Security; Ασφαλώς! Αλλά και homeland!

Παρασκευή 12 Οκτώβρη. Το χτεσινό ρεπορτάζ της καθεστωτικής «καθημερινής» («έλεγχοι υπόπτων… μέσω ηπα») δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών:

… Καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στην «Κ», υπό τον όρο της ανωνυμίας, αποκάλυψαν ότι σε συνολικά 30 σημεία εισόδου (αεροδρόμια και μεθοριακοί σταθμοί) αξιωματούχοι του Department of Homeland Security σε συνεννόηση με Έλληνες ομολόγους τους εγκατέστησαν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με δυνατότητα ταυτοποίησης και ελέγχου των υπόπτων μέσα σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία; Τα δακτυλικά αποτυπώματα των υπόπτων, μέσω ασφαλούς δικτύου επικοινωνιών, αποστέλλονται σε «κόμβο» που λειτουργεί στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, και στη συνέχεια καταχωρίζονται στις βάσεις δεδομένων του αμερικανικού υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Εκεί….. κλπ, κλπ, κλπ….

Θα έχετε υπόψη το πόσο νταλκάς έχει πέσει απ’ τους εκπροσώπους του ελληνικού κράτους/ κεφάλαιου/ παρακράτους, να διατρανώνουν (ακόμα;) ότι «τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά»… Αμ δε!!! Τα ελληνικά σύνορα είναι και αμερικανικά· τελεία και παύλα! Όχι ευρωπαϊκά· αμερικανικά! Υπεύθυνο για την ασφάλεια αυτών των ελληνικών συνόρων είναι εκτός απ’ το ελληνικό υπουργείο δημόσιας τάξης και το άλλο της «άμυνας» (αλληλλούια!!!) ΚΑΙ το department of homeland security… του ψοφιοκουναβιστάν φυσικά. Επιτέλους!!! Το ελλαδιστάν (σαν επικράτεια) ανήκει στις αρμοδιότητες της αμερικανικής homeland!!! Η ασταμάτητη μηχανή νοιώθει ήδη σα στο σπίτι της… Να η τζαζ της Ν. Ορλεάνης, να ο “boss”, να το fight for 15… (Τσατσορούφιανοι: καλά μας βλέπετε από αντιδογματισμό ή να αγοράσουμε και τζόκεϊ «make america first» για να περάσουμε τις εθνικές εξετάσεις;)

Επειδή υπάρχει καχυποψία (είναι λογικό): όχι, αυτό το deal, αυτήν την «ένωση με την μητέρα πατρίδα» (το αμέρικα), δεν την έσπρωξε ο ψεκασμένος υπ.αμ. Την έσπρωξε ο συ.ριζ.α., στις πιο αυθεντικές εκδοχές του (τις πασοκικές δηλαδή). Το ίδιο ρεπορτάζ εξηγεί:

Το μνημόνιο ή «κοινή δήλωση», όπως ονομάστηκε, υπέγραψαν ο τέως αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρει Πάιατ.

“Μνημόνιο” ε; Να μη λείψει, τα συνήθισε το πόπολο…

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Αν είστε «ύποπτος» (κι εδώ που τα λέμε: ποιος είναι σίγουρος ότι δεν είναι; Λίγο το χρώμα του δέρματος, λίγο το ντύσιμο, λίγο το περπάτημα, οι «τρομοκράτες» ξεχωρίζουν!…) και πλησιάζετε το ιερό ελληνικό έδαφος, από αέρα, θάλασσα ή στεριά, τσούπ! τα αποτυπώματα και τα λοιπά στοιχεία σας εμπλουτίζουν τις data bases του αρμόδιου «υπουργείου ασφάλειας» (του αμερικανικού εν προκειμένω…). Και αλλοίμονό σας!!! Κλασσικοί συνοριακοί έλεγχοι – τίποτα σπουδαίο.

(Ποια είναι τα σύνορα της ευρώπης στα νοτιοανατολικά αφού δεν είναι τα ελληνικά; Μην κάνετε σαν παιδιά: τα σύνορα του κράτους της μακεδονίας είναι, οπωσδήποτε!! Κι αν δεν το έχετε καταλάβει, ε, δεν έχετε καταλάβει τίποτα.

Τσάμπα το παλεύουμε από εδώ…)

Comments are closed.