Η γενετική μηχανική για αρχαρίους (3)

Τετάρτη 2 Νοέμβρη. Αυτό το video φτιάχτηκε από την mainstream “american medical association” για ευρεία χρήση – αν και όχι για κριτική, εργατική χρήση. Υποψιαζόμαστε ότι στα μέρη μας υπάρχουν ακόμα πολλοί που αντιδρούν / αδιαφορούν στο να μάθουν τα βασικά για τους “σωτήρες” τους και την genetic engineering πραμάτεια που θα δηλητηριάσει την ζωή τους μπορεί και για πάντα. Γι’ αυτήν την αντίδραση / αδιαφορία δεν φταίνε … τα αγγλικά. Φταίει μια βολική εγωϊκή, μικροαστική φαντασίωση που αρχίζει απ’ το «έλα μωρέ, σιγά, τι θα πάθουμε;» και τελειώνει στο «άντε, να το κάνουμε το εμβόλιο να αποκτήσουμε την ελευθερία μας». Είναι αυτό νταραβέρι; Καμμιά ελευθερία δεν θα αποκτήσει κανείς έτσι! Και καμμιά υγεία!!

Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον που εθελοτυφλεί να ανοίξει τα μάτια του ΠΡΙΝ υποστεί τις συνέπειες της εθελοτυφλίας του! Σχεδόν 9 μήνες τώρα η ασταμάτητη μηχανή προσπαθεί ακριβώς αυτό (με την βοήθεια μερικών απο εσάς αναμφίβολα) με το πιο αδύναμο μέσο, το μέσο που απευθύνεται στη σκέψη: τον γραπτό λόγο· έχει απτά αποτελέσματα; Δεν ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι «θεραπείες» που πλησιάζουν, με κράχτες και ατζέντηδες διαλεκτούς, απ’ τον ρημαδοΚούλη μέχρι διάφορους «επώνυμους» (και πολλούς «ανώνυμους») θεόστραβους, εγκάθετους ή χρήσιμους ανόητους, είναι εκατοντάδες και χιλιάδες φορές πιο επικίνδυνες απ’ τον τσαχπίνη!!!

Όσοι / όσες ως τώρα κρατάτε μια παθητική στάση, μια στάση αναμονής, ξεκινήστε απ’ αυτό: φέρτε τους εαυτούς σας και τους κοντινούς σας μπροστά στις πραγματικές τους ευθύνες, αναλαμβάνοντας επίμονα μερδικό απ’ την αντι-πληροφόρηση και την εργατική κριτική. «Αναγκάστε» τους, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, να δουν (έστω!) αυτό το video… Εξηγείστε τους για να καταλάβουν τι βλέπουν!… (Κανείς δεν χρειάζεται να γίνει βιολόγος ή ιολόγος – αρκεί να έχει τελειώσει το λύκειο…)

Τα αφεντικά επιταχύνουν!

Comments are closed.