Η πανούκλα του εθνικισμού 4

Κυριακή 12 Μάη. Εν τω μεταξύ είναι πολλοί και διάφοροι που δουλεύουν πυρετωδώς, ο καθένας ανάλογα με τα κυβικά του, για τον αντιπερισπασμό και την συσκότιση απέναντι στις πραγματικές ιμπεριαλιστικές κινήσεις και συμμαχίες των ντόπιων αφεντικών. Κοινός τους στόχος είναι να περνάει απαρατήρητη η ελληνο-ισραηλινή εγκληματική συμμαχία και η στρατηγική της σημασία.

Μπορούν να παπαρολογήσουν για οτιδήποτε άλλο… Μπορούν να (προσπαθήσουν να) πουλήσουν τα πιο ακροδεξιά δόγματα, του είδους «εμείς ασχολούμαστε με τα ζητήματα της γειτονιάς» ή «δεν ανακατευόμαστε στις διακρατικές σχέσεις»… Μπορούν να μασκαρευτούν οτιδήποτε για να δώσουν «επαναστατικό κύρος» στον αποπροσανατολισμό… Το βασικό και το κοινό είναι το ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ! Απαγορεύεται η αντιπαλότητα στην ήδη δολοφονική (στην Παλαιστίνη…) ελληνο- ισραηλινή συμμαχία, απαγορεύεται η αντιπαλότητα στην ήδη δολοφονική (στην αίγυπτο) ελληνο-αιγυπτιακή συμμαχία! ΔΕΝ ΔΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ!

Δεν είναι «αβλεψία» ή «έλλειψη πληροφόρησης» η αιτία! Είναι κρατική / παρακρατική σκοπιμότητα και σχεδιασμός, που τα υπηρετούν με διάφορα ανταλλάγματα. Απόδειξη είναι πως όχι μόνο το συμμαχικό στο ελλαδιστάν ισραηλινό απαρτχάιντ είναι ανύπαρκτο για δαύτους, αλλά και η επίσης συμμαχική αιγυπτιακή χούντα!

Για όσους το παίζουν «κινηματικοί» ο χαρακτηρισμός πέμπτη φάλαγγα είναι, πια, επιεικής…

(φωτογραφία: Από μεγάλη χθεσινή διαδήλωση αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση – στο Λονδίνο…)

Comments are closed.