Όλα πάνε καλά 2 (;;)

Δευτέρα 30 Αυγούστου>> Το ρημαδογκουβέρνο (και δεν είναι το μόνο στον πλανήτη…) επιχειρεί ένα «τελικό surge» πλατφοριασμού, απειλώντας (;;;;) ότι σε διαφορετική περίπτωση …. θα το κάνει Κούγκι! (!!!) Θα διαλύσει όχι μόνο το δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και τον στρατο-αστυνομικό σκληρό πυρήνα του κράτους! Ωιμέ! Μήπως πρόκειται να περάσουμε στην καταστροφή του κράτους και στον κομμουνισμό το ίδιο αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα όπως με την κατ’ οίκον φυλάκιση του Μάρτη του 2020; Μήπως οι φανατικοί «επαναστάτες» caradinieri / pfizeroi κατάλαβαν σωστά ότι ο ρημαδοΚούλης είναι κρυφοκομμουνιστής και κρυφοαναρχικός και γι’ αυτό τον στηρίζουν με πάθος; Μήπως σωστά απ’ την μεριά τους οι της «λαϊκής δεξιάς» και οι φασίστες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο;

Ας αφήσουμε τ’ αστεία. Αυτό το surge έρχεται σε μια στιγμή που ακόμα και τα ντουβάρια ξέρουν ότι:

Α) οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής έχουν παρενέργειες που σκοτώνουν και σακατεύουν πολύ κόσμο… οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ το ελλαδιστάν φυσικά, αφού εδώ γεννήθηκε όχι μόνο η “δημοκρατία” αλλά επίσης η δημιουργική λογιστική και η εξαπάτηση σαν καθημερινή κουλτούρα….

Β) οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής δεν προστατεύουν καθόλου από μόλυνση…

Γ) οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής δεν προστατεύουν καθόλου από ασθένεια…

Δ) οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής δεν προστατεύουν καθόλου από θάνατο (που θα αποδίδεται, φυσικά, στον covid…)

Ε) ακόμα και οι κατασκευαστές τους παραδέχονται ότι αυτό που πουλάνε για «προστασία» έχει ημερομηνία λήξης, ζητώντας τρίτες, τέταρτες, πέμπτες και βάλε δόσεις ανά εξάμηνο – και βλέπουμε.

Να ήταν μόνον αυτά…. Το ακόμα χειρότερο για τους αξιωματικούς και τους πρόθυμους στρατιώτες του «πόλεμου κατά του αόρατου εχθρού» είναι ότι πολλαπλασιάζονται οι καθ’ όλα επιστημονικές έρευνες και δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι πλατφόρμες αδυνατίζουν πρακτικά το ανοσοποιητικό και ότι οι πλατφοριασμένοι είναι πολλές φορές πιο ευάλωτοι σε σχέση με όσους έχουν ακόμα την φυσική τους ανοσία!

Τι είδους surge είναι λοιπόν αυτό, και τί ελπίδες επιτυχίας έχει δεδομένων των μαζικών αντιδράσεων; Δεν θα κάνουμε ενέσεις αισιοδοξίας. Υπάρχουν περιθώρια αναδιπλώσεων για τα αφεντικά της υγιειονομικής κατοχής. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο: τα ήδη κέρδη τους, που δεν αμφισβητούνται απ’ τις αντιδράσεις.

Παράδειγμα σημαντικό: στη σκιά του καταναγκαστικού πλατφορμιασμού, τα καταναγκαστικά τεστ επιβάλλονται χωρίς καν «μια σφαίρα για την τιμή των όπλων», σαν «το μη χείρον βέλτιστο», σαν… Αν, μάλιστα ήταν φτηνότερα ή και δωρεάν σ’ αυτή τη φάση, η αριστερά του κράτους / κεφάλαιου θα πανηγύριζε!

Τι σημαίνει όμως καταναγκαστικός διαρκής «ιατρικός» έλεγχος; Είναι, πράγματι, «μη χείρον» ή μήπως είναι μια «κυκλωτική» κίνηση αν συγκριθεί με την αιχμή του καταναγκαστικού πλατφορμιασμού που προσπαθεί να επιβληθεί με επίθεση – κατά – μέτωπο;

Το πρώτο που σημαίνει είναι προσωπικά δεδομένα υγείας τέλος!!! (Και GDPR άχρηστος ακόμα και για κωλόχαρτο!). Όταν ο «εργαστηριακός έλεγχος υγείας» επιβάλλεται, και τα αποτελέσματά του πρέπει να επιδεικνύονται σε αφεντικά, όργανα δημόσιας τάξης και υπηρεσίες για να δουλέψει κάποιος, για να ταξιδέψει, για να διασκεδάσει, για να μετακινηθεί, ακόμα και για να γίνει δεκτός απ’ την βιομηχανία της υγείας, τότε όλο το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγματα, απ’ τους ιδιοκτήτες των “cloud” και των αλγόριθμων τεχνητής νοημοσύνης (για την διαρκή επεξεργασία και αξιολόγηση των προσωπικών data) μέχρι τις ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν τρελό πάρτυ! Και τα αφεντικά, ακόμα κι αυτά που τώρα είναι δύσθυμα, θα ανακαλύψουν τελικά πόσο τους νοιάζεται το κράτος / συλλογικός καπιταλιστής.

Το δεύτερο που σημαίνει, και έχει άμεση σχέση με το πρώτο, είναι αυτό που υποδεικνύουν οι υγιειονομικοί απ’ το κέντρο υγείας του Ζαγκλιβερίου, στον Λαγκαδά:

… Σήμερα υποχρεωτικά εμβόλια για εργοδοτική κρατική προστασία, αύριο υποχρεωτικές οι αγωγές για τη χοληστερίνη και για το ζάχαρο, υποχρεωτικές οι διατροφικές επιλογές, όποιος δεν ασκείται θα τιμωρείται, ό,τι δεν ταιριάζει με την αποδοτικότητα του ανθρώπινου κοπαδιού, ό,τι παρενοχλεί την κρατικό-οικονομικό-επιστημονική ορθοδοξία θα τίθεται εκτός νόμου!

Τα ιχθυοτροφεία και τα κτηνοτροφεία δείχνουν το δρόμο για τα αποδοτικά κοπάδια…

Θα λέγαμε: σήμερα “τεστ covid”, αύριο για την χοληστερίνη και το ζάχαρο, μεθαύριο… για τα πάντα. Τα wareables, αυτός ο “φορετός” ρουφιάνος νο 2 (ο πρώτος είναι τα smart phones…), είναι ήδη σε μεγάλη εξάπλωση· δηλαδή στη μόδα.

Τα γνωστά εξαπτέρυγα θα πουν: «έλα μωρέ, σιγά το θέμα, αφού έτσι κι αλλιώς κάναμε τσεκ απ…» Πράγματι. Η ατομική επιτήρηση της υγείας του Εαυτού Κεφάλαιο έγινε απ’ τα αγαπημένα νεοφιλελεύθερα must εδώ και 2 γενιές.

Μόνο που τώρα ήρθε η εποχή της «ανακεφαλαιοποίησης»! Ή, πιο σωστά, της συγκέντρωσης κεφαλαίου (και του κεφαλαίου υγείας): ό,τι ήταν πριν ατομική άσκηση αθανασίας, fitness και απόδοσης, ό,τι ήταν ατομικά δεδομένα και ανασφάλειες, τώρα συγκεντρώνονται, ταξινομούνται· με δυο λόγια κεφαλαιοποιούνται σαν «η νέα πρώτη ύλη» σε κλίμακα επιχειρήσεων και γίγα-εταιρειών. Ο Εαυτός – Κεφάλαιο υπάγεται πλέον δομικά στο Κεφάλαιο – Κεφάλαιο! Κι αυτά που θεωρούσε «ελευθερίες» και «ατομικά δικαίωματά» του αναδιαρθρώνονται υπό περιορισμό και υπό πίεση…

Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει ήδη στη σκιά του καταναγκαστικού πλατφορμιασμού. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, συμβαίνει εν μέρει με μια ανάσα ανακούφισης. Κατανοητό, ανθρώπινο… αυτοκαταστροφικό. Είναι μια πραγματική πλευρά της «νέας» εξουσίας, μια πλευρά μεγάλης κλίμακας, που τώρα ριζώνει, εδραιώνεται – χωρίς πρόβλημα.

Ηθικό δίδαγμα; Έχουμε να πολεμήσουμε για πολύ περισσότερα!

(φωτογραφία: Αυτά είναι τα κακά, πολύ κακά νέα – που πρέπει να θάβονται όσο περισσότερο γίνεται. «Αλλά… (σας παρακαλούμε νέοι και νέες) … μην αρχίσετε τα έξαλλα κορονοπάρτυ για να κολλήσετε και να αποκτήσετε φυσική ανοσία… Είναι επικίνδυνο…»

Και οι σκόνες επίσης – προσθέτουμε…)

Comments are closed.