The covid nuclear option!

Τρίτη 18 Αυγούστου. Μπορούν να ρίξουν από τώρα πετσέτα. Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση – αυτοί έχουν νικήσει. Ή έχουν τον τρόπο για να δείξουν ότι η δύση έχασε!

Είναι βέβαια εικόνες – που θα μπορούσαν να είναι παλιές. Όλοι όμως λένε ότι είναι τωρινές… Ισχύει; Έχουμε πάντα τις επιφυλάξεις μας. Θα το διασκεδάσουμε ωστόσο σήμερα λέγοντας «γιατί όχι;»

Στη Wuhan, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε σύμφωνα με τις επίσημες εκδοχές η γκράντ τουρνέ του τσαχπίνη covid-19 για την εξόντωση της ανθρωπότητας, εκεί που οι άνθρωποι πέθαιναν κατά χιλιάδες (και το αποτρόπαιο καθεστώς έκρυβε τα πτώματα, όπως είπαν αργότερα ότι γινόταν κι αλλού…), εκεί που δούλεψε το παράδειγμα της γενικευμένης επιτήρησης που τόσο έχουν αγαπήσει και στη δύση, εκεί λοιπόν πριν 3 ημέρες, στις 15 Αυγούστου, έγινε ένα μεγάλο techno pool party… Όχι «συνωστισμός», όχι «ο ένας πάνω στον άλλον»!… Κι αν δείτε έστω και μισόν ή μισή να έχει κουκουλωμένη φάτσα…

Πρόκειται για σατανικό σχέδιο των βασικών μελών του ευρασιατικού project να σπάσουν το ηθικό και να εξουθενώσουν την υπεροπτική και ανασφαλή δύση!!! Την μία βγαίνει όλο καμάρι η ανεγκέφαλη αλεπού (: Putin) και λέει «έλα μωρέ με το εμβόλιο, σιγά το θέμα, τόχουμε, τόκανε και η κόρη μου»!!… Την άλλη βγαίνει το κομμουνιστικό κόμμα κίνας και οργανώνει τρελό πάρτυ στη Wuhan, «απ’ τα παλιά»!! Σα να λένε εμείς δεν έχουμε πρόβλημα… εσείς έχετε!

Ούτε 8 μήνες δεν έχουν περάσει καλά καλά, κι αυτοί εκειπέρα στη Wuhan ξεσαλώνουν (πάντα κάτω απ’ το άγρυπνο μάτι του κράτους)!!! Ο κινέζικος καπιταλισμός δεν πουλάει απλά “την χαρά της ζωής”! Πουλάει μέχρι και “ανάσταση νεκρών”!!! Ενώ εδώ; Παραινέσεις, νουθεσίες, απαγορεύσεις, πρόστιμα, κηρύγματα υπευθυνότητας, κρατάτε τις αποστάσεις, μην φρενάρετε απότομα, μην πηγαίνετε κατευθείαν στις εκκλησίες  ξενύχτηδες απ’ τα πανηγύρια, κάντε ααααααα! να δούμε τα λαιμά σας αν πρόκειται να πάτε για δουλειά… – ότι κατέβει στην κούτρα των αρχόντων και των ειδικών τους…

Φθόνος! Ζήλεια!! Καμμιά ελπίδα για τους αυτο-κατεστραμμένους!!!

Comments are closed.