Μέσα στην πυκνή ομίχλη 4…

Παρασκευή 12 Ιούνη. Ενόσω η ασταμάτητη μηχανή συνεχίζει την (δύσκολη) έρευνα σχετικά με τα «πίσω επίπεδα» της υγιεινιστικής και τρομοκρατικής διαχείρισης του covid-19, θα πρέπει να αναμετρηθεί ξανά με τους γνωστούς, παλιούς, πάγιους δαίμονες: την «εξυπνακίστικη» βλακεία, την ηθελημένη άγνοια, τους αόριστους φόβους που μετατρέπονται σε επιθετικότητα, κι αυτό το είδος «αρχοντοχωριατισμού» που είναι η συνηθισμένη κουλτούρα των ψωνισμένων.

Σε κάθε περίπτωση: μέσα στη γενική αξιοποίηση της υγιεινιστικής προβοκάτσιας (δηλαδή: την επιτάχυνση των περασμάτων στις προδιαγραφές της 4ης βιομηχανικής επανάστασης) υπάρχουν επιμέρους τομείς της βιο-πληροφορικής αναδιάρθρωσης που είτε έχουν κάνει ειδικές «προετοιμασίες» (συσχετισμένες με πολεμικούς σχεδιασμούς) είτε έχουν επείγουσες ανάγκες κερδοφορίας, είτε και τα δύο μαζί.

Η αναφορά μας σε βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα (με πάμπολλα μέλη, έμμισθα ή εθελοντικά, σε διάφορους μηχανισμούς…) ισχύει στο ακέραιο, και μάλιστα πρέπει να εμπλουτιστεί. Θα έχει όμως μεγάλη σημασία (και θα είναι μεγάλη βοήθεια) αν όσοι / όσες συμφωνούν μ’ αυτήν την κριτική αντι-προσέγγιση κάνουν τον κόπο να ψάχνουν κι αυτοί / ες (με την δέουσα προσοχή, μιας και κυκλοφορεί πολύ σαβούρα στον κυβερνοχώρο). Στα αγγλικά, όπου υπάρχει η κυρίως «βιβλιογραφία» και οι πηγές.

(Συνεχίζουμε…)

Comments are closed.