Δεκέμβρη 2020 Αναποδιές, 13 Γενάρη 2021 Και ως πειραματόζωα έσεσθε, 2 Νοέμβρη 2021 Οι «επιτυχίες» των πλατφορμών γενετικής μηχανικής) … Περί τίνος πρόκειται; Ας θυμίσουμε. Τα εξειδικευμένα αντισώματα που παράγονται απ’ τα χακαρισμένα ανθρώπινα κύτταρα κατά του τσαχπίνη, αντί να τον εμποδίσουν τον ενισχύουν, κάνοντάς τον όχι περισσότερο μεταδοτικό (αυτό το κάνει μόνος του!) αλλά περισσότερο και σοβαρότερα νοσηρό! Η αυξημένη νοσηρότητα εξαιτίας της ΑDE δεν είναι η «φυσική» τροχιά των μεταλλάξεων οποιουδήποτε ιού, αλλά η «ατυχώς» εκβιασμένη ενίσχυσή του απ’ τα τεχνητά παραγόμενα εξειδικευμένα αντισώματα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα τέτοιας ADE εκτροπής; Ο ιός του Ebola… Αλλά αυτός κτυπάει αφρικάνους, οπότε «δεν μας νοιάζει»….

Το ακλόνητο (και δραματικό ταυτόχρονα) γεγονός είναι πια το ότι η ίδια η φαρμακομαφία pfizer αναγνώριζε ήδη απ’ την άνοιξη του 2021 (και ομολογούσε εμπιστευτικά μεταξύ φίλων) σα σοβαρό ενδεχόμενο κίνδυνο των πλατφορμών της την ενίσχυση της νοσηρότητας και της φονικότητας του τσαχπίνη… Την ίδια ώρα που οι λακέδες της (που ήξεραν την αλήθεια, αφού είχαν ενημερωθεί φιλικά και εμπιστευτικά) όχι μόνο έκρυβαν απ’ τους αιχμάλωτους αυτόν τον σοβαρό ενδεχόμενο κίνδυνο αλλά, αντίθετα, τους έλεγαν εν χορώ ότι «σας προστατεύει από σοβαρή νόσηση»! Έσπρωχναν και σπρώχνουν ανθρώπους στο γκρεμό λέγοντάς τους ότι θα πετάξουν!

Η «γενναία» («τρομακτική» την είπαν…) μετάλλαξη του τσαχπίνη που ονομάστηκε «παραλλαγή όμικρον» ή άλλες παρόμοιες, που αποφεύγουν πλέον πανηγυρικά αυτά τα «εξουδετερωτικά αντισώματα» του γενετικού χακαρίσματος και είναι ήπιες μεν αλλά «κολυμπούν σαν το ψάρι στο νερό ανάμεσα σ’ αυτά τα αντισώματα», αντισώματα των οποίων η παραγωγή ανανεώνεται και αυξάνεται μετά από κάθε «δόση», είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για νέες μεταλλάξεις, αυτή τη φορά μαζικής ADE, καθώς θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν αυτά τα τεχνητά αντισώματα!!!

Η ασταμάτητη μηχανή ξέρει περισσότερα γι’ αυτό το ζήτημα, που αν γίνει πραγματικότητα θα κτυπήσει άσχημα… πρώτ’ απ’ όλα τους πλατφορμιασμένους, που με την 3η και την 4η και την 5η και την 6η και την 7η δόση γίνονται κανονικά και υπεργόνιμα εκτροφεία άσκησης του μεταλλακτικού δυναμικού του τσαχπίνη, προκαλώντας τον επίμονα (αφού θα έχει πάνω του προσκολλημένα άφθονα αντισώματα που δεν θα τον εμποδίζουν) να τα αξιοποιήσει φτάνοντας σε ADE.

Δυσκολεύεται όμως να τα πει…. Δυσκολεύεται επειδή είναι ο επόμενος «εφιάλτης του Bossche» και συναισθηματικά δεν το αντέχει…

Υπάρχει καμμιά ιδέα επ’ αυτού;

(φωτογραφία κάτω: Μια πολύ πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη – 7 Δεκέμβρη 2021 – με τίτλο Οι μηχανισμοί της εξέλιξης του Sars-CoV-2 αποκαλύπτουν τις ανθεκτικές στα εμβόλια μεταλλάξεις του στην ευρώπη και στην αμερική. Μεταφράζουμε μια φράση απ’ την περίληψη, για να την τρίβετε αν θέλετε στα μούτρα όλων όσων εξακολουθούν να χρεώνουν τους «ανεμβολίαστους» για τις μεταλλάξεις… Και, παρακαλούμε, να θυμάστε πως το project Sarajevo / αόρατες πόλεις ΔΕΝ είναι ιατρικό αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ / ΕΡΓΑΤΙΚΟ εγχείρημα – που δεν τεμπελιάζει ούτε κάνει «πολιτικό καμάκι»: όταν τα αφεντικά χρησιμοποιούν όπλα τέτοιου βεληνεκούς όπως οι βιοτεχνολογίες ή οι νευροεπιστήμες, είναι εργατική υποχρέωση η γνώση του πως λειτουργούν! Συνεπώς απλά, πολύ απλά και ζόρικα, δεν υποτιμάμε τη νοημοσύνη κανενός ακόμα κι αν τόσοι πολλοί θέλουν ακριβώς το αντίθετο: την υποτίμηση της νοημοσύνης τους και όχι μόνο…

… Ιχνηλατώντας τις εξελιγκτικές τροχιές των ανθεκτικών στα εμβόλια μεταλλάξεων σε πάνω από 2,2 εκατομύρια γονιδιώματα του Sars-CoV-2, αποκαλύπτουμε ότι η εμφάνιση και η συχνότητα των ανθεκτικών στα εμβόλια μεταλλάξεων συσχετίζονται στενά με τα ποσοστά εμβολιασμών στην ευρώπη και στην αμερική…

Σαφέστατο…)

Comments are closed.