Ένα εμβόλιο ενάντια στον φόβο;

Σάββατο 22 Αυγούστου. Ένα ισπανικό κανάλι (το TVE1), το μεγάλο κρατικό κανάλι αν δεν κάνουμε λάθος, αποφασίζει να συνεντευξιαστεί πριν 3 ημέρες με έναν ακόμα γιατρό… που ασφαλώς πρόκειται να επιβεβαιώσει την απειλή, το κρουσματόμετρο, τον επερχόμενο Όλεθρο, τον πανικό στα νοσοκομεία… όλα όσα, τέλος πάντως, πρέπει να φοβάται κάθε καθώς πρέπει και υπεύθυνος πολίτης και στην ιβηρική…

Οι συστάσεις όμως δεν ήταν σωστές. Κάποιο δαιμόνιοι πρέπει να δρουν υπόγεια στη radiotelevison espanola 1… Η γεμάτη βεβαιότητες (δηλαδή: κρατικές και φαρμακευτικές κατευθύνσεις) δημαγωγία πέφτει πάνω στον εντατικολόγο Luis de Benito, του γενικού νοσοκομείου Escorial της Μαδρίτης. Που δεν χαρίζει κάστανα!

Το να πει ένας ουδέτερος παρατηρητής ότι το γήπεδο έγερνε θα ήταν άδικο. Μάλλον ήταν κατακόρυφο, και οι δημαγωγοί δεν είχαν καταλάβει ότι είναι στον πάτο του! Τελικό σκορ: επαγγελματική δημαγωγία υπέρ της τρομοεκστρατείας – έντιμη ιατρική: 0 – 9! Δεν ήταν απλή συντριβή εντός έδρας… Ήταν «σφύρα το να κρυφτούμε!»

Απολαύστε (με αγγλικούς υπότιτλους, απλά λόγια) σε 7+ λεπτά πλούσιας δράσης το τι έγινε στην αρένα, και γιατί το ματς τέλειωσε πριν την ώρα του!!! Κατάλληλο για ανηλίκους, δηλαδή για όλη την οικογένεια – καιροί που είναι!!! (Ευχαριστούμε την Ε. για την αποστολή).

Και ο τεταρτοαυγουστιανός του ’20 ας φροντίσει να μην συμβούν ποτέ τέτοια λάθη στα μέρη μας!!!

(Στην ισπανία, αν καταλάβαμε καλά, η «γραμμή» είναι το mRNA εμβόλιο της Pfizer; Έχει κλείσει η δουλειά; Θα περάσουν καλά…)

Comments are closed.