Στα μπατζάκια σας κύριε…

Τετάρτη 26 Αυγούστου. Μια χαρά κάνει ο ρημαδοΚούλης που ξεκουράζεται απ’ τον ελληνοτουρκικό πόλεμο με χαριτωμένες συναντήσεις με φαρμακέμπορους. Όλοι άνθρωποι είναι, μπορούν να συναναστρέφονται, να λένε καμμιά κουβέντα να περάσει η ώρα, και τα λοιπά.

Αλλά το εμβόλιο που πρωθεί η αμερικανική γιγα-φαρμακοβιομηχανία Pfizer (με μεγάλο και βαρύ ποινικό μητρώο…) είναι βιοτεχνολογικό, γενετικής μετάλλαξης – αν ο ρημαδοΚούλης σκαμπάζει οτιδήποτε σχετικά (ο μπασκεμπολίστας ρημαδο-υπουργός του επί της υγείας είναι άσχετος από βιοτεχνολογίες, γι’ αυτό και πήρε το πόστο. Τι το καλύτερο για τους φαρμακονταβάδες απ’ το να έχουν έναν γραφικό για μπροστινό / αυτοφωράκια;). Είναι ένα mRNA εμβόλιο, και έχουμε γράψει όχι μόνο μια φορά (και όχι μόνο εδώ) για το τι σημαίνει αυτό.

Αν ο ρημαδοΚούλης θέλει να κάνει τράμπα το «παγκόσμιο κέντρο ψηφιακής τεχνολογίας με εφαρμογές στην υγεία» της μάλλον φονικής πια εταιρείας Pfizer στη Σαλονίκη με νανοσωματίδια και reverse γενετική στα μπράτσα ή στα κωλομέρια μας, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι γίνει ο ίδιος πειραματόζωο – αποκλειστικά και μόνο (θα είναι κρίμα να κάψει τα παιδιά του, δεν χρωστάνε κάτι). Αν θέλει να γλύψει γενετικό αντιcovid εμβόλιο να το κάνει προσωπικά. Με γειά του με χαρά του.

Την γενετική μηχανική να την κρατήσετε κύριοι για την δική σας καλή υγεία! Κι αν δεν ψοφήσετε γρήγορα, μπορεί και να πεισθούμε για την «θεραπευτική» αξία της.

(Μπορεί και όχι…)

Comments are closed.