Δεν είναι καλό να σε αντιμετωπίζουν σαν ανόητο…

Δευτέρα 14 Ιούνη>> Κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να νοιώσουν ηλίθιοι. Και να το παραδεχτούν (δεν είναι ντροπή να αναγνωρίζει κανείς την ευπιστία του).

Όχι εσείς πάντως – όσοι / όσες τέλος πάντων παρακολουθείτε σταθερά την ασταμάτητη μηχανή στις προσπάθειες της να προφυλάξει τα μυαλά (και όχι μόνο) απ’ την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία.

Θα θυμάστε πόσες φορές έχουμε μιλήσει (και σιχτιρίσει) την «δημιουργική λογιστική θανάτου» και την «κοινή δεξαμενή», πάνω στην οποία στήθηκε το Θέαμα της φονικότητας του τσαχπίνη. Θα θυμάστε επίσης την επιμονή μας ότι τα θεμέλια αυτής της φρικτής κατασκευής ήταν οι «ασυμπτωματικοί», το θέωρημα δηλαδή πως όποιος / όποια βγαίνει «positive» (απ’ τα εντελώς προβληματικά και ακατάλληλα γι’ αυτή τη δουλειά PCR τεστς…) είναι …. «κρούσμα» και, άρα, δημόσιος κίνδυνος!

Ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί επίσημα όλη αυτή η υποδομή του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας (που λέγεται «δυτική διαχείριση της πανδημίας») και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο. Πριν λίγες ημέρες η αγγλική independent έγραψε:

… Το NHS («εθνικό συστημα υγείας») της αγγλίας έδωσε οδηγίες στα νοσοκομεία να αλλάξουν την ημερήσια ροή data … Τους ειπώθηκε να αλλάξουν τον τρόπο που συλλέγουν τα data από ασθενείς που έχουν μολυνθεί απ’ τον κορονοιό διαφοροποιώντας ανάμεσα σ’ αυτούς που είναι πραγματικά αρρωστοι με συμπτώματα και εκείνους που έχουν θετικό τεστ ενώ βρίσκονται σε θεραπεία για κάτι άλλο.

Μια πηγή του NHS είπε ότι τα καινούργια δεδομένα θα είναι «πιο ρεαλιστικά», αφού δεν είναι όλοι οι ασθενείς άρρωστοι απ’ τον ιό, προσθέτοντας: «Αλλά αυτό θα κάνει τα νούμερα να φαίνονται καλύτερα αφού πάντα υπήρχαν κάποιες, ας πούμε συγκοπές, σε ανθρώπους που είχαν επίσης covid σαν εύρημα».

Γιατί αυτή η ξαφνική φιλαλήθεια του αγγλικού συστήματος υγείας; Γιατί αποφάσισε να χωρίσει τους νοσηλευόμενους «με» τον τσαχπίνη απ’ τους νοσηλευόμενους «από» τον τσαχπίνη, διαχωρίζοντας (και μειώνοντας δραστικά…) μ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο τα «κρούσματα» αλλά και τις αποδόσεις θανάτων στον τσαχπίνη; Το έχετε μαντέψει, το λέει όμως ρητά και το ρεπορτάζ του independent:

… [Το NHS λέει] ότι η κίνηση έγινε για να βοηθήσει την ανάλυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος εμβολιασμού και του κατά πόσο είναι πετυχημένο στο να μειώνει τη νοσηρότητα της covid-19….

Πολύ απλά: «φουσκώσαμε σε βαθμό κακουργήματος «κρούσματα» και θανάτους επί μήνες για να σας πατήσουμε στον σβέρκο, και τώρα ξεφουσκώνουμε για να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των πλατφορμών γενετικής μηχανικής»…. Δεν είναι μια ομορφιά ο καπιταλισμός; Δεν είναι μια ομορφιά που τα αφεντικά νοιώθουν τέτοια άνεση ώστε φτύνουν στα μούτρα τους υπηκόους τους;

Για το θέμα είχε ρεπορτάζ και μια ακόμα καθεστωτική εφημερίδα, η telegraf. Ο καθηγητής Keith Willett, διευθυντής περιστατικών του αγγλικού NHS, αποσαφήνισε σ’ αυτήν:

…Με απλά λόγια αυτό μπορεί να θεωρηθεί σαν δυαδικός διαχωρισμός ανάμεσα σε όσους νοσηλεύονται «για την covid-19» και εκείνους που νοσηλεύονται «με την covid-19». Ζητάμε αυτόν τον δυαδικό διαχωρισμό για τους ασθενείς που μπαίνουν τώρα στα νοσοκομεία και γι’ αυτούς που θα διαγιγνώσκονται από εδώ και πέρα με covid στα νοσοκομεία.

Το «απο ‘δω και πέρα» είναι η 7 Ιούνη – η μέρα που η καθεστωτική λογιστική για τον τσαχπίνη, στην αγγλία, αποφάσισε ότι τώρα πρέπει να υπηρετήσει άλλο σκοπό απ’ ότι μέχρι τότε (και για πάνω από 1 χρόνο).

Και «ότι έγινε έγινε»!!! Όσοι κι όσες – και υπήρξαν τέτοιοι τίμιοι – που υποστήριζαν με στοιχεία ότι οι θάνατοι εξαιτίας του τσαχπίνη, οι θάνατοι από επιπλοκές που προκαλούσε αυτός, ήταν λιγότεροι από 10% όσων χρεώνονταν σ’ αυτόν· όσοι τίμιοι υποστηρίξαν ότι η κατασκευή των «ασυμπτωματικών» και τα κοντέρ των «κρουσμάτων» ήταν μια τεράστια, συγχρονισμένη, σκόπιμη και δόλια κατασκευή πλαστότητας με σκοπό την πρόκληση τρόμου και την πειθάρχηση των αιχμάλωτων πληθυσμών, όλοι και όλες που λοιδωρήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, ελεεινολογήθηκαν δημόσια (από τα media και τα παρα-media) είχαν δίκιο… Αλλά «περασμένα ξεχασμένα»… Ε;

Τώρα η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι να «αποδειχθεί» ότι οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής είναι «αποτελεσματικές»… Και «ασφαλείς» βέβαια· άλλο ένα πεδίο δόξης λαμπρής στη δημιουργική λογιστική, τώρα όχι με πολλαπλασιασμούς πάνω σε πολλαπλασιασμούς αλλά με διαιρέσεις, αφαιρέσεις – και απόκρυψη.

Κάποιοι, πολλοί, πάρα πολλοί, θα πρέπει να νοιώσουν ηλίθιοι! Και να εκραγούν εναντίον εκείνων που τους έκαναν τέτοιους.

Αλλά χρειάζεται θάρρος, κουράγιο, αυτοκριτική…. Σπάνια, εξαιρετικά σπάνια χαρακτηριστικά πια…

Comments are closed.