Τα κύματα… (1)

Δευτέρα 26 Ιούλη>> Ξέρουμε πια το υλικό απ’ το οποίο είναι φτιαγμένα τα «κύματα του ιού»: χρήμα.

Στις 14 του περασμένου Απρίλη, η κυρία Ursula von der Leyen, που αυτή την εποχή επαγγέλλεται την πρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής (commission) έδωσε μια συνέντευξη στις Βρυξέλες, για τις εξελίξεις στην εμβολιαστική στρατηγική της ε.ε. Περιχαρής μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής:

… Έτσι οι δόσεις που έχουν δοθεί απ’ τις BioNTechPfizer θα φτάσουν συνολικά τα 250 εκατομμύρια στο δεύτερο τέταρτο [του 2021]. Αυτές οι δόσεις θα μοιραστούν αναλογικά σε σχέση με τον πληθυσμό σε όλα τα κράτη μέλη. Αυτό θα βοηθήσει αποφασιστικά στην υλοποίηση των εκστρατειών μας για τον εμβολιασμό. Θέλω να ευχαριστήσω τις BioNTechPfizer. Έχουν αποδειχθεί αξιόπιστος εταίρος. Έχουν υπάρξει συνεπείς στις δεσμεύσεις τους, και είναι υπεύθυνες απέναντι στις ανάγκες μας. Αυτό έχει άμεσο όφελος για τους πολίτες της ε.ε.

… Ξεκινάμε τώρα μια διαπραγμάτευση με τις BioNTechPfizer για ένα τρίτο συμβόλαιο. Αυτό το συμβόλαιο θα προβλέπει την παράδοση 1,8 δισεκατομυρίων δόσεων του εμβολίου την περίοδο απ’ το 2021 ως το 2023. Και θα περιλαμβάνει όχι μόνο την παραγωγή των εμβολίων αλλά και όλων των βασικών συστατικών του στην ε.ε…..

Με 250 εκατομύρια δόσεις ως τα τέλη Ιούνη κι άλλο ένα 1,8 δισεκατομύριο ως το 2023, προκύπτει ένα άθροισμα 2,05 δισεκατομυρίων δόσεων απ’ την πειραματική / δολοφονική πλατφόρμα των pfizer-biontech (οι υπόλοιπες φαρμακομαφίες είναι επιπλέον) ως το τέλος του 2023, οπότε λήγει (με τα τωρινά δεδομένα) και η πειραματική “φάση 3” της συγκεκριμένης εκστρατείας.

Πόσος είναι ο πληθυσμός της ε.ε.; Υπολογίζεται σε 450 εκατομύρια. Ακόμα κι αν επρόκειτο να πλατφορμιαστούν οι πάντες, απ’ τα νεογέννητα ως τους ετοιμοθάνατους, αντιστοιχούν 4,55 δόσεις για τον καθένα και την καθεμία…

Σε ποιά δόση βρίσκονται τα ευρωπαϊκά θύματα της γενετικής μηχανικής; Στην δεύτερη, στη χειρότερη των περιπτώσεων… Ας προετοιμαστούν λοιπόν. Τους περιμένει και 3η, και 4η, και 5η…. Πώς θα εκβιαστούν να υποστούν αυτήν την συστηματική καταστροφή του ανοσοποιητικού τους; Με τα «κύματα»…. και τις μεταλλάξεις…

Η φαρμακομαφία pfizer έχει δηλώσει ότι θα πάει την τιμή κάθε δόσης στα 23 δολάρια. Το 1,8 δισεκατομύριο θα της αποφέρει 41 δισεκατομύρια δολάρια. Ήδη έχει δηλώσει τζίρο γύρω στο 1 δις απ’ τις ως τώρα «δουλειές» της. Τα λεφτά είναι πολλά, πάρα πολλά. Με το 1/10 του ως τώρα τζίρου της (με 100 εκατομύρια δολάρια ας πούμε) πόσους λακέδες, influencers, δημαγωγούς κλπ μπορεί να πληρώσει; Κάποιοι είναι ακριβότεροι, κάποιοι είναι φτηνότεροι, αρκετοί είναι πολύ φτηνοί. Άρα μπορεί να αγοράσει πολλή, πάρα πολλή, απεριόριστα πολλή “διαμόρφωση της κοινής γνώμης”….

Φυσικά η φαρμακομαφία pfizer έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Έχει καταδικαστεί κάμποσες φορές (σε πρόστιμα) στις ηπα για τις μαφιόζικες πρακτικές της, και κρατάει ένα ρεκόρ: την καταδίκη της (μετά από διακανονισμό…) τον Σεπτέμβρη του 2009 σε πρόστιμο 2,3 δισεκατομυρίων δολαρίων για απάτες στην προώθηση / διαφήμιση προϊόντων της.

Πιστεύετε ότι ο συγκεκριμένη φαρμακομαφία θα ρεφάρει τώρα; Υπερ-άνετα… Πιστεύετε ότι εξαπατά με την πλατφόρμα της; Για όνομα του μεγαλοαδύναμου: όχι!!! Την εξαπάτηση (και τους εκβιασμούς, και την τρομοκρατία…) την κάνουν εκείνοι τους οποίους πληρώνει· τα δικά της χέρια είναι «καθαρά»… Είναι ο καπιταλισμός πανέξυπνοι!

Πόσοι /ες έχουν δολοφονηθεί στην ε.ε. (απ’ όλες τις πλατφόρμες); Ως τις 17 Ιούλη 18.928 άτομα έχουν δολοφονηθεί, και σε άλλα 1,8 εκατομύρια έγινε απόπειρα δολοφονίας (που κατέληξε στο σακάτεμα μεγάλου μέρους τους).

Ποιό είναι το μερδικό ειδικά των pfizer/biontech; 8.939 δολοφονίες και 695.332 απόπειρες εκ των οποίων οι μισές με σοβαρούς τραυματισμούς κάθε είδους που μπορείτε να φανταστείτε: από αιματολογικές, καρδιακές, νευρολογικές, ακουστικές, και οφθαλμολογικές βλάβες, μέχρι αποβολές, ψυχολογικές διαταραχές, σοβαρά δερματικά προβλήματα και πολλά άλλα.

Αν δεν σταματήσει χτες αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σ’ όλες τις περιοχές του πλανήτη όπου ξετυλίγεται, ως το 2023 οι αριθμοί των δολοφονημένων θα είναι όχι απλά εφιαλτικοί αλλά…

Κάποτε, στις 12 Μάη του 1996, ρώτησαν ένα κάθαρμα που επαγγελόταν την υπ.εξ. των ηπα ονόματι Madeleine Albright την γνώμη της για τον θάνατο 500.000 ανηλίκων στο ιράκ εξαιτίας των «κυρώσεων» των ηπα (της έλλειψης φαρμάκων, περίθαλψης…) και απάντησε: Αξίζει τον κόπο…

Εικοσιπέντε χρόνια μετά το ίδιο λένε διάφοροι που κοκορεύονται με το τσιρώτο στο μπράτσο, στο βαθμό που επιζούν. Δεν είναι όλοι καθάρματα όμως. Οι περισσότεροι είναι αιχμάλωτοι που κάνουν παζάρια με τους δεσμοφύλακές τους….

Comments are closed.