Villabajo V. (2)

Σάββατο 6 Φλεβάρη. Ένα απ’ τα βασικά εμπορικά / πολιτικά πλεονεκτήματα που υποσχόταν και υπόσχεται η γενετική μηχανική και η γενετική πειρατεία / αναπρογραμματισμός των κυττάρων (ως “θεραπευτικό μέσο”) είναι η ταχύτητα. Όλες οι δυτικές φαρμακο-μαφίες που προωθούν αυτά τα κόλπα ισχυρίζονται πως ήταν καθ’ όλα έτοιμες (απ’ την άποψη της “συνταγής”, δηλαδή αφενός του συνθετικού RNA αφετέρου της σύστασης των πλατφορμών εισβολής στα κύτταρα) δύο ή τρεις εβδομάδες μετά απ’ την ανακοίνωση απ’ τους κινέζους βιοτεχνολόγους της RNA αλληλουχίας του τσαχπίνη. Τις πιστεύουμε! Θεωρητικά αυτό σημαίνει πως κάπου στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη οι δυτικές φαρμακο-μαφίες είχαν στα χέρια τους το «σωτήριο εμβόλιο» – σαν σχέδιο προς άμεση υλοποίηση.

Αν (όπως θα δούμε στη συνέχεια ένα κρίσιμο «αν»!) ήταν σε θέση να ρίξουν προς τα τέλη Φλεβάρη την πραμάτεια τους στην παγκόσμια αγορά τότε θα είχαν εξασφαλίσει το απόλυτο «παγκόσμιο μονοπώλιο» – εναντίον των ανταγωνιστών τους (στη Μόσχα και στο Πεκίνο κατά κύριο λόγο…), στο βαθμό που αυτοί οι τελευταίοι δεν θα επέλεγαν το δρόμο των mRNA πλατφορμών ή/και των πλασμιδίων DNA!

Δεν έγινε έτσι όμως… Πρώτον επειδή έπρεπε να μεσολαβήσουν τα διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν συγκεκριμένες διαδικασίες (και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα) για να ελεγχθεί αν οποιοδήποτε φάρμακο είναι ασφαλές και αξιόπιστο… Και δεύτερον επειδή οι δυτικοί πληθυσμοί δεν ήταν ακόμα έτοιμοι (γνωρίζοντας έστω τα χοντρικά αυτών των διαδικασιών) να δεχτούν μια τόσο fast track «σωτηρία»….

Ήταν το πρώτο παρά το δεύτερο που επιβράδυνε την πολυπόθητη «επίθεση κεραυνός» που ονειρευόταν (και εξακολουθεί ονειρεύεται για τον επόμενο γύρο) το δυτικό βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα. Φυσικά η καθυστέρηση δεν πήγαινε χαμένη σε πρώτο χρόνο: μια σειρά άλλα μαζικά πειθαρχικά «μέτρα» (οι καθολικές απαγορεύσεις, η μολυσματικοποίηση των κοινωνικών σχέσεων, η ψηφιακή / αλγοριθμική επιτήρηση, η «αλλαγή των συνηθειών» κλπ) έπρεπε να επιβληθούν κι αυτές· κάτι που χρειαζόταν κάποιο χρόνο. Αν θυμάστε (;) οι πρώτες αναγγελίες για το επερχόμενο «σωτήριο εμβόλιο» τοποθετούσαν την εμφάνισή του κάπου στα μέσα του καλοκαιριού· το αργότερο στις αρχές του φθινοπώρου…

Ούτε κι αυτό έγινε. Παρότι οι αρμόδιες κρατικές αρχές έδειχναν ήδη μια κάποια διάθεση να σχετικοποιήσουν τα χρονοδιαγράμματα ελέγχου και έγκρισης (λόγω «έκτακτης ανάγκης»…) δεν μπορούσαν να τα καταργήσουν εντελώς… Η «φάση 1» και η «φάση 2» των απαραίτητων δοκιμών / πειραμάτων μίκρυνε όσο ήταν δυνατόν να μικρύνει· όμως και πάλι η πολυπόθεση έγκριση έφτασε τελικά στα τέλη του 2020. Εν τω μεταξύ οι ανταγωνιστές (Μόσχα, Πεκίνο…) είχαν προλάβει ήδη να αναπτύξουν τις δικές τους συνταγές. Είτε κλασσικού τύπου εμβόλια με αδρανοποιημένο ιό (Πεκίνο), είτε εμβόλια γενετικής μηχανικής μεν αλλά με «μικρότερες φιλοδοξίες», με «φορέα» γενετικά τροποποιημένο ανθρώπινο αδενοϊό (Μόσχα). Πρακτικά, προς τα τέλη του 2020, οι δυτικές φαρμακο-μαφίες είχαν χάσει το πλεονέκτημα της ακαριαίας, εκρηκτικής ταχύτητας σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους – αν και είχαν καταφέρει να κάνουν τις αντίστοιχες κρατικές αρχές εγκρίσεων να αποδεχτούν την «έκτακτη ανάγκη» και…. Και να μετατρέψουν την «φάση 3» των δοκιμών σε εκστρατεία εμβολιασμού των υπηκόων!!! Δεν ήταν αυτό το επιθυμητό μέγιστο κέρδος (για το δυτικό βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα) αλλά ούτε και αμελητέο. (Θα φανεί σύντομα το γιατί – περισσότερα στο cyborg 20…)

Σε κάθε περίπτωση τα δυτικά κράτη προαγόραζαν ήδη απ’ το καλοκαίρι «εμβόλια» που δεν είχαν ακόμα δοκιμαστεί και, φυσικά, δεν είχαν εγκριθεί· άρα δεν είχαν μπει στις γραμμές παραγωγής. Αντίθετα οι ανταγωνιστές τους, αξιοποιώντας την ίδια ακριβώς «έκτακτη ανάγκη» (και παρακάμπτοντας το ίδιο «ευέλικτα» τους περιορισμούς των κλασσικών πρωτοκόλων) άρχισαν απ’ το καλοκαίρι (26 Ιούνη: το εμβόλιο) τους μαζικούς εμβολιασμούς. Ήταν η δική τους εκδοχή της «φάσης 3», που είχε όμως ήδη ένα κρίσιμο χρονικό πλεονέκτημα. Τεσσάρων ή πέντε μηνών.

Στις 9 Ιούνη του 2020 (: οι σαμποτέρ) γράφαμε μεταξύ άλλων:

… Μπορεί κανείς να βγάλει μισό συμπέρασμα γι’ αυτήν την αγωνία των δυτικών big pharma + big tech + big insu μην χάσουν τελικά το πολλά billion dollars στοίχημά τους, απ’ τα λεγόμενα ενός δεξιού αμερικάνου γερουσιαστή ονόματι Rick Scott, που συνεντευξιάστηκε την περασμένη Κυριακή στο bbc. Είναι φασιστόμουτρο και σινο-μάχος· δηλαδή ο κατάλληλος άνθρωπος για να αποκαλύψει ότι:

…Η κίνα προσπαθεί να μπλοκάρει την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον covid-19 στη δύση… Η κίνα δεν θα χαρεί καθόλου αν οι ηπα και η αγγλία το βρουν πρώτες. Κι αν αυτή το βρει πρώτη δεν πρόκειται να το μοιραστεί….

Συμπεράσμα: αφού οι δυτικές φαρμακο-μαφίες ΔΕΝ κατάφεραν να υπερφαλαγγίσουν εντελώς τα ιστορικά ερευνητικά πρωτόκολλα αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την «πρεμιέρα» τους. Εν τω μεταξύ όμως τα κράτη / συνεταίροι τους έπρεπε να ξανα-εμποδίσουν την προοπτική φυσικής γενικής ανοσίας του πληθυσμού, με ιδεολογικά / προπαγανδιστικά και κατασταλτικά μέσα. Έτσι εφευρέθηκε (συντονισμένα και σχεδιασμένα) το «δεύτερο κύμα» (του τσαχπίνη…) και επιβλήθηκαν όσες απαγορεύσεις επιβλήθηκαν ως σχεδόν το τέλους του 2020…

Αυτό ωστόσο ήταν μειονέκτημα. Οι υπήκοοι εκνευρίζονταν όλο και περισσότερο· και, διαισθάνονταν μάλλον παρά συνειδητοποιούσαν καθαρά ότι κάτι «βρώμικο» συμβαίνει σ’ αυτό το πέρα – δώθε μεταξύ «επερχόμενων εμβολίων» και ανανέωσης των πραξικοπημάτων…

Comments are closed.