Άδεια κυκλοφορίας…

Δευτέρα 28 Δεκέμβρη. Προσπαθούν να αποκοιμίσουν τους υπηκόους τους… Τους / μας διαβεβαιώνουν ότι «δεν σκέφτονται» να κάνουν υποχρεωτικό τον πλατφορμιασμό (ας σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις λέξεις «εμβόλιο» και «εμβολιασμός»: το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα είναι σκληρά «αντιεμβολιαστικό», και ξεμπερδεύει μ’ αυτό το παρελθόν κάνοντας πειρατεία ακόμα και στις λέξεις…). Τους / μας διαβεβαιώνουν ότι είναι «συνταγματικά κατοχυρωμένο ατομικό δικαίωμα» το αν θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να πλατφορμιαστεί… Αλλά αυτά τα «συντάγματα» τα έχουν κάνει ήδη κουρελόχαρτα με τα υγιεινιστικά πραξικοπήματά τους. Και έτσι θα συνεχίσουν, δίνοντας το μερίδιο που αναλογεί στις «δυνάμεις της αγοράς» – όπως δήλωσε άλλωστε ακόμα και ο ρημαδοΚούλης.

Το αγγλικό κράτος έχει δώσει ήδη δυο εργολαβίες για την δημιουργία «ψηφιακού ατομικού κώδικα» τύπου QR, που θα χρησιμοποείται και σαν «υγιειονομική άδεια κυκλοφορίας» – για τους «καθαρούς». Η Netcompany U.K. πήρε το ένα (42.000 λίρες) και η Hub Company το άλλο (34.000 λίρες). Μια σειρά ιδιωτικών εταιρειών ψηφιακής έκδοσης εισιτηρίων για διάφορα events, με πρώτη και καλύτερη την ticketmaster, δηλώνουν έτοιμες να απαιτήσουν σαν προϋπόθεση την ψηφιακή διαβεβαίωση «υγιειονομικής καθαρότητας» για να πουλάνε εισιτήρια…

Η ομόσπονδη κυβέρνηση του Ontario στον καναδά, όπως και εκείνη της ουαλλίας προχωρούν στα ίδια βήματα. Το ίδιο και το απαρτχάιντ καθεστώς του Τελ Αβίβ. Είναι, ίσως, και το πιο αρμόδιο: αυτό που ετοιμάζουν τα αφεντικά λέγεται (και είναι) υγιεινομικό απαρτχάιντ!

Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν, άμεσα! Κι όσοι κρύβονται απωθώντας την πραγματικότητα ας το συνειδητοποιήσουν: μόνο με το μαχαίρι στο στόμα θα προχωρήσουν στην καθημερινή τους ζωή.

Ή, διαφορετικά, θα περιστρέφονται μέσα σε κάποια “φούσκα”, σαν γρανάζια γεμάτα πόνο και θλίψη.

Comments are closed.