Είναι οι στρατιωτικοί νόμοι η μία όψη και η άλλη το εμβόλιο;

Τρίτη 7 Απρίλη. …Αναφερόμενος στην ανοσία του πληθυσμού και στην επόμενη μέρα, ο Σ. Τσιόρδας εξήγησε ότι υπήρξαν χώρες που είχαν “ένα δεύτερο κύμα και ετοιμάζονται για ένα τρίτο κύμα της επιδημίας”, επισημαίνοντας ότι η πολυπόθητη ανοσία του πληθυσμού δεν είναι κάτι που θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη: “αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε σταδιακή έκθεση στον ιό, ώστε να μην επιβαρυνθεί το σύστημα υγείας”…

Αυτά τα είπε στην χθεσινή, καθιερωμένη, “προσευχή των 18.00”… Η ασταμάτητη μηχανή δεν μπορούσε να διανοηθεί ποτέ ότι θα επιβεβαιωνόταν τόσο γρήγορα (χθες: γενική ανοσία πληθυσμού), και μάλιστα απ’ την κεντρική (δημαγωγική) περσόνα / γιατρό, που δίνει κάλυψη σ’ αυτό: …Προκύπτει λοιπόν ότι ο στρατιωτικός νόμος και οι απαγορεύσεις (που υποτίθεται «διασώζουν» τα λίγο ή πολύ ανεπαρκή δημόσια συστήματα υγείας…) όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην προφύλαξη της δημόσιας υγείας, αλλά, αντίθετα, μέσα απ’ την «παράταση», δίνουν νέο ραντεβού με την μόλυνση, σε λίγο καιρό – και μάλιστα υπό δυσμενέστερες (για την δημόσια υγεία) συνθήκες.

Είναι φανερό ότι οι τύποι αυτοί κοροϊδεύουν ανοικτά και συστηματικά. Μιλώντας με γενικόλογες εκφράσεις του είδους «ένα δεύτερο κύμα… ένα τρίτο κύμα…» (α, τι ωραία η θαλασσίτσα – που απαγορεύεται καν να κοιτάμε!!!) ή «η πολυπόθητη ανοσία του πληθυσμού δεν είναι κάτι που θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη»… (Αλλοίμονο: μόνο ο θεός ήταν προκομένος και έφτιαξε τον κόσμο σε 6 ημέρες…)

Είναι δεδομένο πια για ‘μας ότι αυτοί οι τύποι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν – γι’ αυτό και δεν εξηγούν τίποτα. Ποιές χώρες και γιατί «περιμένουν κύματα» άραγε; Κυρίως: ΓΙΑΤΙ;  Ξέρουν πολύ καλά ότι μαντρώνοντας τον κόσμο μέσα στα σπίτια του και εμποδίζοντας τις καθημερινές άμεσες κοινωνικές επαφές του καθυστερούν (σημαντικά) το να επιτευχθεί η γενική ανοσία του πληθυσμού – απέναντι σ’ έναν ιό που, γενικά, είναι ακίνδυνος. Ξέρουν, επίσης, ότι η «μη επιβάρυνση του συστήματος υγείας» (απ’ τις όποιες βαριές περιπτώσεις) θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί εντελώς διαφορετικά, με την σημαντική αύξηση των δυνατοτήτων του· και με μια προσεκτική, μετρημένη και κυρίως ανθρώπινη και κοινωνική στάση απέναντι στις ευάλωτες ομάδες και στα ευάλωτα άτομα.

Αντί γι’ αυτό, βάζουν την «μη επιβάρυνση του συστήματος υγείας» σαν κουκούλα για να κρύψουν τον κανονικό σκοπό: η «σταδιακή έκθεση στον ιό» σημαίνει μεθοδευμένη χρονική παράταση της επιδημίας! Και η μεθοδευμένη χρονική παράταση της επιδημίας έχει σκοπό αυτή να είναι «ενεργή» μέχρις ότου κάποια απ’ τις δυτικές big pharma λανσάρει ένα εμβόλιο (κάτι που χρειάζεται κάποιους μήνες ακόμα)!!

Με απλά λόγια: η τακτική του ελληνικού κράτους (και όποιου άλλου κινείται στην ίδια τροχιά) είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των φαρμακοβιομηχανιών, και καθόλου της «υγείας του πληθυσμού»! Θα το πούμε, δε, από τώρα (απευχόμενοι!): αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως λέει ο κυρ Σωτήρης – του – γύψου, και υπάρξει «δεύτερο κύμα» (μαζί, φυσικά, με «δεύτερο κύμα απαγορεύσεων»…) όταν με τα πολλά φτάσει το σωτήριο εμβόλιο απ’ τις δυτικές big pharma ΔΕΝ θα είναι «μόνο» του!!! Δεν θα είναι αυτό που νομίζετε!!

Θα έρθει «πακέτο» με πράγματα που δεν (θα πρέπει να) σας αρέσουν καθόλου!!! (Σας το είπαμε, θα το εξηγήσουμε εν καιρώ – ίσως όχι απο εδώ – και «αμαρτίαν ουκ έχωμεν!»)

Comments are closed.