Οι έλληνες τον χαβά τους 1

Δευτέρα 26 Φλεβάρη. Πιστοί υπάλληλοι οι φαιορόζ, τόσοι οι φαιοί ψεκασμένοι όσο και οι ροζ τσατσορούφιανοι του βαθέος κράτους, στην «εθνική γραμμή»: αααα, όλα κι όλα: οι «σκοπιανοί» πρέπει να αλλάξουν σύνταγμα!… Διότι, βλέπετε, στην ελλάδα οι συνταγματικές αλλαγές είναι σαν τα πουκάμισα: να, μόλις προχτές οι βαθιά αδιάφθοροι ροζ είπαν ότι πρέπει να αλλάξει ο μαφιόζικος νόμος περί «ευθύνης υπουργών», για να μην λιμαίνονται τα διεφθαρμένα «πολιτικά πρόσωπα» τον ιδρώτα του λαού – και σήμερα, Δευτέρα, θα γίνει η απαιτούμενη συνταγματική αλλαγή.

Μ’ αυτό το θάρρος, λοιπόν, και μ’ αυτήν την άνεση, ζητούν απ’ την κυβέρνηση Zaev να τσακιστεί και να αλλάξει το σύνταγμα της δημοκρατίας της μακεδονίας. Δεν είναι, δα, και τίποτα σπουδαίο (αν είσαι έλληνας “δημοκράτης”). Δυο τρία πράγματα πρέπει να αλλάξουν: να εξαφανιστούν η μακεδονική εθνικότητα και η μακεδονική γλώσσα, να αλλάξουν οι αστυνομικές ταυτότητες και το κωδικό “MK” απ’ τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων, εννοείται να εξαφανιστεί και σαν κατάληξη το .mk απ’ όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις… Ε, σιγά! Αφού αυτά θέλει ο ογκόλιθος, ο ψόφιος κοριός, το συνεταιράκι τους ο ψεκασμένος, και όλο το παρεάκι… δεν είναι τίποτα σπουδαίο…

Μα στ’ αλήθεια πιστεύουν ότι μπορεί να γίνουν αυτά; Όχι βέβαια! Είναι τσατσορούφιανοι, είναι ηλίθιοι (επαγγελματίες, που σημαίνει: χρήσιμοι…), αλλά όχι και τόσο!!! Απλά κοιτάνε το μόνο που μπορούν να διακρίνουν, δηλαδή τα αυριανά κουκιά. Μαξιμάροντας δεν θα κατηγορηθούν για εθνο-προδοσία στο εσωτερικό, και θα αφήσουν παρακαταθήκη και στους επόμενους. Θα κατηγορηθούν, κατά πάσα πιθανότητα, μόνο από τρίτους, εκτός συνόρων, για ανίατη εθνική αυτοϊκανοποίηση.

Και τι έγινε; Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια!!! Εδώ την είχαν δει ότι θα διαλύσουν την ευρωζώνη! Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου αν κατά βάθος πιστεύουν ότι «κάπου, κάπως, κάποτε» θα διαλυθεί η δημοκρατία της μακεδονίας!

Σωστά. Αλλά επειδή οι εθνικιστικές ψυχώσεις (τις οποίες αυτοί, επίτηδες, ξαναέβγαλαν στον αφρό) βραχυκυκλώνουν πολύ περισσότερα απ’ το δήθεν «ονοματολογικό», να μην καταριούνται θεούς και δαίμονες αν τους (μας…) έχει πάρει χαμπάρι ο γαλαξίας ολόκληρος: κι αν τα επιτόκια των ελληνικών κρατικών ομολόγων, λέμε ένα παράδειγμα, ανεβαίνουν την ώρα που δεν θα έπρεπε.

Διότι, στο κάτω κάτω, μιας και είναι τόσο «φιλοκαραμανλικοί» οι φαιορόζ (όχι μόνο οι φαιοί αλλά ειδικά οι ροζ), θα πρέπει να θυμούνται ότι την φράση η ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο φρενοκομείο την είπε ο «δικός» τους, ο εθνάρχης Καραμανλής (τον Γενάρη του ’89 αν το έχουν ξεχάσει).

Και στα φρενοκομεία κανείς δεν δανείζει έτσι, για πλάκα… Ας ζητάνε, λοιπόν, όσες αλλαγές σε άλλων το σύνταγμα γουστάρουν… Οι άλλοι, οι διεθνείς έμποροι χρήματος, να δουν τι θα (τους) ζητάνε, απ’ το ερχόμενο φθινόπωρο…

Comments are closed.