Ζήτω η θεία Λίτσα με τα ωραία της!

Τετάρτη 12 Αυγούστου. Μωρέ καλά το είχαμε καταλάβει: αυτοί οι αιώνιοι εθνικοί εχθροί είναι εντελώς μπαγάσηδες! Βάζουν το Oruc Reis τους να ρίχνει τα καλώδιά του στον «βυθό μας», τάχα μου δήθε μου να κάνει ηχοβολιστικές έρευνες στο υπέδαφος, αλλά δίπλα του μαρσάρουν τα πολεμικά τους, που κάνουν τόση φασαρία με τις μηχανές τους ώστε το Oruc Reis δεν μπορεί να ακούσει τις επιστροφές των σημάτων! Με άλλα λόγια είναι τόσο μπουνταλάδες που βγάζουν μόνοι τους τα ματάκια μας – και φυσικά νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον ανοικτομάτη και πονηρό ελληνικό εθνικό κορμό… Αμ δε!!!

Αυτή είναι η επίσημη ελληνική θέση τώρα που το Oruc Reis κάνει έρευνες στην «ελληνική αοζ», και μάλιστα στην «αοζ Καστελόριζου» (λέμε τώρα)! Μόνο θαυμασμό μας προκαλεί αυτό το πηγαίο χιούμορ του ηττημένου ελληνικού ιμπεριαλισμού και όλων των μηχανισμών και των λακέδων του: Σιγά μωρέ μην κάνουν έρευνες! Σιγά μην τους πιστέψουμε!!!

Πριν κάτι βδομάδες βέβαια, όταν το Oruc Reis ήταν δεμένο στο λιμάνι και ΔΕΝ έκανε καμμία έρευνα σε καμμία αοζ, ο ελληνικός τσαμπουκάς πήγαινε κι ερχόταν!!! «Μην τολμήσουν να ακουμπήσουν με τα κωλοκαλώδιά τους τον βυθό μας…» είχε βρυχηθεί το ρημαδογκουβέρνο «γιατί τότε ότι και να πάθουν θα φταίνε αυτοί!!!» Και νάσου οι άσεμνες χειρονομίες προς την μεριά του αόρατου εχθρού (όχι του covid-19!), και νάσου οι πολεμοκάπηλοι να φουσκώνουν από καμάρι, και νάσου η εθνική υπερηφάνεια να βαράει ταβάνι!!!

(Τότε δεν ήταν που ο Erdogan έκανε πάσα στο Βερολίνο για να κάνει παιχνίδι;)

Καλύτερα τώρα, που βρήκαν την «αλήθεια»: Παράτα τους τους μωρέ τους παλιότουρκους, νομίζουν κι αυτοί ότι κάτι κάνουν!… Ώχου τώρα…!!!…

(Αυτό λέμε κι εμείς τα αντεθνικά ρεμάλια: Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν!! Την ώρα τους χάνουν…)

(φωτογραφία: 24 Ιούλη: τότε που φοβήθηκαν και έκαναν πίσω… Πάντως οι ίδιοι μηχανισμοί και τα ίδια πρόσωπα, που έχουν το ψέμα σαν μοναδική τους “φύση”, είναι που προσέχουν για την καλή μας υγεία… Το λέμε για όσους τους συγχαίρουν για το δεύτερο μήνες τώρα…)

Comments are closed.