Καθαρόαιμοι και μπάσταρδοι 1

Δευτέρα 5 Ιούλη>> Ξεχυλίζει η κομψότητα απ’ το κυβερνοφασισταριό! Στο οποίο δεν περιλαμβάνονται μόνο οι «καθαρόαιμοι» φασίστες (τύπου πλασιέ και σία) αλλά ολόκληρο το κοινοβουλευτικό «δημοκρατικό» τόξο – για να μην ξεχνιόμαστε. Το οποίο, άμα σφιχτεί πολύ, παίρδεται κάτι μισόλογα. Παραμυθάκια για τα μέλη των κομμάτων: ο υγιεινιστικός ρατσισμός / ευγονισμός ήταν απ’ την στιγμή 0 μέσα στο πρόγραμμα του «πολέμου κατά του αόρατου εχθρού» που με τόσο πάθος έκαναν όλοι οι πολιτικοί καραγκιόζηδες! Τώρα ψάχνουν οι caradinieri, οι pfizeroi και οι «εμβόλια για όλο το λαό» άλλοθι και έξοδο κινδύνου; Δεν υπάρχει! Ενάμισυ χρόνο έκαψαν ό,τι μπορούσαν να κάψουν – και δεν χρειαζόμαστε ψευτοματανοιωμένους Ηρόστρατους!

Οι δραστηριότητες του εμπορευματικού κύκλου της διασκέδασης (συμπεριλαμβανόμενης της εστίασης) χωρίζονται λοιπόν στους με «αμιγή» πελατεία και στους με «μικτή». Ευφημισμός για τους καθαρόαιμους και τους μπάσταρδους, όπως μεταγλωτίζουν τον ιστορικό φασισμό οι γενετιστές και το σύμπλεγμα.

Το αποτέλεσμα αυτής της σχεδιασμένης (εδώ και τουλάχιστον ενάμισυ χρόνο) απαρτχάιντ χωρο/χρονο/ταξίας έχουν βαριά πάνω τους την σφραγίδα της κρατικής γραφειοκρατίας που έχει αναλάβει την εργολαβία. Όποιος έχει την αίσθηση του γελοίου της εξουσίας μπορεί να ξεκαρδιστεί απ’ αυτά τα νομοθετικά κατασκευάσματα. Που δεν έχουν ακόμα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το «πρωτόκολο» της επίσκεψης στις τουαλέτες των καταστημάτων (και της πιθανής συνάντησης «καθαρόαιμων» και «μπάσταρδων» εκεί), κάνει όμως φιλότιμες προσπάθειες zoning για όσα θεωρεί (η πολιτική εξουσία και η γραφειοκρατία της) κρίσιμα. Φιλότιμες οι προσπάθειες, φιάσκο το αποτέλεσμα.

Αλλά οι απειλές; Η τρομοκρατία; Οι εκβιασμοί; Όλα στη θέση τους απ’ τους καθαρόαιμους ανθρωποφάγους! Θέλουν να κάνουν εδώ και καιρό τους πλατφορμιασμένους μπάτσους των υπόλοιπων. Και επειδή δεν τους βγαίνει, ελπίζουν ότι την δουλειά θα την αναλάβουν οι μαγαζάτορες.

Ποιός ξέρει; Μήπως να επιστρατευτούν και οι ναυαγοσώστες; Όποιος δεν έχει πλατφορμιαστεί και κινδυνεύει ας πάει να πνιγεί;

Το έχουν μέσα τους οι λακέδες, απλά δεν το έχουν ξεστομίσει / ξεράσει ακόμα…

Comments are closed.