Η βία είναι θεραπευτική!

Τετάρτη 11 Νοέμβρη.Η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο είχε πει ο σοφός γιατρός ρημαδοΚούλης πρόσφατα, αποκαλύπτοντας άθελά του το “τέλος του δρόμου” – ή, μάλλον, την αρχή μιας καινούργιας εποχής όπου η κρατική εξαπάτηση γίνεται βίαιη.

Μπορεί να είμαστε ακόμα κάπως μακριά απ’ τον καταλανικό «σκασμό», αλλά ο φωτισμός (και απο εκεί) ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Το ξέρουμε ήδη, το είπε χωρίς να μασάει τα λόγια του ο εισαγγελέας που πρότεινε την καταδίκη εκείνης της καθηγήτριας που δεν φορούσε μάσκα: το θέμα είναι ο νόμος. Και ποιός είναι ο νόμος; Στον ορίζοντα έχει αρχίσει να φαίνεται μια εκδοχή του: η (μέσω εμβολιασμού) γενετική τροποποίηση.

Εν τω μεταξύ, σ’ αυτήν την πειθαρχική προετοιμασία που έχει ανακαλέσει τις πρωτόγονες μεθόδους της εξουσίας, το «εμβόλιο πριν το εμβόλιο» είναι … οι χειρουργικές μάσκες. Κι αν δεν θέλεις; Το γκουβέρνο αποφάσισε να διπλασιάσει την ταρίφα της (χρηματικής) τιμωρίας, από 150 σε 300 ευρώ, κι ίσως φτιάξει (ή φτιάχνει ήδη…) ένα point system παραβατών του «ιδιόμορφου Δίκαιου της Ανάγκης». Στο τέλος, όταν θα έχεις μαζέψει πολλούς ρούμπους, θα χάνεις το κεφάλι σου…

Περίεργοι συνειρμοί. Αδιόρατα το «κέντρο της προσοχής», η «εστία», βρίσκεται στο κεφάλι (μας). Στο μυαλό σημαδεύουν! Οι caradinieri που ονειρεύονται να παίξουν μπάλα με τα κεφάλια όσων απορρίπτουν την υγιεινιστική τρομοκρατία δεν θα φάνε πρόστιμο· θα θεωρηθεί προσωπική άσκηση… Όλοι οι υπόλοιποι / ες καταλαβαίνουν πολύ καλά, είτε το εκδηλώνουν είτε όχι: ο διπλασιασμός των προστίμων είναι άλλη μια απόδειξη για το ποιο είναι το «ζήτημα». Το ζήτημα είναι η συνείδηση!

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όντως θέλουν να παίξουν μπάλα με τα κεφάλια μας! Πρέπει πρώτα να τα αδειάσουν από κάθε σκέψη, από κάθε αντίρρηση, κριτική, αμφισβήτηση, να τα γεμίσουν αέρα, και να τους βάλουν μια πειθαρχική σφραγίδα, ότι είναι «εγκεκριμένα» για κλωτσιές.

Κι όποιος έχει αντίρρηση πληρώνει – για τα απωλεσθένα «έσοδα»…

Comments are closed.