Τεχνικό πρόβλημα!

Σάββατο 3 Αυγούστου. Λόγω σοβαρής βλάβης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, η ασταμάτητη μηχανή βρίσκεται σε κατάσταση αναγκαστικής αργίας, ελπίζουμε προσωρινής! Δείξτε υπομονή και παραμείνετε συντονισμένοι μέχρι νεωτέρας…

Τελευταία ενημέρωση (Σάββατο 12.50). Αν και οποιαδήποτε σοβαρή βλάβη του δικτύου δεν θα έπρεπε να αποκλείεται ποτέ, στην συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει πως ένας εργολάβος που σκάβει για να περάσει οπτικές ίνες στην περιοχή έκοψε κάποια καλώδια – και σκέπασε την ζημιά. Προφανώς χρειάζεται ξανασκάψιμο για να βρεθεί το σημείο… Το ότι ο οτε δηλώνει ότι θα χρειαστεί έως και 17 ημέρες για να βρει εργολάβο, να ξανασκάψει και να επισκευάσει το δίκτυο είναι, για να το πούμε κομψά, “αυθεντικά ελληνικό”… (Ας συνυπολογιστεί ότι η ζημιά του δικτύου έχει επηρεάσει όχι μόνο τους απλούς χρήστες αλλά και τα μαγαζιά της περιοχής με πολλούς τρόπους. Διότι λίγο πριν την 5G εποχή, πολλά διεκπεραιώνονται διαδικτυακά…)

Αλλά είπαμε: “αυθεντικά ελληνικά” όλα αυτά. Δεν βρίσκεις άκρη. Μετά απ’ αυτά, η πεισματάρικη ασταμάτητη μηχανή, χρησιμοποιώντας “εξοπλισμό εκστρατείας”, επιστρέφει και θα είναι live ‘n’ kicking άμεσα! Απ’ την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Μαθαίνουμε!…

Comments are closed.