Η (θηριώδης) υγεία στην εξουσία

Πέμπτη 18 Γενάρη. Έλυσε όλους τους γρίφους, δύσκολους όπως ο θρυλικός γόρδιος δεσμός. Απάντησε σωστά στην ερώτηση “τι κοινό έχουν τα ποδήλατα και τα τραίνα” (: ρόδες) αν και αυτό το κοινό αφορά σε γενικές γραμμές τα τραίνα παλιάς τεχνολογίας. Έκανε σωστά την αφαίρεση του 7 από το 100 (αποτέλεσμα: 93…), οπότε είναι ο κατάλληλος για ένα νέο κύμα εμπορικού προστατευτισμού. Απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις, του είδους “τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”- multiple choice: ρινόκερως, f-35, γάτα. Κι όλοι οι πικρόχολοι που επιμένουν ότι το ψόφιο κουνάβι είναι ηλίθιο έφαγαν τις γραβάτες τους: πρόκειται για μοναδική ιδιοφυία!

Είναι genious, πια, με ιατρική βεβαίωση! Γι’ αυτό και (μιλώντας χτες σε δημοσιογράφους) κατηγόρησε τους προκατόχους του στην καρέκλα απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’90, δηλαδή τον Μπους τον β, τον Κλίντον και τον Ομπάμα, ότι “δεν έλυσαν το κορεατικό πρόβλημα” επειδή:

… Υποθέτω ότι κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να αφήσουν τη λύση του στον πρόεδρο που θα πετύχαινε το μεγαλύτερο σκορ στα τεστ… είπε. Ε, ναι: το ψόφιο κουνάβι ήταν ο Αναμενόμενος!!!

Οπότε βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών της ευφυίας του. Δύσκολη κατάσταση, οπωσδήποτε, αλλά αν μπορείς να αφαιρέσεις το 7 απ’ το 100 (άρα και 65 μύρια δολάρια απ’ την ανθρωπιστική βοήθεια, μέσω οηε, προς τους παλαιστίνιους πρόσφυγες….), είσαι προορισμένος να κάνεις και πολλαπλασιασμούς· ακόμα και διαιρέσεις! Χτες άρχισε να του ξινίζει η Μόσχα (σε σχέση με την βόρεια κορέα). Η κίνα μας βοηθάει (τηρώντας τις κυρώσεις εξαγωγών πετρελαίου και άνθρακα στην Πγιονγκγιάνγκ) αλλά ό,τι δεν τους δίνει η κίνα τους το δίνει η ρωσία – είπε…

Με όλο το σεβασμό στην προεδρική μεγαλοφυία (ποιοί είμαστε, άλλωστε;) θα προτείναμε: πάρτο αλλιώς. Μιας και είσαι τέρας υγείας, βάλε αθλητικό σώβρακο και φανέλα, και ζήτα συμμετοχή στους ερχόμενους χειμερινούς ολυμπιακούς στη Σεούλ. Πάρε και τον ογκόλιθο για παρτενέρ…

Θα γνωρίσεις την αποθέωση στο καλλιτεχνικό πατινάζ, και θα γουστάρεις…

Comments are closed.