Καμπάνια Μ15 + / Αυτά είναι:

Παρασκευή 29 Ιούνη. …Αυτά, και πάμπολλα τέτοια, είναι η ιμπεριαλιστική, ρατσιστική, μιλιταριστική, απαρτχάιντ μεθόδευση ενός κράτους (του ισραηλινού) και των λακέδων του που μορφοποιεί την πρωτοκοσμική αποικιοκρατία στη μέση Ανατολή.

Ο αγώνας ενάντια στην πρωτοκοσμική αποικιοκρατία, μ’ όποιον τρόπο, με όποιο όνομα και με όποια νομιμοποιητική ιδεολογία κι αν εμφανίζεται αυτή η αποικιοκρατία στην ιστορία, ήταν και είναι, πράγματι, «αντι-»: αντι-φασιστικός, αντι-ιμπεριαλιστικός, αντι-ρατσιστικός, αντι-μιλιταριστικός, αντι-σεξιστικός. Αυτό ήταν πάντα, αυτό είναι και τώρα, αυτό θα είναι και αύριο. Τελεία και παύλα. (Τα υπόλοιπα είναι μεταμοντέρνες παπαριές και χρηματοδοτούμενο ξέπλυμα…)

Αυτά τα υπόλοιπα, και κυρίως η ύπουλη (κι όλο και περισσότερη αποτυχημένη) προσπάθεια αγιοποίησης ενός κράτους (του ισραηλινού εν προκειμένω) και των προβοκατσιών του εναντίον όλων όσων, είτε στην Παλαιστίνη είτε οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη αντιστέκονται στους «αφρικανέρς» της μέσης Ανατολής, παίρνουν και θα συνεχίσουν να παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει. Την απάντηση που έχει βγει με αίμα απ’ τα σπλάχνα των κομμουνιστών και των αναρχικών του 20ου αιώνα: καμμιά ειρήνη και κανένας συμβιβασμός απέναντι στους εχθρούς του ανθρώπινου είδους!

Κανένα κάθαρμα, κανένας κρατικός λακές, κανένας τσατσορούφιανος των όποιων κρατικών υπηρεσιών και των όποιων κρατικών συμμαχιών (: ελληνο-ισραηλινή…), και κανένας μεταμοντέρνος μαλάκας, όποιο παραμύθι κι αν πουλάει ή αγοράζει, δεν θα πλαστογραφήσει την ιστορία μας και την συνείδησή μας!

Αν αυτοί έχουν τα “μέσα”, εμείς έχουμε το δίκιο!

Comments are closed.