Τους ξέφυγε…

Παρασκευή 9 Οκτώβρη. Ακόμα και στον π.ο.υ., το κεντρικό μεγάφωνο της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, δεν δουλεύουν όλα ρολόι.

Μιλώντας στο 34μελές διοικητικό συμβούλιο του διεθνούς οργανισμού την περασμένη Δευτέρα ο Michael Ryan, επικεφαλής του τμήματος επειγουσών καταστάσεων, πιθανότατα θέλησε να τροφοδοτήσει την τρομοεκστρατεία με ένα “μεγάλο νούμερο”. Σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει παγκόσμια είπε μόλις το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μολυνθεί απ’ τον covid 19… Για να συμπληρώσει (σαν καλά νέα για τις big pharma και το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα) η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου παραμένει σε κίνδυνο!

Αυτό το 10% είναι εκτίμηση και όχι στοιχείο. Τα διαπιστωμένα (μέσω ενός ανυπόληπτου έως προβληματικού τρόπου, του PCR test) «κρούσματα» παγκόσμια είναι σχεδον 37 εκατομύρια. Αντίθετα, το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού (7,8 δισεκετομμύρια) είναι 780 εκατομύρια.

Όμως εάν ισχύει ότι 780 εκατομύρια κόλλησαν κάποια στιγμή μέσα στους τελευταίους 10 μήνες covid – 19 και οι (φουσκωμένοι εδώ κι εκεί…) αριθμοί των νεκρών που έχουν χρεωθεί στον τσαχπίνη είναι (χτες) 1.066.098, μια απλή διαίρεση δείχνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,136%! Πρόκειται για ένα μέγεθος της τάξης που απ’ την αρχή έλεγαν οι αιρετικοί (η θνησιμότητα της εποχικής γρίπης), και δεν έχει καμμία σχέση με το 3,5% που προφήτευσε τρομοκρατικά ο π.ο.υ. στην αρχή αυτής της ιστορίας, τον περασμένο Μάρτη, χωρίς να έχει αναιρέσει έκτοτε!!!

Προφανώς ο κύριος Ryan, θέλωντας να οπλίσει τα βομβαρδιστικά του δημαγωγικού carpet bombing, δεν σκέφτηκε ότι το συμπέρασμά του (“το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού κινδυνεύει! ας το εμβολιάσουμε για να το σώσουμε!!!”) είναι ασήμαντο μπροστά στην διαπίστωση ότι η φονικότητα του τσαχπίνη είναι (ακόμα κι αν δεχτεί κανείς ότι και το ένα εκατομμύριο νεκροί οφείλονται σ’ αυτόν, πράγμα που δεν ισχύει αφού όλα τα «σκληρά» στοιχεία από νεκροψίες δείχνουν ότι όχι παραπάνω από 10% μπορεί να αποδοθεί βεβαιωμένα στις επιπλοκές του covid 19…) της συνηθισμένης τάξης της γρίπης.

Παρ’ όλα αυτά δεν κινδυνεύουν (ακόμα) σχεδόν 6,5 δισεκατομύρια άνθρωποι; Δεν είναι αναμενόμενο να πεθάνουν πολλά εκατομύρια ακόμα; Δεν υπάρχει λαμπρό πεδίο κερδοφορίας για τις big pharma;

Όχι! Όλες οι σοβαρές έρευνες (που, εννοείται, δεν λαμβάνονται υπόψη απ’ τους τρομοκράτες) δείχνουν ότι τουλάχιστον το 1/3 των πληθυσμών είχε και έχει ανοσία απέναντι στον covid-19, ανοσία που την είχε ΠΡΙΝ καν αυτός εμφανιστεί! Αυτή η ανοσία λέγεται «cross immunity» και οφείλεται στην ανοσία που έχουν αναπτύξει οι ανθρώπινοι οργανισμοί σε άλλους, συγγενείς κορονοϊούς, απ’ αυτούς που προκαλούν τα συνηθισμένα κρυολογήματα!!! Αυτή η cross immunity (δεν την μεταφράζουμε στα ελληνικά επειδή δεν ξέρουμε τον σωστό όρο) οφείλεται κυρίως στα Τ κύτταρα, κάτι που επίσης είχαν υποδείξει οι «αιρετικοί» σχεδόν απ’ την αρχή αυτής της τρομοεκστρατείας.

Το ακριβές μέγεθος όσων είχαν έτσι κι αλλιώς ανοσία (και) απέναντι στον covid 19 πριν αυτός εμφανιστεί μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα ή από γεωγραφική ζώνη σε γεωγραφική ζώνη, ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Επιπλέον οποιοσδήποτε έχει όρεξη να κάνει μια συγκριτική έρευνα μεταξύ διάφορων κρατών θα διαπιστώσει ότι θάνατοι αποδιδόμενοι στον covid 19 αισθητά περισσότεροι απ’ αυτούς της γρίπης στα ίδια κράτη (ή απ’ τους θανάτους εξαιτίας πνευμονολογικών λοιμώξεων που οφείλονται σ’ αυτήν) καταγράφηκαν σε μικρό αριθμό κρατών, τα περισσότερα απ’ τα οποία είναι κατ’ εξοχήν ύποπτα για μαζική χειραγώγηση των πιστοποιητικών θανάτου: ιταλία, αγγλία, ηπα, ισπανία. (Στην ελλάδα οι θάνατοι από λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος το 2018 ήταν πάνω από 13.000…)

Μέσα σ’ όλα αυτά, απ’ την μια μεριά τα συνεχιζόμενα θηριώδη ψέμματα και απ’ την άλλη την πραγματική πραγματικότητα, η σουηδική περίπτωση, που ελεεινολογήθηκε όσο τίποτα από κάθε πιστό φίλο της καραντίνας, επιμένει να αμφισβητεί όλη την τρομοεκστρατεία. Απ’ τα μέσα του Αυγούστου έχει καθημερινά 1 ή 2 νεκρούς που να αποδίδονται στον covid 19, και σπάνια 3 ή 4 (άσχετα απ’ τα καταγραφόμενα «κρούσματα», τα οποία, λόγω αυξημένων τεστ, μπορεί να είναι 300, 400, 500, 600 ακόμα και 700).

Comments are closed.