The next option…

Δευτέρα 24 Αυγούστου. Αν η τεχνητή υπερδιόγκωση της φονικότητας του covid-19 και η επιβολή της στους πληθυσμούς με βίαιη και πραξικοπηματική έφοδο ήταν μια «βόμβα κενού», πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι τα αφεντικά διαθέτουν ήδη μια ακόμα πιο επιθετική και φονική, μια nuclear option: αυτό που θα σερβιριστεί (και ο Σεπτέμβρης ή οι αρχές του Οκτώβρη ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή) σαν συνύπαρξη στους πληθυσμούς του covid-19 και κάποιου ιού γρίπης! Αν συντηρείται με το ζόρι η ρητορική του θανάτου μέσα απ’ τα κρουσματόμετρα, αν γίνεται τόσο σκληρή προσπάθεια για να εσωτερικευτούν απ’ τους πληθυσμούς οι μάσκες, είναι – κατά την ταπεινή γνώμη της ασταμάτητης μηχανής – για να φτάσει η τρομοεκστρατεία, πριν το αντιcovid εμβόλιο, σ’ εκείνο το χρονικό σημείο όπου θα σκάσει η ακόμα πιο απαίσια αναγγελία θανάτου: covid-19 και γρίπη θα σκοτώνουν συνεργατικά!!! Ο διπλασιασμός της απελπισίας!

Η εργατική κριτική ανάλυσή μας δείχνει πως έχουμε μπροστά μας την αναβαθμισμένη version της μηχανής του κιμά που επιβλήθηκε την περασμένη άνοιξη. Δεν έχουμε μυστικές πληροφορίες· όμως το “dual epidemics” συγκεντρώνει πολλές δυνατότητες για τα αφεντικά. Τί είναι αυτό το κόλπο; Η έρευνα που κάνει η ασταμάτητη μηχανή δείχνει ότι είναι εφικτό να απαλλοτριωθούν ορισμένα απ’ τα επιχειρήματα διάφορων αιρετικών της ιατρικής, που για καιρό έλεγαν (και η ασταμάτητη μηχανή το υποστήριξε επίσης!) ότι «η γρίπη σκοτώνει παγκόσμια εκατοντάδες χιλιάδες αλλά δεν επιβάλλονται καθολικές απαγορεύσεις», και να μεταστραφούν σε όπλα των καθεστωτικών τρομοκρατών: αν συμπέσουν γρίπη και covid-19 (θα πουν) τον ερχόμενο χειμώνα θα γίνει μακελειό!!! Πόρνη διαλεκτική!

Πρόκειται για μια κίνηση πλαγιοκόπησης των πληθυσμών εκ μέρους του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος· και πρέπει να αναγνωρίσουμε πως είναι μια σχετικά «έξυπνη» κίνηση. Πού θα αποσκοπεί αυτό το νέο κύμα τρομοκρατίας αν εξαπολυθεί; Αφενός στην ακόμα πιο αυστηρή επιβολή των «ατομικών μέτρων προστασίας» (που τόσο έχουν αγαπήσει οι πάντες!), με βασικό τις μάσκες και την κοινωνική αποξένωση / αποστασιοποίηση. Αφετέρου στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού με το εμβόλιο της γρίπης!

Στα περισσότερα καπιταλιστικά κράτη της δύσης ο εμβολιασμός για την γρίπη είναι εδώ και πολλά χρόνια προαιρετικός. Υπάρχουν νομολογίες που αναγνωρίζουν το γεγονός ότι ο εμβολιασμός είναι ατομικό δικαίωμα και όχι υποχρεώση. Τα αντιγριπικά εμβόλια συστηνόταν ιδιαίτερα είτε για τα παιδιά είτε για τους 65+ που θεωρούνται ευάλωτοι/ες. Οι φαρμακοβιομηχανίες όμως παρατηρούν με μελαγχολία (για τα κέρδη τους) ότι πάνω απ’ το 50% των πρωτοκοσμικών πληθυσμών δεν κάνει το εμβόλιο. Χαμένοι πελάτες, χαμένα κέρδη! (Να συνεχίσεις να τους παρακαλάς; Μπαααα…. Τώρα έχει έρθει η ώρα του ρόπαλου!)

Η προαιρετικότητα, λοιπόν, οδεύει προς το τέλος της!!! Κι εκεί βρίσκεται η πλαγιοκόπηση αν αυτή η option απασφαλιστεί: τα αφεντικά δεν θα επιβάλλουν αναγκαστικά, σε πρώτο χρόνο, τον εμβολιασμό για τον covid-19 (αφού, άλλωστε, το φθινόπωρο δεν θα υπάρχει καν και καν τέτοιο εμβόλιο). Θα αξιοποιήσουν όμως τον covid-19 και την θρυλική φονικότητά του (!) για να εκβιάσουν / εξαγριώσουν / επιβάλλουν το εμβόλιο της γρίπης… Απέναντι στο οποίο δεν θα αντέχουν τα επιχειρήματα ότι είναι «άγνωστο» (αν και σε κάποιο βαθμό θα είναι τέτοιο), «καινούργιο», κλπ· το μόνο που θα έχει απομείνει σαν ένσταση στον καταναγκασμό θα είναι το επιχείρημα της ατομικής ελευθερίας για θέματα υγείας… Είναι αυτό που θέλουν να συντρίψουν τελειωτικά! Επειδή διάφορες «ελευθερίες» θεωρούνται πια εμπόδιο στην καπιταλιστική συσσώρευση α λα 4η βιομηχανική επανάσταση!

(Εξακολουθούν να είναι πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να βγουν απ’ τον λήθαργό τους, οπότε δεν καταλαβαίνουν χριστό…)

Είναι ίσως πιθανό (πιθανό λέμε…) ότι εφόσον απασφαλίσουν αυτήν την nuclear option σαν «μονοπωλιακοί φύλακες της υγείας μας» θα δουν αν μαζί της μπορούν να περάσουν και το ψηφιακό φακέλωμα / «κάρτα υγείας». Κρατείστε το κι αυτό: προβάλλοντας τον «διπλό φονιά» (γρίπη και covid-19) θα ενισχυθούν τα «επιχειρήματα» για την αναγκαιότητα της πλήρους παράδοσης των προσωπικών δεδομένων στο βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα… με αντάλλαγμα κάποιες ελεγχόμενες και φαλκιδευμένες «ελευθερίες κίνησης» (ταξιδίων, εισόδου σε μαζικούς χώρους, κλπ).

Comments are closed.