Με ένα κτύπημα

Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη>> Η “moderna” δεν υπήρχε ως τις αρχές του 2000 καν και καν στο χάρτη των φαρμακομαφιών. Δεν είχε φτιάξει ποτέ ούτε είχε πουλήσει κάποιο φάρμακο. Ήταν γνωστή μόνο σαν εταιρεία / ερευνητικό παράρτημα του τεχνολογικού βραχίονα του αμερικανικού στρατού, της διάσημης DARPA.

Αλλά ευκαιρίας δοθείσης ξεπήδησε, σαν μια “tesla” στη δυτική βιομηχανία της υγείας. Και τώρα εμφανίζεται να κάνει το όνειρο του συμπλέγματος (και των στρατών) πραγματικότητα: «πολυπλατφόρμες», δηλαδή γενετική μηχανική πολλαπλών εφαρμογών, που τα σκοτώνει όλα. Εν προκειμένω, και επειδή (τελικά οι ειδικοί των αφεντικών το μισοπαραδέχονται) ποτέ δεν έγινε κατορθωτό να χωριστούν τα συμπτώματα του τσαχπίνη απ’ αυτά της γρίπης, η θυγατρική “moderna” ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά την πλατφόρμα που θα «σκοτώνει» και τον κορονοϊό και τον ιό της γρίπης. Πολυβόλο!

Σε όχι και τόσο ανύποπτο χρόνο γράφαμε και εδώ (και αλλού) ότι ο μεσοπρόθεσμος στόχος των γενετιστών και των εταιρειών πίσω τους είναι να χακάρουν / ακυρώσουν / υποκαταστήσουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Μόλις θεωρήσουν ότι έβαλαν στο χέρι την «σπονδυλική στήλη» της σχέσης ανάμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό και διάφορους μικρο-οργανισμούς, είτε αυτοί προκαλούν αρρώστιες είτε συμβιώνουν μαζί μας, δηλαδή το ανοσοποιητικό σύστημα, τα υπόλοιπα θα είναι παιχνιδάκι – για τους βιομήχανους της υγείας στην 4η βιομηχανική επανάσταση. Τηρουμένων των αναλογιών είναι σα να καταλαμβάνουν κάποιες εταιρείες το σύστημα υδροδότησης μιας πόλης… Ή το σύστημα κυκλοφορίας ενός νομίσματος… Εάν το καταφέρουν αυτό, τότε οι «χρήστες» είναι απλά όμηροι. Είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι.

Η πειρατεία πάνω στο ανοσοποιητικό έχει ξεκινήσει ήδη. ‘Οσοι από hype ή φόβο έδωσαν τα μπράτσα τους (δηλαδή το ανοσοποιητικό τους) στις φαρμακομαφίες και στη γενετική μηχανική, είναι τώρα σχεδόν εξαρτημένοι: τα αφεντικά τους φωνάζουν για την «επόμενη δόση» (και την μεθεπόμενη, και την παραμεθεπόμενη…) Προλαβαίνουν – δεν προλαβαίνουν να φωνάξουν «άι σιχτίρ»!

Η «moderna» κινείται όμως στην επόμενη φάση – και θεωρούμε βέβαιο ότι δεν είναι η μόνη. Φτιάχνει ένα “booster plus” (γατάκια: άντε να μαθαίνετε και καμιά καινούργια λέξη!!!) το οποίο αντιστοιχεί σε ένα υγιεινιστικό / καπιταλιστικό κοκτέιλ. Αν τα κρατικά αφεντικά τολμήσουν ένα γύρο νέων καταναγκασμών (μετά την «τρίτη» και την «τέταρτη» δόση…), θα τον σερβίρουν σαν ελβετικό σουγιά: «κοινωνική ευθύνη είναι να πλατφορμιάζεσαι για οτιδήποτε σε διατάζουμε».

Μην αρχίσετε τώρα τα γνωστά και “ξεπερασμένα” του είδους “και πότε θα κάνει τις δοκιμές διάρκειας χρόνων η moderna;”. Τα πειράματα και οι δοκιμές της γενετικής μηχανικής γίνονται ήδη κατευθείαν πάνω στα ανθρώπινα κοπάδια, που τα σπρώχνουν εδώ κι εκεί οι πολιτικοί ταγοί. Αυτό βοηθάει ιδιαίτερα τις φαρμακομαφίες: μειώνουν κατακόρυφα τα έξοδά τους (: διαφορετικά θα έπρεπε να πληρώνουν τους εθελοντές / πειραματόζωα…), αυξάνουν απεριόριστα το πεδίο των πειραμάτων τους (: καταναγκασμοί, τρομοκρατία, εκβιασμοί, για όλες τις ηλικίες..), και απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη (: κρατικά εγγυημένη νομική ασυλία).

Μην ανησυχείτε. Απο ‘δω και στο εξής οι φαρμακομαφίες, όπως το έχουν δηλώσει, θα κάνουν κάθε παλιό εμβόλιο πλατφόρμα γενετικής μηχανικής. Και σ’ όποιον αντιδρά θα απαντούν: έλα ρε είναι το παλιό γνωστό, δοκιμασμένο σασί (αυτό που τώρα σκοτώνει και δεν πληρώνει, όχι τον ιό αλλά τους πελάτες), απλά αλλάζουμε την ταπετσαρία στο σαλόνι…

Comments are closed.