LOL

Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη. Τα χαρμάνια ασφαλώς τους ξέρουν: Schalke 04, Fnatic, G2 Esports… Αυτοί είναι οι φιναλίστ των καλοκαιρινών ευρωπαϊκών τελικών του League of Legends… Πού θα γίνουν; Στην Αθήνα, στο γήπεδο Νίκος Γκάλης, στο οακα, στις 7 και 8 Σεπτέμβρη! Για να μη νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο μακριά… Με 30 ευρουλάκια για το διήμερο μπορείτε (όλοι εσείς οι άσχετοι και άσχετες – γιατί οι σχετικοί έχουν φροντίσει ήδη) να νοιώσετε την μαγεία του video gaming σαν θεάματος.

Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουν οι καλύτεροι – πάντα έτσι συμβαίνει. Είμαστε επίσης σίγουροι πως όταν γίνει κατορθωτή μια ελληνική επιτυχία σ’ αυτό το επίπεδο, τότε κάθε γνήσιος έλλην θα γίνει ειδικός στο gaming· και, φυσικά, εθνικά υπερήφανος. (Εδώ παραλίγο να μάθει το πανελλήνιο τένις, στα games θα κολλήσει;)

Η ασταμάτητη μηχανή, συνεπής με την εποχή της, εκείνο που μπορεί να σας προσφέρει είναι το teaser ενός τέτοιου σπουδαίου αθλητικού γεγονότος… Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να αντιμετωπιστεί η ροπή (σας) προς τον 20ο (μπορεί και τον 19ο…) αιώνα!

Comments are closed.