Η γενετική μηχανική για αρχαρίους (2)

Τετάρτη 2 Δεκέμβρη. Συνεχίζουμε:

3.25: Από εδώ και μετά προσέξτε πως «προβληματοποιείται» η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα (όπως και κάθε άλλου ζωντανού) υπάρχει χιλιάδες χρόνια πριν τον καπιταλισμό, και εξελίσσεται “από μόνο του”. Εάν όμως η καπιταλιστική τεχνολογική εξέλιξη έχει φτάσει σ’ εκείνο το σημείο που τα αφεντικά ενδιαφέρονται (και θεωρούν ότι μπορούν) να το ελέγξουν / καθοδηγήσουν, δηλαδή να αντικαταστήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα συνολικά απ’ τις δικές τους τεχνικές, εμπορευματικές και πειθαρχικές κατασκευές (αυτό που λέγεται “human plus”;), τότε χρειάζονται οπωσδήποτε να δυσφημίσουν την φυσική ανοσοποιητική λειτουργία (του ανθρώπινου οργανισμού), να την κηρύξουν «ανεπαρκή», «ατελέσφορη», ακόμα και «ανύπαρκτη», σε ένα κοινό που έχει χάσει πια κάθε αληθινή εμπειρία και γνώση των σωμάτων.

Τι θα έπρεπε να κάνουν για να το πετύχουν; Να επενδύσουν έναν τυχαίο ιό (ή και περισσότερους, σε βάθος χρόνου) λαθραία και δημαγωγικά με τέτοια «φονικότητα» ώστε το (δυτικό, έστω…) ανθρώπινο είδος να τρομάξει ως το μεδούλι, να πεισθεί πως δεν αντέχει, και ότι μία είναι η σωτηρία του: η στρατοαστυνομία, τα πραξικοπήματα, οι big pharma, οι big tech…

3.34 – 4.33: Εδώ παρουσιάζεται η «λογική» της γενετικής μηχανικής. Που είναι αυτή η δηλητηριώδης ιδέα: να μετατραπούν (τα) ανθρώπινα κύτταρα, μέσα απ’ την μετάλλαξή τους, σε νοσογόνους παράγοντες, σε βαριάντα ιού!

4.34 – 4.47: Η εισβολή, μέσα στο κύτταρο, των γενετικών εντολών που με την μορφή συνθετικού RNA (ή και DNA…) έχουν κατασκευάσει οι γενετιστές μηχανικοί γίνεται μέσω «νανοσωματιδίων». Μορίων, δηλαδή, διάφορων υλικών (άσχετων με το ζωντανό σώμα) που παίζουν τον ρόλο «τρυπανιού» στην εξωτερική μεμβράνη του κυττάρου: επιτίθενται στα κύτταρα… Με «στόχο» τα ριβοσώματα (αυτό δεν το δείχνει το video) που είναι οι «κατασκευαστές των πρωτεϊνών» οι οποίες εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία κάθε κυττάρου. Είναι άγνωστο το τι συνέπειες θα έχουν σε υγιή κύτταρα αυτά τα «νανοσωματίδια» από μόνα τους, πέρα απ’ τα συνθετικά RNA ή DNA, και ποια θα είναι η αντίδραση / άμυνα τους…

Αυτό σημαίνει, σε απλά ελληνικά, ότι τα ανθρώπινα κύτταρα που υφίστανται την επίθεση / εισβολή των «νανοσωματιδίων + συνθετική προσομοίωση του RNA της πρωτεΐνης του ιού» (αυτό μας το πουλάνε σαν «εμβόλιο»….) μεταλλάσσονται! Αντί να κάνουν την φυσιολογική τους δουλειά, δηλαδή να παράγουν τις πρωτεΐνες της κανονικής τους λειτουργίας για λογαριασμό του ανθρώπινου σώματος, αρχίζουν να παράγουν πρωτεΐνες του Χ ή του Ψ ιού!!! Δεν κατασκευάζεται, μεν, ο ιός σαν τέτοιος· κατασκευάζεται όμως η «ταυτότητά» του, την οποία παίρνουν τα ανθρώπινα κύτταρα, ώστε να μοιάζουν με ιό…. Έτσι, ενώ παραμένουν κύτταρα του σώματος μετατρέπονται σε εχθρούς του σώματος!!! Και, υποτίθεται, αυτό θα προκαλέσει την ανοσοποιητική αντίδραση του οργανισμού… εναντίον όχι ενός ιού (που δεν υπάρχει) αλλά των ίδιων των δικών του σωματικών κυττάρων! Τα οποία θα πρέπει να καταστρέψει (κάτι που είναι σύνθετη διαδικασία…), γιατί όσο είναι ζωντανά θα συνεχίζουν να παράγουν τις πρωτεΐνες του Χ ή του Ψ ιού ό,τι και να κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα: οι κυτταρικοί “προσομοιωτές” του ιού δεν πεθαίνουν με τον ίδιο τρόπο με τους ιούς! (Γι’ αυτό κι αυτά τα καθάρματα που κατασκευάζουν και προωθούν αυτά τα σανεμβόλια, δεν “μετράνε” το τι κάνουν σε βάθος χρόνου αλλά μόνο το αν παράγονται αντισώματα… Ναι: αλλά τα αντισώματα, ή τα T κύτταρα, δρουν φυσιολογικά όπως δρούν εναντίον ξένων οργανισμών· όχι εναντίον του δικού τους!…)

4.59 – 6.30: Εδώ η τακτική των γενετιστών μηχανικών είναι διαφορετική. Μεταλλάσσουν έναν άλλο ιό (τον οποίο, προφανώς, οι βιομηχανίες διαθέτουν σε αφθονία για να τον κάνουν εκατομμύρια σανεμβόλια· άγνωστο που τον βρίσκουν…) έτσι ώστε να «κτυπήσει» όχι τα ριβοσώματα αλλά τον πυρήνα των ανθρώπινων κυττάρων, δηλαδή το dna τους. Έτσι (με το ίδιο τελικό αποτέλεσμα όπως στις mRNA επιθέσεις αλλά με άλλη μέθοδο) τα ανθρώπινα κύτταρα που έχουν «καταληφθεί» απ’ τον μεταλλαγμένο ιό Α / προσομοιωτή του ιού Β αρχίζουν να παράγουν τις πρωτεΐνες του ιού Β. Γίνονται, δηλαδή, εχθρικά κύτταρα.

Το ότι ο γενετικά τροποποιημένος ιός / εισβολέας μπορεί να εξελιχθεί σε «υπερ-ιό» δεν ενδιαφέρει τους γενετιστές, και σίγουρα όχι τους βιομήχανους «σωτήρες» μας! (Κι ωστόσο αυτό έχει συμβεί ήδη τουλάχιστον μια φορά, πρόσφατα, με εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας σε αφρικανικά κράτη: ο ιός του εμβολίου εξελίχθηκε σε «υπερ-ιό»…) Όταν χρειαστεί, θα πουλήσουν σαν «σωτηρία» κάποιο κατόρθωμα της γενετικής μηχανικής 3.0 ή 4.0…

6.31 – 7.36: Αυτή η εκδοχή γενετικής μηχανικής («για το καλό της υγείας») δείχνει πόσο μακριά προχωρούν οι γενετιστές: είναι ικανοί να προκαλέσουν μια αρρώστια με σκοπό (λένε…) να αντιμετωπίσουν μια άλλη!!! Και η καινούργια, με τον γενετικά τροποποιημένο ιό της στοματίτιδας, θα έχει άγνωστη εξέλιξη· αλλά δεν βαριέσαι; Πάλι κάποια εφεύρεση θα γίνει που να μπορεί να πουληθεί σαν φάρμακο…

8.55: Εξαιτίας των «τεχνικών χαρακτηριστικών» που έχουν αυτές οι γενετικές επιθέσεις / μεταλλάξεις, ο έλεγχος των παρενέργειών τους – ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι επιθέσεις / μεταλλάξεις υπηρετούν «καλό σκοπό»… – θα έπρεπε να κρατήσει πολύ περισσότερο απ’ τα 8 έως 10 χρόνια που χρειάζονται τα συμβατικά εμβόλια, που ΔΕΝ κάνουν γενετικές μεταλλάξεις. Οι «παρενέργειες» των επιθέσεων / μεταλλάξεων μπορεί να εκδηλωθούν γρήγορα ή αργότερα, ακόμα και μετά από χρόνια: οι τύποι που το παίζουν «επιστήμονες» αγνοούν σχεδόν τα πάντα για το πως δρα το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα (αποδείχθηκε και τώρα, με τον covid: επί μήνες έψαχναν τα αντισώματα αγνοώντας την δουλειά που κάνουν τα Τ κύτταρα…)

Κατά συνέπεια ΔΕΝ μπορούν οι πειρατές / επιστήμονες να προβλέψουν πότε και πως θα αντιδράσει το ανοσοποιητικό στο γεγονός ότι τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος συμπεριφέρθηκαν ή συμπεριφέρονται σαν «ιοί»! Μιας και ο ανθρώπινος οργανισμός έχει πίσω του χιλιάδες χρόνια εξέλιξης και προσαρμογής, η «ιική μεταμόρφωση» κάποιων κυττάρων του θα «αποθηκευτεί στη μνήμη» του ανοσοποιητικού συστήματος, και είναι εντελώς άγνωστο πότε, πως και ποια θα είναι η γενική απάντησή του!

Για παράδειγμα γιατροί που δεν είναι πειρατές, φοβούνται την πιθανότητα φονικών «ανοσοποιητικών σοκ» («θύελλα κυτοκινών» λέγεται επίσημα) εκ μέρους των οργανισμών που θα «θυμούνται» ότι κάποια κύτταρά τους άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν ιοί, φονικών / αυτοκαταστροφικών σοκ που θα ξεσπούν με αφορμή ακόμα και απλές μολύνσεις, με ακίνδυνους ιούς… Ή φοβούνται μια γενική έκρηξη στα αυτο-άνοσα νοσήματα, σ’ αυτά δηλαδή που ένα μέρος του οργανισμού θεωρεί ένα άλλο μέρος του ίδιου οργανισμού «εχθρικό» και συμπεριφέρεται ανάλογα· νοσήματα που έχουν ήδη αυξηθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια, για τα οποία οι «ειδικοί» έχουν απόλυτη άγνοια!… (Αυτό ακριβώς δεν είναι που προωθεί η γενετική μηχανική τώρα;)

Ας το θυμίσουμε: όταν είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα μεταλλαγμένα φυτά, πριν κάτι δεκαετίες, είχε ξεσπάσει διεθνώς μια μεγάλη (κινηματική, αντιεξουσιαστική και αντικαπιταλιστική) αντίδραση ενάντια στην απελευθέρωση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών στο φυσικό περιβάλλον… Σα να πέρασαν αιώνες από τότε, η γενετική μετάλλαξη των ίδιων των κυττάρων μας πάει να περάσει τώρα σαν …. καλοδεχούμενη “σωτηρία”!!!

Comments are closed.