«Δημιουργική καταστροφή» 3

Δευτέρα 4 Οκτώβρη>> Για όσους / όσες καταλαβαίνουν και θεωρούν τα πιο πάνω βάσιμα: είναι (και) γι’ αυτούς τους λόγους που θεωρούμε την αριστερής προέλευσης «θέση» (μαζικοί εμβολιασμοί / όχι υποχρεωτικοί) κάτι σαν «μισόλογα» που αντικειμενικά ενισχύουν τα αφεντικά (ακόμα κι αν υποκειμενικά ανήκει στην κατηγορία «το μη χείρον βέλτιστον»). Υπονοείται πίσω απ’ αυτήν την «θέση» μια κάποια βαριεστημένη προσπάθεια υποστήριξης μιας κάποιας «ελευθερίας» (της ελευθερίας ενάντια στους πλατφορμιασμούς) η οποία “ελευθερία” οφείλεται όμως σε παρεξήγηση και όχι σε γνώση. Ως εάν εκείνοι κι εκείνες που έχουν πλατφορμιαστεί το έκαναν «με ελεύθερη βούληση και έχοντας πλήρη γνώση για το περί τίνος πρόκειται» – αυτό είναι το άλλο μισό του υπονοούμενου.

Ελάχιστοι θα πήγαιναν πράγματι εθελοντικά να γίνουν πειραματόζωα και μάλιστα δωρεάν, με τα έξοδα των σακατεμάτων δικά τους!!! Ελάχιστοι! Δεν υπάρχει καμμία ελευθερία, μέσα ή έξω από εισαγωγικά, εδώ και 20 μήνες! Φυσικά η καθεστωτική αριστερά, στις διάφορες εκφάνσεις της, έχει στηρίξει φανατικά όλους τους εκβιασμούς, τα ψέμματα, τις καταστροφές θεσμών και ζωών και την τρομοκρατία – μόνο για να φτάσει (μουδιασμένα…) μπροστά στο ενοχλητικό γι’ αυτήν (: “μαζικός εμβολιασμός”!) γεγονός ότι αυτοί οι εκβιασμοί, τα ψέμματα και η τρομοκρατία ΔΕΝ πέτυχαν τους στόχους τους καθολικά, 100% ή έστω 90%!!

Δίπλα στέκονται και όλοι εκείνοι που αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να «πιάσουν» το θέμα πλατφόρμες γενετικής μηχανικής και γενετική μηχανική / βιοτεχνολογίες σ’ όλο το (δυστυχώς δραματικά επίκαιρο και φονικό) εύρος του. Μιλάνε, γράφουν, μπουρδολογούν προσπαθώντας να μασκαρευτούν…  Έχουμε αποδείξει ότι αυτός είναι ο τεχνικός, ιδεολογικός και πολιτικός άξονας περιστροφής της τρομοεκστρατείας, αυτός είναι που έχει νοηματοδοτήσει τα πάντα. Απ’ τις μαζικές κατ’ οίκον φυλακίσεις ως τα καταναγκαστικά «τεστ» και απ’ το αναδυόμενο αλγοριθμικό πανοπτικό ως… (Το επερχόμενο “νέο καπιταλιστικό παράδειγμα” δύο σκέλη έχει, και τα δύο γενικής, καθολικής εφαρμογής: βιοτεχνολογίες / νευροεπιστήμες και πληροφορική / κυβερνητική).

Όποιος αφήνει στην άκρη τόσο την γενετική μηχανική όσο και την εκβιαστική επιβολή της ως (το μόνο ή το κυρίως) «θεραπευτικό μέσο» δεν μπορεί να εξηγήσει (εκτός αν απευθύνεται στον καθρέφτη του…) την σημασία της συγκέντρωσης και της επεξεργασίας απ’ τα αφεντικά, κατά την βούληση και τα συμφέροντά τους, των ατομικών δεδομένων υγείας… Δεν μπορεί να αντικρούσει στα σοβαρά τις τερατολογίες… Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει την γενικευμένη εισβολή / καθιέρωση των «γενετικά τροποποιημένων οργανισμών» που είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου και στην ευρώπη, μέσα απ’ την οριστική και καθολική ακύρωση της νομοθεσίας που τους απαγόρευε… Κι ούτε μπορεί καν και καν να βρει τους «φυσικούς» και απόλυτα απαραίτητους συμμάχους σ’ εκείνες τις μειοψηφίες μεταξύ των γιατρών (στη δύση) που καταλαβαίνοντας πολύ καλά τι συμβαίνει επιχειρούν να κοντράρουν στα ίσια  το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα. 

Οι δύο πάνω πίνακες δείχνουν (αν υπάρχει άνθρωπος όχι μόνο να καταλάβει αλλά και να νοιώσει) τι ακριβώς σημαίνει γενετική μηχανική σήμερα. VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) είναι το αμερικανικό σύστημα αναφοράς των παρενεργειών απ’ τα εμβόλια – όλα τα εμβόλια. Το πάνω διάγραμμα δείχνει τους θανάτους – από – εμβόλια (όλα τα εμβόλια!) που αναφέρθηκαν στο VAERS απ’ το 1990 και μετά. Το κάτω δείχνει τον αριθμό των θανάτων ανά εκατομμύριο εμβολιασμένων (από το σύνολο των εμβολίων) απ’ το 2010 και μετά. Η κόκκινη γραμμή και στα δύο είναι το «κατόρθωμα» των πλατφορμών γενετικής μηχανικής: πρόκειται για σφαγή! Εκβιασμένο μαζικό και “αόρατο” πένθος! (Και μην πει κανένας καραγκιόζης ότι απ’ τον τσαχπίνη πεθαίνουν περισσότεροι!!! Είναι εταιρεία ο τσαχπίνης; Υποσχέθηκε ότι θα σώσει την ανθρωπότητα; Βγάζει τρελά κέρδη απ’ τον θάνατο; Έχει μετόχους και ceo;)

Είναι μήπως «συγκυριακή» αυτή η σφαγή; Μήπως είναι ένα τυχαίο κακό; Όχι!!! Όσοι κάνουν κριτική στους γενετιστές και στους βιοτεχνολόγους (απ’ την δεκαετία του ’80 ήδη…) τους κατηγορούν ότι «παριστάνουν τους θεούς» έχοντας πλήρη και δομική άγνοια για το πως ζουν και υπάρχουν τα έμβια όντα, συμπεριλαμβανόμενου του είδους μας. Στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα η πλήρης άγνοια είναι ΤΟ γεγονός! Ο τρόπος που «δουλεύουν» οι βιοτεχνολόγοι είναι στατιστικός – και μόνο τέτοιος. Κόβουν, ράβουν γενετικούς κώδικες, μεταλλάσσουν, καταστρέφουν, συμπληρώνουν, και ύστερα «μετράνε στατιστικά» τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει καμμία λογική ίασης (όταν οι βιοτεχνολόγοι παίζουν τον Ασκληπιό…) όπως οι αιχμάλωτοι υπήκοοι νομίζουν. Υπάρχει μόνο η βίαιη «λογική» της στεγνής αριθμητικής: αν στους 100 επιζήσουν οι 60 «πάμε καλά»… Δεν πρόκειται καν για ιατρική επιστήμη, αν στη λέξη «επιστήμη» υπάρχει (υπάρχει;;) μια ισχυρή βάση ηθικής. Είναι ωμή τεχνολογία, που υπηρετεί τα συμφέροντα των εταιρειών που την προωθούν και των κρατών που την στηρίζουν, τελεία και παύλα.

Αποφεύγοντας να αντικρίσουν την σφαγή που ήδη προκαλούν οι πλατφόρμες της γενετικής μηχανικής που εξαπατούν εμφανιζόμενες σαν «εμβόλια» έτσι ώστε να λεηλατήσουν την κοινωνική εξοικείωση με τα ιστορικά εμβόλια, όσοι μιλάνε γι’ αυτήν την ψόφια ελευθερία (που όμως έχει στο κέντρο της τους βωμούς, το θυσιαστήριο) γίνονται αντικειμενικά εταίροι και συνένοχοι. Δεν είναι, όμως, μόνον αυτό. Στηρίζουν κι έναν επικίνδυνο ηθικό / ιδεολογικό μετασχηματισμό, τον οποίο η ασταμάτητη μηχανή δεν περίμενε καν και καν.

Πολλά, πάρα πολλά απ’ τα θύματα του γενετικού βιομηχανικού εγκλήματος, περιλαμβανόμενων των οικείων όσων δολοφονούνται, αρνούνται να παραδεχτούν ότι οι «πλατφόρμες» σκοτώνουν ή/και σακατεύουν! Κι ακόμα περισσότερο αρνούνται να ουρλιάξουν, να ορμήξουν στους υπεύθυνους του εγκλήματος!! Γιατί αυτό το απίστευτο; Έχοντας αποφασίσει να πλατφορμιαστούν κάτω απ’ τους εκβιασμούς τους οποίους αρνούνται να αναγνωρίσουν σαν τέτοιους (γιατί αν τους παραδέχονταν θα έπρεπε να έχουν ορμήξει πολύ πριν την ώρα του μπράτσου), άρα χωρίς καμμία «ελευθερία βούλησης», εσωτερικεύουν την πρώτη αυτοκαταστροφική άρνηση διπλασιάζοντάς την ακόμα χειρότερα. «Κάτι άλλο θα φταίει» μοιρολογούν, και φυσικά είναι εύκολο οι προδότες γιατροί να τους υποδείξουν ένα «κάτι άλλο». Με δυο λόγια νοιώθουν ενοχές και ότι αυτοί φταίνε για τα καθεστωτικά εγκλήματα…

Πρόκειται για κάτι μοναδικό στις σύγχρονες καπιταλιστικές κοινωνίες. Αλλά και κάτι στρατηγικής σημασίας για το σύμπλεγμα. Διότι αν πείθει ότι για τα εγκλήματά της γενετικής μηχανικής φταίνε τα θύματά της, τότε έχει τον δρόμο ορθάνοικτο μπροστά του! Αν δεν το σταματούν (το σύμπλεγμα) οι νεκροί και οι σακατεμένοι, τότε ποιος θα το σταματήσει και γιατί; Οι εσωτερικές αντινομίες του; Χα!

Να λοιπόν τι πετυχαίνουν εκείνοι που λένε ή υπονοούν ότι οι πλατφορμιασμένοι διάλεξαν «ελεύθερα»: δεν υπάρχει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αν τα θύματα λένε, νοιώθουν, «εγώ φταίω, φαίνεται ότι είχα άλλα προβλήματα!…» Κατά συνέπεια μια βαθιά πολιτική αντίθεση για το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, των σωμάτων, της φύσης, ξεπέφτει σε μια παρέλαση «γενναίων – που – πολεμούν –  για – το – καλό – της – επιστήμης – και – πέφτουν – άδοξα – εξαιτίας – αδέσποτων – αιτίων/σφαιρών» και σε μια άλλη παρέλαση «δειλών – που – δεν – έχουν – καταλάβει – και – φοβούνται»….

Είναι η ίδια βαθιά και ολοκληρωτική ανηθικότητα και η ίδια ακριβώς εσωτερίκευσή της με εκείνες όσων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν βιασμοί και ενδο-οικογενειακές κακοποιήσεις γιατί εν τέλει είναι τα ίδια τα θύματα που φταίνε… “Κάτι δεν κάνουν σωστά”…

Comments are closed.