Άλλη μια σύγκρουση

Τετάρτη 7 Οκτώβρη. Το παρακάτω video αξίζει να το δείτε, παρά την σχετικά μεγάλη διάρκειά του (49 λεπτά) και την γλώσσα του ομιλητή (αγγλικά). Ο Reiner Fuellmich, δικηγόρος ειδικευμένος στις αστικές διαφορές, με επαγγελματική καριέρα στη γερμανία και στην Καλιφόρνια, συστήνεται σαν «φονιάς των ισχυρών». Έχει δικάσει (προφανώς όχι μόνος του) την Deutsche Bank, την Volkswagen (για τους κινητήρες πετρελαίου και τις εκπομπές τους) και την Kuehne + Nagel, μια μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία (την μεγαλύτερη στον κόσμο;).

Μαζί με άλλους τρεις δικηγόρους έφτιαξε μια νομική επιτροπή έρευνας για τα μέτρα της τρομοεκστρατείας. Αυτή η επιτροπή πρόκειται να στραφεί εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης και των «ειδικών» της, της γερμανικής ιεράς συνόδου υγείας, που έχει για αρχιερέα τον συζητήσιμο (ως προς το για ποιούς δουλεύει…) κύριο Drosten. Κατά τα λεγόμενά του Fuellmich παρόμοιες επιτροπές έχουν συσταθεί σε διάφορα κράτη, δυτικά / πρωτοκοσμικά και όχι μόνο. Και ετοιμάζονται να προσάγουν κυβερνήσεις και “ειδικούς” με την κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Για την γερμανική επιτροπή (και τον Fuelmich) το κέντρο αυτής της νομικής αντι-εκστρατείας είναι τα τεστ PCR και τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και των τεχνολογικών εταιρειών. To συγκεκριμένο PCR «ανίχνευσης του covid-19» είναι δημιούργημα του Drosten, και έχουμε ήδη γράψει για τις όλο και πιο πυκνές καταγγελίες ότι είναι από «ύποπτο» έως άχρηστο από υγιεινομική άποψη· υπερόπλο όμως από πολιτική. Αν αυτό γίνει δεκτό από κάποιο δικαστήριο, τότε αφενός καταρρέει ο πυλώνας της τρομοεκστρατείας (τα «κρούσματα» και ο «κίνδυνος της μόλυνσης») αφετέρου (ο Fuellmich υποστηρίζει) θα αποδειχθεί η δολιότητα και της χρήσης του και της τρομοεκστρατείας.

Ο Fuellmich δεν είναι εργάτης! Είναι μεγαλοδικηγόρος ειδικευμένος σε αστικές διαφορές και αποζημιώσεις με πολλά μηδενικά. Εκφράζει (ή αντιπροσωπεύει) μια σύγκρουση στο εποικοδόμημα των δυτικών καπιταλιστικών κοινωνιών σε σχέση με την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία. Αυτή η σύγκρουση έχει στον ορίζοντά της το θέμα της «κινεζοποίησης» των δυτικών καπιταλισμών· ένα θέμα που κανονικά η δική μας τάξη θα έπρεπε να παίζει στα δάκτυλα… αν δεν ήταν απασχολημένη με ασήμαντα ή τόσο φοβισμένη, μικροαστικοποιημένη και αυτο-ακρωτηριασμένη ώστε να την σέρνουν απ’ τη μύτη διάφοροι αδίστακτοι.

Η πλευρά του έχει όχι μόνο επιχειρήματα ή/και αποδείξεις, αλλά και κάποια «εσωτερικά έγγραφα» του γερμανικού κράτους, που αφήνουν ανοικτή την ερμηνεία ότι ήξεραν πως οι απαγορεύσεις δεν ήταν απαραίτητες. Και είναι πιθανό πως ανάλογα συμβαίνουν σε άλλα κράτη (όχι στο ελλαδιστάν, ας μην ανησυχούν οι ντόπιοι caradinieri!) όπου η υπεράσπιση των δυτικών συνταγμάτων και των προβλέψεών τους για ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα επανακάμπτει – αφού πια είναι σαφές ότι την περασμένη άνοιξη ξεκίνησε τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης / psyop (αυτό που έχουμε ονομάσει δημαγωγικό carpet bombing) με σκοπό όχι βέβαια την δημόσια υγεία αλλά την κερδοφορία συγκεκριμένων κλάδων.

Δεν μπορούμε παρά να παρακολουθήσουμε αυτές τις εξελίξεις. Και να τις ερμηνεύσουμε την κατάλληλη στιγμή.

(Το βιβλίο που προφανώς καθόλου τυχαία έχει ο Fuellmich σαν φόντο στην βιβλιοθήκη του είναι του αμερικάνου δικηγόρου Gerry Spence. Ο Spence είναι διάσημος στις ηπα για διάφορες υποθέσεις που ανέλαβε. Έχει φτιάξει ένα μη κερδοσκοπικό κολλέγιο για δικηγόρους και εισαγγελείς, για την εκπαίδευσή τους (όπως δηλώνεται) ενάντια στην επιχειρηματική και κυβερνητική καταπίεση, και για τη νομική υποστηρίξη εκείνων που περιγράφονται σαν οι φτωχοί, οι κτυπημένοι, οι ξεχασμένοι, εκείνοι που δεν έχουν φωνή, που δεν έχουν τρόπο να αμυνθούν, εκείνοι που ζουν καταδικασμένοι… )

Comments are closed.