Ιικό φορτίο

Τετάρτη 10 Φλεβάρη. Το καταλάβατε; Υποθέτουμε ναι. Υπάρχει διαρροή – και προδοσία! Εκατομύρια προσωπικές στιγμές, καθημερινά (από “εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του” όπως έλεγαν παλιά, πριν εμφανιστούν οι σφουγγοκωλάριοι…) συγκεντρώνονται στο αποχετευτικό σύστημα (the internet of shits ένα πράγμα) και καταλήγουν (για λόγους βιολογικού καθαρισμού) στα χέρια ειδικών. Που συλλέγουν, ζυγίζουν, μετράνε… Και αποκαλύπτουν τα μυστικά του πληθυσμού! Τα λύματα!!! Στα λύματα υπάρχουν τα κρυμμένα λήμματα της κοινωνικής ακολασίας!!! Κυρίες και κύριοι: το κατούρημα και το χέσιμο έχουν γίνει πια επικίνδυνες δραστηριότητες!

Όσοι / όσες έχουν κοινωνική ευθύνη (και είναι πολλοί απ’ ότι έχουμε καταλάβει) πρέπει να δράσουν αμέσως! Το ιικό φορτίο πρέπει να μειωθεί άμεσα – και όχι με τα γελοία ρημαδοκυβερνητικά μέτρα, που δείχνουν απλά το αδιέξοδο της τρομοεκστρατείας… Η ασταμάτητη μηχανή, πάντα αρωγός κάθε τίμιας προσπάθειας για το κοινό καλό, προς το παρόν έχει να προτείνει τα εξής:

Α) Χέσιμο και κατούρημα με τους παλιούς, γνωστούς, τρόπους τέλος! Η “νέα κανονικότητα” αρχίζει απ’ το παχύ έντερο! Το πρώτο (το χέσιμο) μόνο πάνω σε εφημερίδες (να μια έμπρακτη κριτική στους αλήτες – ρουφιάνους – δημοσιογράφους!) και μετά πακέτο στους κάδους γενικών σκουπιδιών… Το κατούρημα σε κουβάδες / γιογιό και (όπως παλιά, πριν εφευρεθούν οι αποχετεύσεις….) άδειασμα στο δρόμο (σε ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που είναι πολλές). Οπωσδήποτε αυτά τα δύο θα πρέπει να γίνονται χώρια, πράγμα που θα χρειαστεί μια κάποια γυμναστική μυικής αυτοσυγκράτησης…

Β) Όσοι / όσες οδηγούν σκύλο και μαζεύουν τα κακάκια του στο πεζοδρόμιο (δεν είναι όλοι / όλες, τέλος πάντων…) αντί να τα πετάνε στους κάδους γενικών σκουπιδιών, να τα ρίχνουν στη χέστρα τους. Και την καθαριότητα στην πόλη θα υπηρετούν έτσι, αλλά και την βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών!

Η βασική ιδέα πίσω απ’ αυτές τις δύο άμεσες ενέργειες είναι η μεταστροφή της αποστροφής – των κοπράνων. Η ασταμάτητη μηχανή εμπνέεται απ’ την detournement των Καταστασιακών, και την προσαρμόζει στις σημερινές συνθήκες «έκτακτης ανάγκης»: οι σκύλοι χέζουν σαν άνθρωποι και οι άνθρωποι σαν σκύλοι. Κι όλοι ευχαριστημένοι – εκτός απ’ τις pfizer…

(Η μεσοπρόθεσμη προοπτική αυτής της διαδικασίας είναι να φανεί το λουρί…)

Μην σας παίρνει απο κάτω όμως! Ακούστε τον Boss και την μπάντα του… Ακούστε καλά!

Comments are closed.