Ένας σχετικός χαμός

Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη. Η δημοσίευση πριν 6 ημέρες, απ’ το αμερικανικό cdc (centers for disease control and prevention), το στρατηγείο της τρομοεκστρατείας στις ηπα δηλαδή, αναλυτικών πινάκων για τις αιτίες θανάτου όσων πετάχτηκαν στην κοινή δεξαμενή ως covid-19 victims έχει προκαλέσει έναν σάλο στις ηπα. Είναι περίεργη αυτή καθ’ αυτή η «κρίση ειλικρίνειας» των cdc, αφού φαίνεται να δικαιώνει όλους τους αιρετικούς που φώναζαν απ’ την αρχή (και όχι μόνο στις ηπα) πως είναι άλλο πράγμα να πεθαίνει κάποιος ΑΠΟ τον covid 19 και άλλο να πεθαίνει ΜΕ τον covid 19. Μήπως κάποιοι υπάλληλοι αιρετικοί στο εσωτερικό αυτού του μηχανισμού βρηκαν ευκαιρία να προωθήσουν στοιχεία που διαψεύδουν την τρομοεκστρατεία και οι προϊστάμενοί τους δεν πρόσεξαν περί τίνος πρόκειται; Συμβαίνουν τέτοια, ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες.

Ο σάλος έχει προκληθεί απ’ την ομολογία των cdc (κάτω φωτογραφία) πως από τις 164.280 θανάτους που είχαν αποδοθεί στον covid 19 στις ηπα ως τις 26 Αυγούστου, οι περιπτώσεις στις οποίες είχε σημειωθεί (στο πιστοποιητικό θανάτου) σαν μόνη αιτία θανάτου ο τσαχπίνης ήταν το 6%. Πράγμα που σημαίνει 9.856 θανάτους που αποδόθηκαν αποκλειστικά στον covid 19… Για όλους τους υπόλοιπους θανάτους τα ίδια cdc αναγνωρίζουν ότι, κατά μέσο όρο, υπήρχαν άλλες 2,6 επιπλέον συνθήκες ή αιτίες πρόκλησης θανάτου….

Κατ’ αρχήν δημιουργείται ένα διανοητικό μπλοκάρισμα. Τι πάει να πει «επιπλέον αιτίες θανάτου»; Μπορεί η δυτική ιατρική να βρίσκει την αιτία των θανάτων ή παίζει στοίχημα; (Μπορεί, με τις νεκροψίες. Μόνο που απαγορεύτηκαν στη διάρκεια του Αρμαγεδώνα, μετά από «οδηγία» του π.ο.υ., έτσι ώστε να μην βρεθούν τα ακριβή στοιχεία του θανάτου καθενός…)

Αν κρατήσει κάποιος αόριστα στο μυαλό του τις «επιπλέον αιτίες θανάτου» θα βρει διάφορα ενδιαφέροντα στους σχετικούς πίνακες. Για παράδειγμα 68.004 έπασχαν από πνευμονία γριπικής προέλευσης· 13.780 από χρόνιες πνευμονολογικές λοιμώξεις· και 21.899 από «σύνδρομο δυσλειτουργίας πνευμόνων». Πράγμα που σημαίνει ότι 103.683 απ’ τους θανάτους που καταχωρήθηκαν (στους συνολικά 164280) στον covid 19 ισορροπούσαν ήδη μεταξύ ζωής και θανάτου, προ covid 19, με αβέβαιη κατάληξη έτσι κι αλλιώς.

Το μόνο συμπαγές στοιχείο σχετικά με την πραγματική θνησιμότητα του covid 19 αποκλειστικά, δηλαδή των παρενεργειών που οφείλονταν σ’ αυτόν και όχι σε άλλες αιτίες, ήταν – πριν την δημοσιοποίηση των πιο πάνω απ’ τα αμερικανά cdc – οι νεκροψίες που έγιναν σε λίγο παραπάνω από 50 νεκρούς στο Bergamo. Αυτές οι νεκροψίες έδειξαν ότι μόνο το 12% των θανάτων μπορούσε να αποδοθεί με βεβαιότητα στον covid 19. Τώρα τα αμερικανικά cdc ρίχνουν αυτό το ποσοστό στο 6%…

Οπότε έχει αρχίσει το πανηγύρι του κουκουλώματος. Του είδους «όταν λέμε πέθανε από covid 19 δεν εννοούμε ότι τον σκότωσε ο covid 19 αλλά ότι έδωσε μια κάποια ώθηση σε άλλα προβλήματα που είχε ο ασθενής»…. Πράγματι. Όταν λέμε «ο γάιδαρος πετάει» δεν εννοούμε ότι πάει στα σύννεφα· εννοούμε ότι σηκώνεται για λίγο στον αέρα και ύστερα ξαναπέφτει… Αλλά πρέπει να τον πετύχεις να το κάνει…

Μετά την ομολογία των «κοινών δεξαμενών» που ήταν οδηγία του π.ο.υ. την οποία με χαρά υιοθέτησαν όλοι οι λακέδες των φαρμακοβιομηχανιών σε κάθε κράτος (παντού υπάρχουν τέτοιοι!), μετά την αποκάλυψη ότι στην αγγλία χρέωναν στον covid-19 οποιονδήποτε “positive” πέθαινε για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και 3 μήνες μετά την αποθεραπεία του, οι παραδοχές των αμερικανικών cdc είναι η πιο πρόσφατη (και πιο ωμή) παραδοχή της δημιουργικής λογιστικής θανάτου που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί η δημαγωγία του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος.

Μην περιμένετε να τύχει δημοσιότητας στα μέρη μας…. Κι αν κάποιος δημαγωγός αναφερθεί σε κάτι θα είναι οι “ψεκασμένοι” που διακινούν τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας, ενώ … ο γάιδαρος πετάει! Οι «πανεπιστήμονες» της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας και οι πολιτικές βιτρίνες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν τον φόβο ζωντανό μέχρι να σκάσουν τα σωτήρια εμβόλια… (Αν τους αφήσουμε!)

Comments are closed.