Υγεία, τάξη και ασφάλεια

Πέμπτη 19 Νοέμβρη. Η τρομοεκστρατεία έφτιαξε μεν μια “κρίση υγείας” που τόσο είχε ανάγκη το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα – αλλά προκάλεσε και μια “κρίση δημόσιας τάξης” που σίγουρα δεν ήταν στο πρόγραμμα όταν ξεκινούσε, τον περασμένο Φλεβάρη – Μάρτη η δυτική θανατοπολιτική.

Μεγάλες διαδηλώσεις γίνονται συνέχεια (πρόσφατα στο Βερολίνο και στο Παρίσι) έναντια στα υγιεινιστικά πραξικοπήματα, με σταθερή τόσο την “μεταμοντέρνα” σύνθεση όσο και την μαζικότητα. Η επωδός (στα μέρη μας) είναι “χιλιάδες ακροδεξιοί”… αλλά αυτό είναι ένα απ’ τα εξουσιαστικά ψέμματα που πρέπει να λάμπουν σαν αλήθειες. Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και τέτοιοι διαδηλωτές, όσο είναι σίγουρο ότι υπάρχουν εξίσουν πολλοί εναλλακτικοί, ακροαριστεροί και αναρχικοί. (Έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν ποιο είναι το πρόβλημά μας μ’ αυτήν την “συνύπαρξη”…)

Όμως αυτές οι διαδηλώσεις είναι μόνο μια πλευρά της διασάλευσης της δημόσιας υγιεινιστικής τάξης που κατασκευάζεται υπό τον κωδικό “πανδημία covid”. Εξίσου σημαντική, μπορεί και σημαντικότερη, είναι η πολύ πιο μαζική απόρριψη των high tech εμβολίων, για λογαριασμό των οποίων ξεδιπλώθηκαν όλες αυτές οι απαγορεύσεις και κατασκευάζεται αυτή η δημόσια τάξη! Όταν ήδη από 40% έως 60% όσων ερωτώνται στις δειγματοληψίες απορρίπτουν το ενδεχόμενο να γίνουν πειραματόζωα της κάθε pfizer (αμερικανική…), της κάθε moderna (αμερικανική…), της κάθε curevac (γερμανική…) και της κάθε sanofi (γαλλική…), δεν είναι το ιστορικό “αντιεμβολιαστικό κίνημα” που ξαφνικά εκτοξεύτηκε!!! Είναι η πολιτικά χαοτική αλλά ενστικτώδικα σωστή υποψία πως όταν διαδικασίες (κατασκευής εμβολίων) που κανονικά χρειάζονταν χρόνια συντομεύονται σε λίγους μήνες (“επειδή έπεσαν πολλά λεφτά” δικαιολόγησε καθησυχαστικά ένα ντόπιο παπαγαλάκι – “ειδικός” φυσικά…), από φαρμακευτικές που παρά τις προσπάθειες και τα μεγάλα έξοδα που είχαν κάνει ως τις αρχές του 2020 δεν είχαν καταφέρει να φτιάξουν ούτε “μισό” εμβόλιο κατά κορονοϊών εδώ και χρόνια, κάτι βρωμάει πολύ!

Ο υγιεινισμός που έγινε, σε πρώτο χρόνο, η ιδεολογική βάση για να “πιάσει” η τρομοεκστρατεία, η δημιουργική λογιστική θανάτου, οι “κοινές δεξαμενές” κάθε είδους, ο ίδιος αυτός υγιεινισμός γυρνάει τώρα τούμπα: αν μια φορά δεν ήθελε κανένας να πεθάνει απ’ τον covid (όπως του είπαν) δέκα φορές δεν θέλει να μείνει παράλυτος ή να αρχίσει να βγάζει φύλλα (που ΔΕΝ του λένε) απ’ τα εμβόλια που πουλιούνται για «ασφαλή» επειδή επειγόντως πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για τις «ιαματικές παρεμβάσεις» στο ανθρωπινό γενετικό υλικό… Αλλά, όλα κι όλα, μετά την απομάκρυνση απ’ τις σύριγγες ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Το γεγονός ότι οι «σωτήρες» έχουν εξασφαλίσει νομική ασυλία μεταφέροντας τις όποιες αστικές ευθύνες (: αποζημιώσεις) απ’ τις όποιες παρενέργειες (αρκετές απ’ τις οποίες αγνοούν οι γενετιστές τους) στα κράτη είναι από μόνο του υπερ-δηλωτικό! Είναι τόσο σίγουροι για την «90% – 95% – 100% – 110% αποτελεσματικότητα και προστασία» των κατασκευασμάτων τους ώστε με κυνισμό, «καλού κακού», φροντίζουν μόνο για την δική τους προστασία….

Το επαναλαμβάνουμε: Όποιος επιμείνει να στηθεί στην ουρά για το καινούργιο iphone της υγείας του, ας μην κτυπάει μετά, σε 1, 2 ή 5 χρόνια, το κεφάλι του!..

(φωτογραφίες: Εποχιακά είδη…)

Comments are closed.