Τα εγκλήματα του φυλετικού εθνικισμού

Πέμπτη 22 Νοέμβρη. Ένα, μόνο ένα, παράδειγμα. Ο πιο φανατικός, μαχητικός σύμμαχος του ισραηλινού ρατσιστικού / μιλιταριστικού / απαρτχάιντ καθεστώτος στην χριστιανική αμερική (και, σε διάφορες περιπτώσεις, «βοηθός» στην προώθηση ελληνικών επαφών και συμφερόντων στην Ουάσιγκτον…) είναι αυτοί που ονομάζονται επίσημα χριστιανοί-σιωνιστές. Ο αμερικάνος αντιπρόεδρος Mike Pence είναι ένας απ’ αυτούς στο αμερικανικό γκουβέρνο· και όχι ο μοναδικός…

Η ιδεολογία αυτών των τύπων είναι και παρανοϊκή, και βαθιά αντι-εβραϊκή! Τι πιστεύουν;

Πρώτον ότι ο Χίτλερ, οι ναζί, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το Ολοκαύτωμα ήταν μέρος του «θεϊκού σχεδίου», της «θεϊκής θέλησης», έτσι ώστε να δημιουργηθεί το ισραηλινό κράτος… Συνεπώς «καλώς καμωμένα»….

Δεύτερον (πιστεύουν αυτοί οι τύποι) πως όταν η Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα του ισραηλινού κράτους θα αρχίσει η … δευτέρα παρουσία! (Θρησκευτική παράνοια, εκτός αν εννοούν τον 4ο παγκόσμιο πόλεμο τον οποίο οργανώνουν…).

Και τρίτον (κρατηθείτε): πιστεύουν ότι καθώς θα γίνεται η δευτέρα παρουσία όλοι οι εβραίοι του κόσμου θα κληθούν (απ’ τον μεγαλοδύναμο) να γίνουν χριστιανοί – ή, διαφορετικά, θα εξοντωθούν!!! (Επειδή, προφανώς, σκότωσαν τον γυιό του αφεντικού, παρότι κι αυτό μέρος του σχεδίου του μπαμπά ήταν…)

Μπορεί να φανταστεί κανείς πιο αντι-εβραϊκή, αντι-σημιτική ιδεολογία; Όχι – και μάλιστα υποχρεωτικά μέσα στον χριστιανικό φανατισμό, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα με το κυνήγι των εβραίων: οι χριστιανοί ήταν που το έκαναν για αιώνες, όχι οι μουσουλμάνοι, οι ζωροάστρες ή οι άθεοι!

Κι ωστόσο αυτοί οι τύποι είναι οι πιο φανατικοί φίλοι του ισραηλινού κράτους. Κι ωστόσο αυτοί οι τύποι “παράγουν πολιτική”, καθεστωτική τεχνική εξουσίας πρώτης γραμμής. Κι ωστόσο αυτοί οι τύποι σπρώχνουν την μέση Ανατολή (και όχι μόνο) στον όλεθρο. Πράγμα το οποίο απολαμβάνει το Τελ Αβίβ! Γιατί; Μα επειδή τα ισραηλινά αφεντικά θέλουν την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του ισραήλ επειδή αυτό εξυπηρετεί τα δικά τους μιλιταριστικά, ιμπεριαλιστικά σχέδια (… Προφανώς τα υπόλοιπα περί «δευτέρας παρουσίας» δεν τα τρώνε οι ισραηλινοί ρατσιστές…)

Το «ποιόν» αυτών των συμμάχων (που δείχνει από άλλη οπτική γωνία την αλήθεια του ισραηλινού καθεστώτος) είναι βέβαια γνωστό εντός ισραήλ και εκτός. Σε σημείο που ακόμα και δεξιοί καθεστωτικοί να ανησυχούν (φωτο πάνω από Jerusalem Post). Απ’ την άλλη μεριά οι διάφοροι τσατσορούφιανοι των υπηρεσιών, ελληνικών, ισραηλινών και δεν ξέρουμε ποιων άλλων, τα κρύβουν. Όπως κρύβουν και πολλά άλλα, εξίσου σημαντικά. Γιατί;

Για έναν απλό λόγο. Αν γίνονταν ευρύτερα γνωστά πως θα μπορούσαν να κατηγορούν για «αντισημιτισμό» την αλληλεγγύη στην παλαιστινιακή αντίσταση; Πως θα υπηρετούσαν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των αφεντικών τους στην ανατολική Μεσόγειο; Πως θα προβόκαραν;

Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών, σε κάθε πλευρά του: ιδεολογική, ψυχολογική, συναισθηματική, πολιτική!!!

Παλιό σύνθημα… Όμως όσα έχουμε πει ισχύουν!

Comments are closed.