Κάτω η οικογένεια!

Σάββατο 28 Νοέμβρη. Ποιός θα το περίμενε; Αφού πρώτα “σκούπισαν” τους δημόσιους χώρους (για λόγους “δημόσιας υγείας”, αλλοίμονο!) διαδίδοντας πόσο νοσηρός είναι ο “συνωστισμός”, αφού επέβαλαν απαγόρευσεις κυκλοφορίας διαρκείας (αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για κατοχική δύναμη…), αφού έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του να λιώνει μπροστά σε οθόνες, κατέληξαν στο σοφό συμπέρασμα ότι και η οικογένεια είναι μια “νοσηρή” κατάσταση!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η επιστημονική αποκάλυψη; Μήπως επιβολή της “κοινωνικής αποξένωσης” και κατ’ οίκον; Πολύ θα το ήθελαν, αλλά ακόμα δεν είναι εγκατεστημένες οι απαραίτητες τεχνολογικές υποδομές. Θα πρέπει να περιμένουν μέχρις ότου μια καλή κρίσιμη μάζα υπηκόων γεμίσει τα σπίτια της με κάμερες και αισθητήρες (για λόγους ασφάλειας, ευκολίας, και ό,τι άλλο…) ώστε, στη συνέχεια, να γίνει υποχρεωτική (πάντα για λόγους υγείας διάολε) και η εσωτερική τηλε-επιτήρηση.

Απ’ αυτήν την άποψη ο καλοπληρωμένος ιερέας της υγείας μας (πάνω φωτο) βλέπει μπροστά. Τι θα σκέφτεται όμως ο συνηθισμένος δεξιός / ακροδεξιός μικροαστός με τέτοιες “επιστημονικές διαπιστώσεις”; Μάλλον ό,τι βρίσκεται σε εξέλιξη συνωμοσία, και ό,τι όλοι αυτοί στην “ιερά σύνοδο υγείας” και στο ρημαδογκουβέρνο είναι κρυφοκομμουνιστές, που έχουν εφεύρει για τους σατανικούς τους στόχους τον covid! Κατέστρεψαν την εκκλησία (θα πει), καταστρέφουν την οικογένεια, καταστρέφουν και την πατρίδα (θα πει)…

Χμμμμ… Τώρα εξηγείται γιατί μαζεύτηκαν τόσοι «επαναστάτες» caradinieri…

Comments are closed.