Εμπόριο θανάτου!

Τετάρτη 6 Μάη. Οι λιτοί και οι δεμένοι που έχουν ξεχυθεί για να κουκουλώσουν τα ακουκούλωτα της κατά λάθος “Αποκάλυψης Τώρα” του κυρ Σωτήρη αποδεικνύουν, παρά τη θέλησή τους, το πόσο ενορχηστρωμένη είναι η λειτουργία του θανατόμετρου. Και όχι μόνο στα μέρη μας, φυσικά.

Οπωσδήποτε θα παραστήσουν τους αγνούς και αθώους. Πόσο αθώο σας φαίνεται, για παράδειγμα, αυτό (κάτω απ’ τον τίτλο: «τι εννούσε ο Σωτήρης Τσιόρδας όταν μίλησε για ‘υπερβολή’ στην καταγραφή των θανάτων» – ζήτω οι επεξηγήσεις! – Ευχαριστούμε τον Σ.):

… Η τακτική αυτή είναι συνηθισμένη στις επιδημιολογικές καταγραφές. Ακόμη και στη γρίπη πολλές φορές η αιτία θανάτου δεν είναι ο ιός της γρίπης, αλλά αν ένας ασθενής πεθάνει από άλλη αιτία καταγράφεται στα θύματα της γρίπης εφόσον το τεστ για τον ιό είναι θετικό. Έτσι και με τον κορονοϊό…. Το χειρότερο θα ήταν να έχουμε θανάτους από επιπλοκές του ιού και να καλύπτονται από άλλες αιτίες. Εκεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αντίθετα οι επιδημιολόγοι στην Ελλάδα πράττουν το εντελώς αντίθετο κι έτσι δημιουργείται μέσα από τη σχετικά “μακάβρια” καταγραφή η αισιοδοξία ότι έχουμε σε σημαντικό βαθμό επιβληθεί της επιδημίας για την ώρα…

Ντάξει μωρέ, πως κάνετε έτσι; Προσθέσαμε στους νεκρούς του ναυαγίου Χ και όσους πνίγηκαν φέτος κολυμπώντας στα ρηχά και σε πισίνες… Γιατί υπάρχει και χειρότερο: να σας λέγαμε ότι δεν υπήρξαν νεκροί απ’ το ναυάγιο Χ και να τους ψάχνατε σε τίποτα ξερονήσια… Άρα; Χαμογελάστε!!!

Μόνο που έγινε στις αρχές Απρίλη μια (1) τουλάχιστον καταγγελία, συγγενούς ηλικιωμένου ασθενούς, ότι οι γιατροί του νοσοκομείου της πρότειναν να τον δηλώσουν “νεκρό από covid-19”, να βάλει κι αυτή την υπογραφή της στο ψέμα, και σε αντάλλαγμα να της δώσουν «χαρτί» που να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα όλο το 24ωρο… Αυτό δεν πρέπει να είναι συνηθισμένο «στις επιδημιολογικές καταγραφές», ε; Για νταραβέρι δείχνει…

Αυτά, πολλά τέτοια, συνυπάρχουν πια (στο ευρύτερο μηντιακό θέαμα) με πολύ λιγότερα τέτοιου είδους:

Στη Γερμανία, όπως και σε άλλες χώρες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, οι συζητήσεις σχετικά με το εάν οι άνθρωποι πεθαίνουν «με» ή «από» τον ιό είναι πλέον καθημερινότητα.

«Οι νεκροψίες θα πρέπει να αποφεύγονται», ανέφερε στις αρχές Απριλίου στην ιστοσελίδα του το Robert Koch Institut (RKI), το γερμανικό ινστιτούτο, υπεύθυνο για τη μελέτη μολυσματικών ασθενειών, όμως αργότερα άλλαξε άποψη.

… Η βάση δεδομένων του Πίσελ περιέχει πλέον πληροφορίες που αντλήθηκαν από περισσότερες από 100 νεκροψίες. Και όλοι επιβεβαιώνουν: κανένας από τους νεκρούς δεν επηρεάστηκε αποκλειστικά από τον κορωνοϊό, αλλά είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, διαβήτη, καρκίνο, πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια ή κίρρωση του ήπατος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πίσελ, ο κορωνοϊός δεν θα πρέπει να υποτιμάται. Είναι όμως της άποψης πως ο φόβος απέναντι στον ιό είναι υπερβολικός και ότι δεν πρόκειται για «ιδιαίτερα επικίνδυνη ιογενή νόσο».

Τα δεδομένα του Πίσελ επιβεβαιώνουν σχεδόν κατά γράμμα μελέτη του ιταλικού Υπουργείου Υγείας, η οποία δεν βασίζεται σε νεκροψίες, αλλά στην πορεία της νόσου σε 1.738 νεκρούς ασθενείς COVID-19. Εκτός από τον ιό, το 96,4% αυτών υπέφερε από τουλάχιστον ακόμη μία ασθένεια. Συγκεκριμένα, οι πιο συχνές παθήσεις ήταν η υψηλή αρτηριακή πίεση (70%), ο διαβήτης (32%) και οι καρδιαγγειακές παθήσεις (28%). Η μέση ηλικία των αποθανόντων στην Ιταλία είναι μέχρι στιγμής τα 79 έτη και στο Αμβούργο τα 80 έτη.

Και οι 20 νεκροί ασθενείς με COVID-19 που εξετάστηκαν από τον Αλεξάντερ Τζάνκοφ, επικεφαλής στον τομέα αυτοψίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βασιλείας, είχαν επίσης υψηλή αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν υπέρβαροι. Τα δύο τρίτα των νεκρών είχαν καρδιακά προβλήματα και το ένα τρίτο διαβήτη. Ωστόσο, ο παθολόγος δεν θα χαρακτήριζε την ασθένεια ακίνδυνη: «Όλοι αυτοί οι ασθενείς πιθανότατα θα είχαν ζήσει περισσότερο χωρίς την COVID-19 – ίσως μια ώρα, ίσως μια μέρα, μια εβδομάδα ή ένα χρόνο».

Πιθανότατα… Αλλά αυτό δεν είναι ο Αρμαγεδώνας και το Τέλος του Κόσμου, έτσι δεν είναι; Αυτό δεν δικαιολογεί ούτε την κοινωνική αποξένωση με διαταγές, ούτε την «ιχνηλάτηση», έτσι δεν είναι; Αυτό δεν στρώνει λεωφόρο για να κάνουν χαρούλες όλες οι big business της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, έτσι δεν είναι;

Αυτά τα τελευταία, που εμφανίζονται ΤΩΡΑ, είναι γνωστά εδώ και αρκετές εβδομάδες. Κάποια τα έχει αναδημοσιεύσει η ασταμάτητη μηχανή, άλλα όχι. Ήταν τόσο γνωστά ώστε οι “αιρετικοί” υποστήριζαν σχεδόν απ’ την αρχή ότι η σωστή μέθοδος αντιμετώπισης της όποιας επικινδυνότητας του covid-19 ήταν η προστασία και φροντίδα για το γνωστό ήδη απ’ την κίνα target group του, και όχι τα πραξικοπήματα, οι καθολικές απαγορεύσεις και η στρατοαστυνομία στους δρόμους.

Τώρα όμως, καθώς έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα γνωστό ότι η σκληρή βάση, το θεμέλιο της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, τα κουρντισμένα θανατόμετρα δηλαδή, έλεγαν πρόστυχα ψέμματα, τώρα άλλοι δημαγωγοί αναλαμβάνουν να προστατέψουν τα θανατόμετρα και τα πραξικοπήματα, και άλλοι να «κουλάρουν» κάπως τις επόμενες εβδομάδες και μήνες… Αναφερόμενοι ΤΩΡΑ σε ήδη παλιές τεκμηριωμένες απόψεις ότι ίσως και οι περισσότεροι νεκροί που αποδίδονται στον covid-19 να μην είναι δικοί του, μπας και δουλέψουν λίγο διάφορες ευαίσθητες φάμπρικές. Όπως αυτή του τουρισμού.

Νεκροπολιτική 110%!!! Σούπερ μάρκετ θανάτου: κάνει προσφορές («στους δύο νεκρούς άλλος ένας δώρο»), κάνει και εκπτώσεις…

Comments are closed.