Έχουν εξαπατήσει οι φαρμακομαφίες τους «ελεγκτές» τους;

Δευτέρα 14 Ιούνη>> Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

Νεώτερα επίσημα στοιχεία προερχόμενα απ’ τον καναδά αλλά και απ’ τον ευρωπαϊκό ΕΜΑ δείχνουν ότι η έγκριση της πλατφόρμας γενετικής μηχανικής των pfizer/biontech έγινε παραβιάζοντας βασικούς κανόνες ελέγχου! Αποκαλύπτεται ότι προκειμένου η φαρμακομαφία να πάρει την έγκριση (και οι «ελεγκτές» να την δώσουν) τα στάνταρ πρωτόκολλα παραβιάστηκαν. Προκύπτει, τέλος, ότι τόσο οι «ελεγκτές» όσο και η φαρμακομαφία ήξεραν εκ των προτέρων ότι «κάποια πράγματα δεν θα πάνε καλά»… Κι έχουμε κάθε λόγο να εκτιμάμε ότι αυτό το όργιο μεταξύ «ειδικών» και φαρμακομαφιόζων δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη εταιρεία…

Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με τις στάνταρ διαδικασίες ελέγχου για καινούργια φάρμακα (που ισχύουν και για τα εμβόλια ή/και ότι παρουσιαζεται σαν εμβόλιο…) δύο έρευνες πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Η μία ονομάζεται φαρμακοκινητική (pharmacokinetics) και αφορά την διασπορά των ουσιών του φαρμάκου στο σώμα: την απορρόφησή του, την επίδρασή του στον μεταβολισμό, την αποβολή του. Η άλλη ονομάζεται βιοδιανεμητική (biodistribution) και αφορά μεγαλύτερη εστίαση της επίδρασής του σε συγκεκριμένα ευαίσθητα όργανα (για παράδειγμα τον εγκέφαλο ή/και το αναπαραγωγικό σύστημα).

Σύμφωνα με την τελική έκθεση της ΕΜΑ για την πλατφόρμα της pfizer (που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 19 Φλεβάρη του 2021 και μπορείτε να την βρείτε ολόκληρη – 140 σελίδες – εδώ): Δεν έγιναν παραδοσιακές φαρμακοκινητικές και βιοδιανεμητικές μελέτες για το υποψήφιο εμβόλιο BNT162b2 (ο κωδικός της πλατφόρμας της pfizer).

Αντί να παρουσιάσει στους ελεγκτές του ΕΜΑ τέτοιου είδους έρευνες, η αμερικανική φαρμακομαφία τους παρουσίασε άλλες. Στις οποίες ΔΕΝ είχε χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της με την spike πρωτεΐνη του τσαχπίνη, αλλά με άλλο, «δανεικό» mRNA, που παράγει μια “φωτοβόλα” πρωτεΐνη, άσχετη με το θέμα. Επιπλέον, στις έρευνες που παρουσίασε, είχε χρησιμοποιήσει και ένα ραδιενεργό υλικό, για να “σημαδέψει” αυτό το “δανεικό” mRNA, ώστε να παρατηρηθεί η κίνησή του…

Κοροϊδία… Ακόμα κι έτσι όμως, σ’ αυτές τις «μαϊμού» έρευνες της φαρμακομαφίας (που ενέκριναν οι ελεγκτές του ΕΜΑ κλείνοντας τα μάτια, πιθανότατα κάτω από πιέσεις και εντολές πολιτικών απ’ τα ευρωπαϊκά κράτη) προέκυψε ότι το «υλικό» (που στις κανονικές πλατφόρμες είναι κομμάτι απ’ το mRNA του τσαχπίνη) μένει μόνο για λίγο στο σημείο της ένεσης. Ύστερα από λίγες ώρες αρχίζει να διασπείρεται μέσω του κυκλοφορικού σε όλο το σώμα, φτάνοντας και στον εγκέφαλο, και σε άλλα όργανα (για παράδειγμα στο συκώτι), και στο αναπαραγωγικό σύστημα! (Αυτές οι έρευνες έγιναν σε ζώα).

Τι σημαίνει αυτή η διάχυση; Θεωρητικά, σύμφωνα με τα παραμύθια των φαρμακομαφιών και των λακέδων τους, τα μυϊκά κύτταρα (εκεί που γίνεται η ένεση…) θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν ιικά, και το ανοσοποιητικό θα τρέξει να τα καταστρέψει ενισχυόμενο γι’ αυτήν την αποστολή. Έτσι θα προκύψει η ανοσία. Αν όμως το ιικό mRNA διασπείρεται σε διάφορα σημεία του σώματος τότε θα «προσβάλει» κι εκεί τα κύτταρα – συνεπώς το ανοσοποιητικό θα πρέπει να καταστρέψει και αυτά. Κατά τους ειδικούς που έχουν πια στα χέρια τους την μεγάλη απάτη αυτών των «ερευνών» και αυτών των «εγκρίσεων» είναι ιδιαίτερα πιθανό πως οι βλάβες (σε εκατοντάδες χιλιάδες πειραματόζωα / ανθρώπους) και οι θάνατοι (πλησιάζουν συνολικά, απ’ όλες τις πλατφόρμες, τις 20.000 σε βόρεια αμερική και ευρώπη) οφείλονται σ’ αυτήν την «εκτός σχεδίου» διασπορά του mRNA των πλατφορμών της pfizer και της moderna.

Από στενά «επιστημονική» άποψη υπάρχει πια μια τεκμηριωμένη ανησυχία. Ότι με πρόσχημα την «έκτακτη ανάγκη» εγκρίθηκαν «σανεμβόλια» που δεν έπρεπε, εφόσον οι δοκιμές τους δεν ικανοποιούσαν βασικούς κανόνες.

Από πολιτική άποψη όμως (τέτοια είναι η δική μας) το πράγμα είναι πολύ χειρότερο. Γιατί η «έκτακτη ανάγκη» σκηνοθετήθηκε ακριβώς για να γίνουν τέτοιες «εγκρίσεις»! Όλη η τρομοεκστρατεία, που συνεχίζεται τώρα με τις απειλές για καταναγκαστικό πλατφορμιασμό και ποινές σ’ όσους τολμούν να λένε ΟΧΙ!, είναι κατ’ ουσίαν βιο-πολιτικό, δηλαδή πολιτικό έργο. Και σ’ αυτό έχουν συμμετάσχει πολλοί περισσότεροι απ’ αυτές καθαυτές τις φαρμακομαφίες.

Comments are closed.